Kako takoj dodati nekaj zgodb za instagram?

Moderna oseba nima dovolj časa za popolno komunikacijo s prijatelji. Nenehno je zaposlen. Ob večerih se lahko odloči za nekaj ur, da spremlja strani na internetu in v procesu ugotavljanja, kdo je od sošolcev poročen ali ima potomce. Tudi korespondenca nima časa - informacije, ki jih dobimo s fotografijami. V ta namen je bila ustvarjena mreža Instagram. Želite uživati ​​vse ugodnosti? Več o dodajanju več zgodb za instagram.

Za kaj gre?

Če imate pametni telefon, potem verjetno veste, da lahko prenesete celoten seznam zelo uporabnih aplikacij. Med drugimi vodilnimi socialnimi omrežji "Instagram" - brezplačna aplikacija. V zadnjem času je dostop do omrežja omogočen prek osebnega računalnika. Zakaj potrebujete to aplikacijo? Za skupno rabo fotografij in videoposnetkov z uporabniki. Ko objavljate, lahko uporabite grafične filtre in učinke, da bodo vaše fotografije bolj simpatične in pametne. V omrežju dodate naročnike in se sami prijavite za zanimive račune.


Če je vaš račun še posebej originalen, ga lahko distribuirate v omrežju in na dolgi rok celo zaslužite denar za to. Glavni plus "Instagrama" je, da aplikacija naredi retrofotografije, ki spominjajo na "Kodak" in "Polaroid". Lepo je in izvirno. Aplikacija se lahko uporablja iz katerega koli sodobnega telefona, prenos je popolnoma brezplačen. Instagram se nenehno razvija in nadgrajuje, zato zagotovo ne bo dolgočasno.

Iz zgodovine omrežja

Že pred sedmimi leti se je mladi študent Stanforda odločil, da ustvari svojo aplikacijo, ki združuje značilnosti geoslužbe in elemente igre "mafija". Kmalu je prejel denar za razvoj startupa, sestavil ekipo in dobil čudovito aplikacijo, ki omogoča geolokacijo, sestanke, klepet s prijatelji in izmenjavo fotografij. Na tej stopnji so ustvarjalci spoznali, da se morate zaradi uspeha osredotočiti na eno samo funkcijo, in sicer na fotografije. Iz programa je bilo treba odstraniti vse odveč, pri čemer ostanejo samo "všeč", komentarji in fotografije. Tako se je Instagram pojavil. V prvem tednu je prenesel 200 tisoč uporabnikov. Leto kasneje so se pojavile nove priložnosti za obdelavo fotografij in dodajanje hashtaga.Novost starejših

Lani se je pojavila nova storitev "Instagram". Imenoval se je "Zgodbe". S to inovacijo lahko uporabniki s prijatelji in naročniki delijo domače življenje. To je lahko serija fotografij, poročilo o preteklem dnevu ali kratki video posnetki. Lahko jih ustvarite enostavno in hitro. Najprej pojdite v aplikacijo iz telefona, tabličnega računalnika ali računalnika. Pojavili se boste na svoji strani in videli boste ikono sive hiše v spodnjem levem kotu strani. Kliknite ikono. Prikaže se okno, kjer od zgornje vrstice gre vse zgodbe vaših prijateljev in tistih ljudi, s katerimi ste se prijavili. Med zgodbami se lahko pomikate s prsti na levo in desno in se lahko premikate skozi eno od njih s klikom. V levem kotu je ikona »Vaša zgodba«. Tukaj jemorate klikniti.
Zdaj se morate odločiti, katero zgodovino želite dodati. Mini film o sebi? Nekaj ​​slik? Ali vse skupaj? Morda boste želeli izvedeti, kako dodajati več zgodb v Instagramu. Začnite z enim in omogočite dostop do aplikacije kamere in mikrofona. Kliknite na zgornjo povezavo - "Omogoči dostop do kamere". Odpre se nov meni, v katerem morate podati »Fotografije« in »Kamera« in »Dovoli dostop do mikrofona«. Vse, kar lahko posnamete na video posnetku. To naredite tako, da se raztezate proti krogu v sredini zaslona. Za fotografije preprosto tapnite ta krog. Izberete lahko načine fotografiranja. Preizkusite vse in se lahko odločite, kateri je najboljši. Na primer, na voljo je odličen prostoročni način, ki omogoča snemanje videoposnetkov, ko je telefon nameščen na mizo. Tako boste imeli priložnost, da gestikulirate kamero. Če nameravate dodati nekaj zgodb v Instagramu, ne pozabite, da bodo izbrisane čez dan. "Zgodbe" so namenjene kratkotrajnemu shranjevanju fotografij, v traku vaših prijateljev pa se te fotografije ne prikazujejo, ampak so prikazane nad trakom fotografij. Na ta način izmenjujete informacije o dogodkih, ki jih zapomnite, vendar jih ne morete shraniti.

