Crunch Anti-Rods: Pregled, funkcije, možnosti, pregledi

Družba Avdio Products Inc prvič pojavil na ruskem trgu v letu 1997 z akustično opremo. Kljub temu, da je jedro podjetje za proizvodnjo avdio opreme, danes pa je znan kot proizvajalec radar detektorji Crunch. Izdelki te družbe so visoke kakovosti in dostopnosti.

Prednosti radar detektorji

Glavna prednost radar detektorji "Crunch" je kombinacija ugodnih cenah in inovativnih tehnologij, ki se uporabljajo pri ustvarjanju tehnologije. Radar detektorji te znamke se prodajajo v specializiranih avtomobilskih trgovinah in na uradni spletni strani proizvajalca. Najnižji prag cen na radar "Crunch" je 1700 rubljev. Seveda, strošek najnovejših modelov je veliko večja, vendar so veliko cenejši kot njihovi kolegi iz drugih proizvajalcev.

Funkcijska

detektorji Crunch ima široko paleto funkcij in omogoča snemanje ne le vse modela policijski radar, vendar laserske pištole in naprave, ki zaznajo radar detektorji. Največja razdalja, ki teče Radar Crunch, je 5 kilometrov. Naprave redko uspe in se lahko pohvali visoko delovanje učinkovitosti.

paleta modelov

Proizvajalec stalno izboljšuje modeli obsegov. Pred kratkim je izdala digitalnih naprav, opremljenih s procesorji diskriminator, ki povečuje učinkovitost radar detektorji. Naprava deluje v vsakem temperature, in ne potrebuje ozemljitve je končanasamostojno napajanje.

Crunch 219B

Pred nekaj leti je proizvajalec izdal serijo proti-radarskih Crunch Black, ki so pokazale odlične rezultate pri fiksiranju radarske in druge prometne policije. Eden od najbolj priljubljenih modelov v tej vrstici je Crunch 219B, ki je še vedno učinkovit pri odkrivanju policijskih signalov. Crunch 219B skenira vsa razpoložljiva frekvenčna območja in zajame nevarnost radijskih signalov. Naprava zazna ne le navadne radarje, ampak tudi naprave, ki delujejo v pulznem načinu. Digitalni procesor, opremljen s frekvenčnim diskriminatorjem in optičnim objektivom, zaznava signale laserskega žarka v reflektiranem žarku in v krožnem sektorju.

Na žalost, anti-radar Crunch 219B ne more posneti signale kompleksov "Robot" in "Arrow". Zato je uporaba tega modela v velikih mestih neprimerna in neučinkovita.

Crunch 219B Funkcije in prilagoditve proti radarju

Napačno delovanje naprave se zmanjša s preklopom načinov občutljivosti. Za radarski detektor tega modela je značilno minimalno število lažnih alarmov med analogi. Voznik je obveščen o najbližjem radarju in podobnih napravah z zvočnimi signali in prikazom vrstice simbolov na zaslonu LED. V meniju proti radarju lahko nastavite svetlost zaslona in glasnost opozorila, dokler zvok ni popolnoma izključen. V navodilih za uporabo je podrobno opisano, kako konfigurirati zaščito pred poškodbami. Vse nastavitve so shranjene vpomnilnika in se vključi, ko je naprava vklopljena.

Antiradarska instalacija Crunch 219B

V notranjosti avtomobila je radarski detektor pritrjen na vetrobransko steklo ali na armaturno ploščo. Ne glede na način montaže v bližini naprave ne sme biti kovinskih predmetov, ki bi lahko poslabšali njegovo delovanje.
Možnost avtonomnega delovanja modela zagotavljajo dve AA bateriji. Dodatna vtičnica za slušalke zagotavlja več udobja za potnike, saj jih lahko vidi samo voznik, ko so povezani.

Antiradar Crunch 2110

Proizvodnja tega modela radarskega detektorja se izvaja v Koreji. Naprava zajema signale širokega frekvenčnega območja, vključno z Ultra X in K. Funkcija zaščite iz VG-2 je najučinkovitejša na potovanjih v tujini. V zgornjem delu antiradarskega ohišja je objektiv laserskega sprejemnika, gumb za izklop zvoka, preklopi na način mesta /poti », nadzor svetilnosti LED indikatorja nivoja. Glasnost prejetih signalov lahko nastavite v nastavitvah. Namesto klasičnega načina preklapljanja med mestom in potjo v Crunch 2110, obstajajo trije ločeni načini občutljivosti.

