Geely GC6 avto: fotografije, ocene, funkcije, značilnosti avtomobila in povratne informacije lastnika

Proračunski avtomobili so bili in bodo vedno pomembni na trgu. V tem segmentu je dovolj izbire. Obstajajo kopije nemških, japonskih in korejskih proizvajalcev. Vendar je težava v tem, da je njihova vrednost včasih visoka. Kako biti, če hočeš dobiti avto za malo denarja? Izhod je, in to je nakup kitajskih avtomobilov. V današnjem članku se bomo osredotočili na enega od naslednjih predstavnikov - Geely GC6. Fotografije, ocene, ocene in tehnične specifikacije so navedene spodaj.

Opis

Gili GC6 je avtomobil V-razreda na sprednjem kolesu, zgrajen na platformi MK. Serijska proizvodnja avtomobila poteka od leta 2012 dalje. v Rusiji pa je avtomobil postal uradno dobavljen šele leta 2014.


Oblikovanje

Zunanjost Avto Geely GC6 je zelo podoben modelu MK. V bistvu je to MK, šele po globokem restiliranju. Med nadgradnjo je avto dobil bolj elegantno optiko in masko hladilnika.
Sedaj so te komponente črne barve. Odbijač se je rahlo spremenil. Vendar so ostale podrobnosti (vrata, loki itd.) Ostale enake. Zasnova avtomobila ni zelo impresivna, kot je navedeno v pregledih. To je najbolj običajen proračunski avto. Tu ni nobenih agresivnih oblik in futurističnih linij. Po drugi strani pa jih ne bi smeli pričakovati po takšni ceni.

Telo in korozija

Kaj pravijo o ocenah lastnikov Geely GC6? Na žalost kakovost kovine ostaja enaka. Ni najboljša kakovost in barva in lak premaz. Precej tanka je. In po najmanjšem odmorunastala žarišča rje. Telo je treba redno nadzorovati, drugače bo zgubilo. To so resničnost proračuna kitajskega avtomobila. Zelo pogosto se pojavijo korozijski centri na naslednjih mestih:

 • Spodnji vogal prednjih vrat.
 • Ventilator rezervoarja za gorivo.
 • Notranja površina pokrova motorja.
 • Mejne vrednosti.
 • Zaprite pokrov prtljažnika.
 • Kolesni loki.
 • Obstajajo pritožbe glede optike. Žarometi se pogosto potijo, po treh letih delovanja pa se začnejo oblačiti. Luči za meglo iz stekla. V nasprotju z glavno optiko ne mumijo, lahko pa se pojavi v mokrem vremenu.

  Mere, razdalja, masa

  Vozilo ima naslednje dimenzije. Dolžina telesa je 434 metrov, širina - 169 višin - 144 metrov. Velikost medosne razdalje je 25 metrov. V tem primeru je lumen na standardnih diskih - 15 centimetrov. Teža avtomobila je 1178 kilogramov. Hkrati lahko "kitajski" na krov sprejme do tristo kilogramov tovora.

  Salon

  Oblikovanje notranjosti se je spremenilo na bolje. Izgledal je kot Evropejec. Centralna konzola ima velik multimedijski zaslon. Ergonomski napačni izračuni so, vendar minimalni, povratne informacije. Odlična vidljivost limuzine v ogledalu.
  Salon je formalno izračunan na petih sedežih, dejansko pa je lahko le štiri osebe. Za premalo mest. Tudi v različicah za Rusijo ni nobene obdelave usnja - samo tkanine. Obstajajo pritožbe glede sedežev - ni dovolj bočne podpore, za njimi pa so precej ravne. Skozi leta lahko pride do težav z regulatorjempreklopna smer zraka. Da, zrak bo tekel le v določeni smeri. Na primer, regulator zataknil v položaju "noge", in ne več piha na sprednji ali v kabini.
  Med pomanjkljivostmi je treba omeniti tudi težave s klimatsko napravo. Po 100 tisoč kilometrih se lastniki soočajo s uhajanjem hladilne tekočine. Tudi pri tej vožnji lahko zagozdite kompresor. Novi pa stane približno deset tisoč rubljev. ventilator na štedilnik lahko neodvisno spremeni hitrost vrtenja. Napaka je regulator releja. To je vredno blagoslov - približno štiristo rubljev.

  Prtljažni prevoznik "Gili GC6"

  Avto je dovolj kompakten, vendar ima lahko veliko prtljage. Prostornina prtljažnika je torej 468 litrov. V tem primeru je mogoče nazaj naslonjalo nazaj v razmerju 40/60.

  Električna oprema

  Kot je navedeno v pregledih, ima Geely GC6 težave z električno opremo. Torej po 120 tisoč kilometrih obstajajo težave s polnilnim tokom. Generator ne proizvaja zahtevane napetosti. To je posledica okvare regulatorja. Cena novega releja s ščetkami je približno tri tisoč rubljev.
  Senzor za grelni element sedeža ali gumb za zamašitev lahko zaklenete. Zaradi tega ogrevanje sedežev ne deluje. Obstajajo tudi vprašanja o ogrevanju ogledal. Grelni element prepogosto ne uspe. Pri 150.000 prelomih kabelskih vodov. Obstajajo težave z osvetljevanjem armaturne plošče. Razlog za to je krivda čipa voznikove plošče električnih motorjev. In cena je novačiščenje je približno osem tisoč rubljev.

