Kako uporabljati Bandicam: Vodnik za začetnike

Karkoli je zaželeno, vendar pogosto ko srečamo nove stvari, doživljamo težave pri njegovem razvoju. In s programom "Bandics". Če ste nenadoma želeli posneti videoposnetek iz monitorja, verjetno prenesete ta pripomoček. Na internetu uživa neverjetno popularnost. Ampak, brez dvoma, ne boste razumeli vsega naenkrat in imeli boste težave pri obvladovanju. Ta članek bo razpravljal o tem, kako uporabljati "Bandicam". To vam bo povedalo, kako nastaviti vse možne možnosti, tako da je video posnetek enak kot tisti, ki ste ga predstavljali.


Kje lahko prenesete program

Preden vam povem, kako uporabljati "Bandicam", je vredno povedati, kje ga lahko prenesete. Če v iskalnik vnesete iskalno poizvedbo, boste videli več sto strani, ki jih lahko prenesete. Vendar pa ne gredo skozi prvo najboljšo povezavo, saj lahko vsebuje virus, ki ga lahko preprosto prenesete v računalnik po namestitvi programa.
"Bandics" je treba prenesti izključno s uradnega mesta razvijalca. S tem jamčite, da zlonamerna programska oprema ne bo udarila v vaš računalnik in ji ne more resno škodovati. Zakaj obstaja "okužba"? Ker lahko vsakdo prenese program, je napadalec sposoben. Samo v nasprotju s krepostnim uporabnikom bo spremenil kodo tako, da bo v njem namestil virus, nato pa bo opisal že spremenjeni program.Drug vir je nezanesljiv. Ko smo ugotovili, kje lahko prenesete pripomoček, lahko pojdete na način uporabe "Bandicam".


Vzpostavitev programa za snemanje videa in zvoka

Da bi bili vaši videoposnetki, zajeti v programu, visokokakovostni, morate pred uporabo »Bandicam« prilagoditi video posnetek. Dobrota parametrov ni toliko, da bi izginila ves dan. Z našimi navodili lahko vse nastavitve opravite v nekaj minutah. Ker se program najpogosteje uporablja za snemanje video iger, bo ta možnost določala naslednjo nastavitev. Za pravilno nastavitev videa potrebujete:
 • Na domači strani pojdite na zavihek FPS.
 • Najprej označite polje poleg možnosti "Nastavi omejitve".
 • Vnesite "30-60" FPS poleg polja.
 • V stolpcu "Overlay FPS" označite polje "Položaj na zaslonu".
 • Izberite mesto, kjer se bo prikazal indikator FPS.
 • Na zavihku FPS, ki smo ga končali, gremo na "Video". Tam potrebujete:
 • Vnesite nastavitve s klikom na isto ime v polju "Snemanje".
 • Pod zavihkom »Zvok« potrdite polje poleg »Snemanje zvoka«.
 • V polju "Osnovna naprava" izberite "Win * Sound" (WASAPI) (namesto zvezdice je številka 7 ali 8, odvisno od različice sistema Windows).
 • Kliknite V redu.
 • Te manipulacije vam omogočajo, da vzporedno snemate video in zvok. Na splošno so vse nastavitve, povezane z video snemanjem, narejene, vendar ni vse povedano, kakouporabite "Bandicam" v igri.

  Postavitev aplikacije za izboljšanje kakovosti videa in zvoka

  Ta članek lahko takoj prenesejo ljudje, ki imajo šibke računalnike, saj izboljšanje kakovosti zvoka in videa neposredno vpliva na porabljena sredstva. Če so parametri računalnika nizki, se posnetek poslabša. Na splošno je nastavitev zelo preprosta, tako lahko ugibati. Ustrezne parametre je treba vrteti le do največje vrednosti.
  Torej potrebujete:
 • Na kartici "Videos" vnesite nastavitve v stolpec "Format".
 • V polju "Format datoteke" izberite AVI.
 • V polju "Video" nastavite: velikost, polno velikost, kakovost - 100 SEC - 60.
 • To je vse, samo morate povedati, kako začeti snemanje, da začnete snemati.

  Začetek snemanja

  Za začetek igranja izberite vročo tipko Start /Stop na domači strani programa na kartici Video in izberite tipko za to možnost. Zdaj morate vstopiti v igro in klikniti na izbrani gumb, nato pa se bo začel vnos. To lahko določite s spreminjanjem barve indikatorja FPS - rdeča bo. Snemanje ustavite tako, da pritisnete isto tipko. Zdaj veste, kako pravilno uporabljati "Bandicam". Upamo, da vam je ta članek pomagal razumeti program.

  Sorodne publikacije