Namestitev antiradarskega sistema Crunch 2110

V skladu z navodili za antidokansko delovanje Crunch je mogoče v notranjosti avtomobila pritrditi na dva načina. Prva vključuje uporabo kovinskega nosilca na dveh sesalnikih, ki je pritrjen na vetrobransko steklo. Drugi je nosilec na armaturni plošči ali senčniku s pomočjo dvostranskega lepilnega traku. Zadnja potžal ni vedno priročno, saj dolžina vhodnega kabla ni dovolj za priključitev na vtičnico vžigalnika.

Načini delovanja Crunch 2110

Ko preklapljate antiradar na način S3, je mogoče določiti razpone Ultra K in Ultra X. Največja razdalja detekcije, glede na povratne informacije, za antiradar Crard je 3 km. Sevanje v X-pasu je določeno v načinih S2 in S3, medtem ko je frekvenčno območje K zajeto v vseh razpoložljivih načinih na razdalji do 2 kilometra. Ugodna cena za radarski detektor Crunch 2110 skupaj s širokim spektrom zaznavanja radarjev in drugih naprav je naprava, ki je ena izmed najbolj učinkovitih in priljubljenih na avtomobilskem trgu.

Krund 2260 STR proti-radarskemu pregledu

Lastnik blagovne znamke StarDreams Crunch je izdal drugo serijo proti-raiderjev - Regular 22, ki združuje dostopno ceno in njeno učinkovito delovanje. Naprave, vključene v to serijo, zanesljivo in hitro pritrdijo sodobne lidare in radarje, ki jih uporablja osebje DIBB.

Delovanje in načini delovanja antiradarskega sistema Crunch 2280 STR

Vsi radarji, ki se uporabljajo v Ruski federaciji, odkrivajo radarski detektor Crunch 2280 STR. Prednost naprave je sposobnost zaznavanja signalov kompleksa "Strelka". Sprva je bila izdelana celotna serija Regular 22, ki je voznika takoj opozorila na pristop do obstoječih sistemov Arrow in podobnih naprav. Največja razdalja proti radarju je 1 kilometer. Na vremenske razmere, teren in ovire vplivajoVendar pa bo naprava v vsakem primeru pravočasno zabeležila sledilno napravo in obvestila voznika o njihovi prisotnosti. Anti-radar deluje v štirih razpoložljivih načinih, ki se razlikujejo v različni občutljivosti. Široka funkcionalnost preprečuje lažne pozitivne rezultate in izboljšuje zanesljivost in zmogljivost naprave. Zaščita pred smerniki VG-2 omogoča uporabo naprave brez zaznavanja s strani cestnih inšpektorjev.

Namestitev antikardnega sistema Crunch 2280 STR

Programska in strojna enota antiradar omogoča zajemanje ne le standardnih radarjev, ampak tudi pulznih in kratkovalovnih naprav. Vse frekvence, ki se uporabljajo v Rusiji, skenira naprava, tako da zazna vse radarje. Voznik avtomobila je obveščen o odkritju nevarnih signalov z vidnimi in zvočnimi signali. Ton zvočnih signalov se spreminja glede na specifično frekvenčno območje. Radar detektor Crunch 2280 STR je opremljen s funkcijo glasovnega opozarjanja. Informacije so na voljo v angleščini ali ruščini - ta element je nastavljen v meniju radarskega detektorja. Voznik lahko prilagodi tudi obseg obvestil ali jih popolnoma izključi, pri čemer se zanaša izključno na vizualne signale, prikazane na zaslonu naprave. Podrobnosti o frekvenčnem območju, na katerem deluje fiksni radar, so prikazane na prikazovalniku LED Crunch 2280 STR. Prikazan je tudi izbrani način delovanja, moč signala. Pri odkrivanju GAI radarjev, kinevarnost utripa utripajoč simbol. Frekvenca utripanja znaka je odvisna od razdalje, na kateri se nahaja vir signala. Zaslon prikazuje svetle in jasne znake, ki jih je mogoče prebrati na kateri koli ravni osvetlitve. Svetlost zaslona se lahko razlikuje glede na gonilnik v nastavitvah naprave. Zunanjost radarskega detektorja Crunch 2280 STR je originalen in nenavaden zaradi kompasa, nameščenega v zgornjem delu ohišja. Sodobni materiali in priročno mesto ključev omogočajo namestitev naprave v notranjost avtomobila.

Ocene uporabnikov

Crandardov radarski detektor je zavzel močan položaj na trgu avtomobilskih dodatkov zaradi učinkovitega dela in uspešnega sprejema signalov iz radarskih sistemov in sistemov najnovejše generacije, vključno s "puščicami". Večina pregledov, ki ostanejo na antiradarskem "Kranchu", so pozitivni. Edina pomanjkljivost, po mnenju lastnikov avtomobilov, je lažno delovanje naprave, ki se za take naprave šteje za normo.

Sorodne publikacije