  Specifikacije Geely GC6

  Pod pokrovom v tem avtomobilu je enak atmosferski bencinski motor, ki je znan lastnikom "Gili MK". To je pol-litrski 16-ventilski agregat z večtočkovnim elektronskim vbrizgavanjem. Moč tega motorja je 94 konjskih moči. Navor - 128 Nm. V parih s to enoto dela neomejena petstopenjska ročna škatla. Pospešek do sto je 12 sekund. Največja hitrost - 165 kilometrov na uro. V tem primeru je motor precej ekonomičen, pravi lastnikova povratna informacija. Geely GC62014 porabi 63 litrov vzdolž poti. In v mestu ne porabi več kot osem.

  Kakšne so težave z motorjem?

  Včasih se lastniki soočajo s takšnim problemom, kot je dušenje motorja "hladno". V tem primeru je problem rešen z zamenjavo tuljav, visokonapetostnih žic ali svečk. Tudi motor potrebuje nastavitev ventila. Ta postopek se mora izvajati vsakih 40 tisoč kilometrov. Pri vožnji za 50 tisoč kilometrov obstajajo zapleti antifriza skozi ogrevanje dušilke. To lahko povzroči težave pri zagonu motorja in povzroči okvaro regulatorja števila vrtljajev v prostem teku. Tudi, motor, zaradi tega, gluh po prijemanju - je mogoče zagnati le, če pritisnete pedal za plin. Mimogrede, regulator praznega teka "Chevrolet Niva" je nameščen tukaj brez kakršnihkoli sprememb.
  Poleti je treba spremljati temperaturo motorja. Za dolgo gibanje naprejhitrost sto kilometrov na uro z delovno klimatsko napravo ne sme vklopiti glavnega hladilnega ventilatorja. Zaradi pregrevanja se lahko termostat tudi zatakne.

  Podvozje

  Značilnosti vzmetenja se od različice MK niso spremenile. Tako je spredaj neodvisno vzmetenje McPherson s prečno stabilizatorjem, od zadaj pa odvisna torzijska palica na vijačnih vzmeti. Kaj pravijo lastniki o tej prekinitvi? Na žalost je tek na naših cestah šibek. Po 20 tisoč kilometrih je stabilnost stabilizatorja razbita. Njegov grm obleče preko 40 tisoč. Amortizerji udarijo več kot 60 tisoč kilometrov. Kroglični ležaji služijo od 70 do 90 tisoč kilometrov. Tudi pri tej vožnji bo morda treba zamenjati ležaj pesta in vzvoda vzmetenja.
  Obstajajo vprašanja o usmerjanju. Kot je navedeno v pregledih, lahko Geely GC6 zahteva zaostritev tirnic po 30 tisoč kilometrih. Po 90 tisoč rake lahko teče. Pri istem zagonu je potrebna pozornost za konice krmiljenja in oprijem.

  Zavorni sistem

  Preprosto je urejen. Na sprednji strani so torej diskasti mehanizmi, od zadaj pa bobni. Kakšne težave lahko naleti lastnik Geely GC6? Po 50.000 kilometrih se lahko pojavi korozija na zavornih valjih in pritrditev čeljusti. Zavorna tekočina lahko teče skozi valje skozi valje.

  Stroški in konfiguracija Gili GC6

  V Rusiji je ta avtomobil na voljo v več različicah:
 • Base.
 • Udobje.
 • Stroški prvotne različiceje 399 tisoč rubljev. Ta cena vključuje:
 • Električna okna za štiri vrata.
 • Ogrevana stranska ogledala.
 • Mehanska nastavitev prednjih sedežev.
 • Klimatska naprava.
 • Računalnik na krovu.
 • Multimedijski sistem s sedem-palčnim zaslonom in štirimi zvočniki.
 • ​​
 • Alarm z daljinskim upravljalnikom.
 • Cena paketa Comfort je 409 tisoč rubljev. Ta cena vključuje:
 • oblikovane 15-palčne diske.
 • Dodatni zvočniki avdio sistema.
 • Ogrevani sedeži.
 • Zadnji parktronic.
 • Usnjena večjedrna.
 • Luči za meglo.
 • Poglejmo

  Torej smo ugotovili, kaj je Geely GC6. Med glavnimi prednostmi avtomobila je poudariti:
 • Nizke stroške.
 • Ni dobra raven opreme.
 • Lepo oblikovanje in notranjost.
 • Ekonomski motor.
 • Vendar pa ima avto številne "otroške bolezni", ki smo jih navedli prej. Zato ne smemo pričakovati, da bo za takšen strošek mogoče kupiti zanesljiv in brezhiben avtomobil. Toda ta denar je "kitajski". Iskanje boljšega ni mogoče. To je na račun cene, ki jo ima ta avto na ruskem trgu.

  Sorodne publikacije