Ni moč zadržati!

Če se vaš dan začne zgodaj zjutraj in imate čas, da si ogledate celo mesto ali celo zaokrožite dan, se morda sprašujete, kako na Instagram dodati več zgodb. Veliko ljudi je dejansko nenehno fotografiralo sebe in svojo okolico. Torej zakaj zlepi te fotografijevaš profil?! Lahko jih objavite v zgodbah, medtem ko delite sveže vtise. To niso navadne publikacije, kar pomeni, da boste na fotografijo lahko nalepili nalepke in napisali zgodbe. To je zelo priročno z vidika ohranjanja učinkovitega računa.

Ko je veliko fotografij

Torej je dan izginil produktivno in v telefonu se je nabralo več kot ducat fotografij. Zaradi tega vas zanima, da dodate nekaj zgodb za instagram. Pojdite v novice, tako da v spodnjem levem kotu zaslona aktivirate to ikono. Najdite gumb »Vaša zgodba« na vrhu in ikono fotoaparata. Če imate dovolj fotografij, izberite iz obsega vaše galerije. To naredite tako, da se pomaknete navzgor po zaslonu. Prav tako lahko posnamete posnetek, da v galeriji ne zbirate fotografij, in jih takoj postavite v omrežje. Morda želite dodati učinke? Risbe, napisi in nalepke so na voljo za izbiro. Za vstavljanje povlecite zaslon navzgor in kliknite izbrani element. Če na primer nalepke ne marate, jo s prsti potisnite do ikone »Izbriši«. Ko končate urejanje fotografije, kliknite ikono »Vaša zgodba« na dnu zaslona. Vse, zgodba se je pojavila v zgornjem delu revije. Dodate lahko fotografije po določenem algoritmu.
Ko je opravilo končano, ponovno aktivirajte ikono »Vaša zgodba«, da vidite, kako izgleda rezultat. Mimogrede, zgodbo si lahko ogledate v svojem profilu s klikom na avatar ali v zgornjem delu vira novic. Zdaj veste, kako dodati Instagramveč zgodb hkrati. Vedite, da se bodo, ko bodo dodane, prikazale po vrsti in jih lahko preklopite tako, da se dotaknete zaslona.

Profil "Apple"

Ne pozabite, kako dodati nekaj zgodb v Instagramu. Iphone za to ni potreben, vendar je aplikacija prvotno namenjena lastnikom izdelkov "apple". Vsaka mobilna naprava je primerna, toda algoritem delovanja na iPhone ni težji. Torej, zaženite mobilno napravo in odprite splošni pas ljudi, katerih objave gledate. Če želite to narediti, kliknite na ikono v obliki hiše na spodnji plošči. Zgoraj je vodoravna plošča s krožnimi ikonami. To je seznam zgodb drugih uporabnikov omrežja, ki so v vaših prijateljih ali naročilih. Kliknite katero koli od njih ali si jih ogledajte enega za drugim. Če med predvajanjem kliknete videoposnetek, se bo ustavil. Vnaprej boste vedeli, kdaj bo vaš videoposnetek izbrisan, saj je skupaj z imenom avtorja zgodbe določen čas objave. Če objavljate več zgodb, se pretakajo zaporedno, saj se samodejno dodajo zgodbi, ki ste jo že ustvarili. Če si ogledujete zgodbo, je na plošči prikazana sivo. V skladu s tem imajo nove zgodbe izbor barv.

