Kako dodati kontakt za telegram: nekaj preprostih korakov

Zanimivo komunikacijo in poznavanje novih ljudi je tisto, kar uporabniki pričakujejo od programa za neposredno sporočanje. Seznam takšnih pripomočkov vključuje program Telegram. Iskanje prijateljev v ogromnem seznamu uporabnikov je precej težko. Kako dodati kontakt za telegram? Ta članek je zasnovan za pomoč zagonskim uporabnikom pri reševanju tega problema.

Načini dodajanja stikov

Poiščite prijatelje z imenom, vzdevkom, številkami, imenikom in družabnimi omrežji. Po namestitvi morate zagnati aplikacijo. Če je vmesnik v angleščini, potem uporabite nasvete za rusifikacijo pripomočka. To bo olajšalo delo z aplikacijo in omogočilo hitro iskanje prijateljev za komunikacijo.


Kako dodati ime za telegram po imenu in vzdevku

Možnost globalnega iskanja še ni bila predlagana s strani avtorjev projekta. Uporabnik lahko najde osebo po imenu samo na seznamu dodanih stikov ali na seznamu prijateljev v drugih družabnih omrežjih. Razvijalci priporočajo iskanje prijateljev z vzdevkom.
Da bi dodali prijatelja v knjigo naročnikov, morate na drugi strani prejeti potrditev. Telefonska številka ne bo prikazana na kartici, dokler uporabnik ne uporabi možnosti "Osebni podatki za skupno rabo". V iskalni vrstici lahko najdete vse registrirane stike ali sporočila shranjenih korespondenc. Pri filtriranju morajo biti rezultatiuporabite hashtag. Kako dodati kontakt v Telegram? Najprej se morate obrniti na enega. Morate poznati vzdevek, ki se začne z znakom @. Nato jo morate vnesti v polje nad pogovornimi okni in klikniti na gumb Enter.


Dodajanje stika s telefonsko številko

Mobilni uporabniki lahko z iskalno vrstico zlahka najdejo prijatelje. V ta namen vnesite telefonsko številko v vnosno polje. Kako dodati kontakt za telegram na osebnem računalniku?
To je zelo enostavno. Program morate odpreti v računalniku. V razdelku »Stiki« morate zapisati element »Novo«. Program bo predlagal telefonsko številko. V iskalnem polju bodo prikazani rezultati.

Povabite prijatelje iz imenika

Ko namestite pripomoček, bo uporabnik na zaslonu videl imena prijateljev, ki so registrirani pri Telegramu. " Če program ne prikaže stikov, to pomeni, da njegovi odjemalci še ne uporabljajo aplikacije. Uporabnik lahko preklopi knjigo naročnikov in povabi prijatelja s plačanim SMS-om. Kako dodam stik s telegramom na svoj iPhone ali katero koli drugo mobilno napravo? To storite tako, da izberete osebo, ki jo želite vnesti v seznam. Nato kliknite ime enega. Kratko pismo lahko pošljete prijatelju s pomočjo gumba "Povabi na".

Komunikacija s prijatelji iz socialnih omrežij

Kako dodati kontakt za telegram s strani Facebooka ali WhatsAppa? Najprej morate odpreti glavni meni. Nato pojdite na razdelek»Stiki«. Nato kliknite gumb "Povabi prijatelje". Po tem morate izbrati storitev, s katero bo stranka obveščena.
Priloga vsebuje seznam razpoložljivih socialnih omrežij. Uporabnik lahko povabi prijatelje preko VKontakte, Facebooka, Hangouts in WhatsApp. Če želite prenesti aplikacijo, mora stranka poznati povezavo v pismu. Po namestitvi programa bodo prijatelji lahko začeli komunicirati z uporabnikom. Dodajanje stika aplikaciji v osebni računalnik je podobno. Funkcija »Povabi prijatelje« je na voljo v številnih storitvah. Razvijalci povezujejo možnost, tako da lahko ljudje sami odkrijejo nov vir. Podobno funkcijo ima tudi telegram. V prijavi morate izpolniti le obrazec za registracijo.

Kako telegrami »dodajte stik skupini

Pogovori v programu so ustvarjeni za razpravo uporabnikov splošne teme. Klepetate lahko s sodelavci ali prijatelji. Uporabniku ne bo treba pisati nekaj prijateljev. Sporočilo bo na voljo vsem udeležencem pogovora. Če je skupina zaprta, se nihče ne more sama pridružiti tematski razpravi.
Za dodajanje stikov v pogovor morate odpreti program. Nato morate iti v meni. Nato izberite element Nova skupina na vrhu seznama. Odpre se seznam stikov. Označiti morate imena oseb, ki jih želite dodati v pogovor. Če želite odpreti skupinski klepet, morate izbrati več prijateljev. Drugače bopogovorno okno z enim stikom. Nato kliknite gumb Naprej. Nato vnesite ime pogovora.

Povabiti prijatelje v skupino

Kako dodati osebo "Telegram" ustvarjalcu pogovora? Uporabnik mora preprosto poslati pismo s povezavo na skupinski klepet. Povabilo se lahko pošlje prek ene od storitev za sporočila. Ena se bo pridružila skupini, ko bo pregledala povezavo. Kako ustvariti povabilo? To storite tako, da odprete skupino. Nato morate klikniti na avatar. Nato morate klikniti gumb »Povabi prijatelja s povezavo«. Oblikovali bomo povabilo. Po tem morate poslati sporočilo s povezavo na eno.
Superskupina lahko sestavlja 1000 ali več udeležencev. Če želite povabiti prijatelje, morate klikniti na avatar. Na vrhu bo uporabnik videl element »Dodaj člana«. Morate klikniti nanj. Na seznamu prijateljev morate izbrati novega člana.

Kako deliti stik

Da bi prijatelju poslali podatke druge osebe, je treba odpreti stran, ki jo zanima uporabnik. Nato kliknite gumb Skupna raba. Nato morate stik poslati v želeni dialog.

Sorodne publikacije