Telefonska koda 971 je država

Izum telefona je izginil iz potrebe po dolgem čakanju na pisma - za komunikacijo z osebo, ki je dovolj poznala njegovo številko. Vendar pa je veliko telefonskih številk in ko na zaslonu svojega pametnega telefona vidite zgrešen klic, ne morete vedno ugotoviti, kje je bil klic opravljen. Ena izmed najbolj priljubljenih je vprašanje telefonske številke 971, ki jo ima država, in stroškov klicev.

Koda države

Če želite razumeti, da je koda 971, katera država je vročena s temi predponami, dovolj, da se prebere ta material. Prva številka "9" pomeni povezavo telekomunikacijskih operaterjev z zahodno ali južno Azijo ali z državami na Bližnjem vzhodu. Koda 971 je neposredno predpona Združenih arabskih emiratov.
Zaslišanje s kodo države 971, se lahko določi tudi in številne dodatne informacije - glede na vir teh podatkov je določena z lokacijo lastnika telefonsko številko, in služi upravljavcu. Slika 2 kaže na lokacijo v eni od treh mest OAU - Abu Dhabi, Madinat-Zayid ali Ruwais. Med prvimi tremi številkami so Al Ain in do štiri - Dubaj. Številka 6 spada v treh mestih v Ajman, Umm El Kayvayn Sharjah in 7-ka - Ras Al Khaimah, in devet rabljene Dybbe, Fujairah in Hiram el Fakkan.

Trenutno je za pametne telefone razvitih več programov, ki lahko prepoznajo predpono in določijo lokacijo naročnika. Torej, ko pokličete iz OAU, bo prikazano, da je koda 971 država - OAU.

Ruske številke

Vprašanje, kako služi oznaka države 971, se pogosto zamenjuje s predpono ruskega telekomunikacijskega operaterja - to pomeni, da se telefonska številka začne z "+7971". Naročniki Rusije s takšno kodo lahko naročnik enega od operaterjev: "Ukrtelecom" - na ozemlju Tatristan, "Tivasvyazinform" - v Republiki Tuva, "Fonecom" - v regiji Nižni Novgorod, kot tudi "Ekvant" in "RTKomm.RU", ki služijo po vsej državi.

Sorodne publikacije