Treba se je spomniti!

Torej smo ugotovili, kako na iPhone dodati nekaj zgodb instagramov. Ampak ne pozabite, da obstaja nekaj koristnih nasvetov za ljubitelje, da delijo podrobnosti o svojem osebnem življenju z drugimi. Zlasti javni komentar o zgodbah nidelo, tako da se javno občudujem domišljijo enega ne bo izšlo, kot tudi opustim bodičaste pripombe. Lahko pa vedno izrazite svoje osebno mnenje prek sporočilne funkcije. Poleg tega lahko svojo zgodbo delite z bralci. Če želite to narediti, uporabite gumb »Vaša zgodba« v zgornji vrstici ali pa pojdite skozi vmesnik zgodbe iz splošnega zaslona fotografskega albuma.

Posodabljanje strani

Če ste aktivni uporabnik interneta na splošno in zlasti "orodje", potem dnevno posodabljate stran. Za uporabo aplikacije ni nujno, da imate iPhone. Tudi z rednim računalnikom lahko ohranite sloves "modnega dekleta", ki redno dopolnjuje vašo galerijo fotografij in videov. Tukaj, recimo, kako dodati Android zgodbe Androidu? Odprite aplikacijo za prenos vira novic in oglasov. V levem kotu boste videli značko - in krog. Kliknite nanjo in začnite ustvarjati fotografije. Ali pa naredite novo ali prenesite eno. Nov posnetek lahko naredimo tako, da preprosto pritisnemo na polprosojni krog. In obrnete navzdol, boste videli svojo galerijo s pripravljenimi fotografijami in videi. Če želite, lahko delate z nastavitvami zasebnosti in obdelujete fotografije. Za obdelavo kliknite ikono "A" s čopičem. Tukaj lahko slikate in se igrate z zabavnimi čustvenimi simboli.

Za njihove sličice

Aktivni uporabnik omrežja zamrzne na internetu skoraj ves dan. Zato ima v zgodbah svojih prijateljev dovolj možnosti, da bi ujel nekaj zanimivega. Vprašanje je, kako dodativeč instagram zgodb in iPhone 5s? Po 24 urah se odstranijo in bo škoda izgubiti nenavadno vsebino. V zadnjem času je Instagram omogočil uporabnikom, da shranijo svoje zgodbe in si jih ogledajo, ko izginejo. To je sprejemljivo za fotografije in videoposnetke. Svojo zgodbo lahko shranite pri ustvarjanju in objavljanju. Po urejanju kliknite zavihek »Shrani« v spodnjem levem kotu zaslona in nato objavite zgodbo. Če želite shraniti že objavljeno zgodbo, jo kliknite in jo kliknite, nato kliknite ikono s tremi navpičnicami in aktivirajte shranjevanje fotografije. Zato se bo pojavil v vaši galeriji.

Dodatne možnosti

Če se povzame, je koristno vedeti, kako dodati več zgodb v Instagramu. Fotografije ali fotografije, posnete na telefonu, lahko enostavno in hitro dodate. Slike filma lahko prenesete na telefon ali tablični računalnik in naredite zgodbo na dotik iz otroštva, na primer. Ko snemate, delajte z bliskavico, zamenjajte fotoaparat z glavnim na sprednjem pokrovu. In pokazati fantazijo, potem boste dobili nenavaden rezultat in navezanost folklore.

Sorodne publikacije