Optimizirajte CS: GO za šibke računalnike. Kako povečati FPS v CS: GO? Counter-Strike: Globalna ofenziva

Sodobne sodobne igre za osebne računalnike in prenosne računalnike. Vsako leto obstajajo posodobitve in dodatki, ki ob zagonu bistveno obremenijo sistem. Težko je dohiteti svetovne trende v industriji iger na srečo. Zato je treba izbrati ustrezne možnosti za izvajanje aplikacij PC in iger z visokimi tehničnimi zahtevami. Counter-Strike: Global Offensive je online strelec. Je dinamičen in zahteven sistem. Milijoni uporabnikov po vsem svetu se na spletni strani srečajo, da ugotovijo, kateri od njih je najboljši strelec. Priljubljenost tega žanra ni naključna, saj igra ima visoko dinamiko, kompaktne zemljevide in veliko izbiro orožja malega kalibra. Vsak uporabnik, ki pozna takšne žanre, ve vsako sekundo, kaj je pomembno. Zato je ta parameter FPS še posebej pomemben.


CS Optimization: proces GO je kompleksen in odgovoren. Obstaja veliko odtenkov, ki jih je treba obravnavati. Fina nastavitev sistema in sama igra pomagata dvigniti raven uspešnosti, vendar ne v vseh primerih.

Zakaj je potrebno izboljšati igralno zmogljivost

Optimizacija CS: GO za prenosni računalnik je najbolj zapletena in prilagodljiva. Za razliko od stacionarnega osebnega računalnika ni mogoče posodabljati sestavnih delov prenosnega računalnika. Zato se vsa optimizacija zmanjša na nastavitve in nastavitve programov za izboljšanje produktivnosti opreme. Predvajanje, zlasti v omrežnih načinih, mora uporabniku vedno paziti.Pomembna hitrost in reakcija. Ko pade moč računalnika, bodo te težave najprej opazile. Zato se bo slika začela zamujati.


Najboljši način za izogibanje takšnim težavam v sodobnih programih je izboljšanje sistema. Posodabljanje sestavnih delov in sistemov vam omogoča, da uživate v igralnem procesu, medtem ko uspešno premagate druge uporabnike v omrežju.
Metoda ni proračun, zato ne bodo vsi primerni. Še posebej, če menite, da se pogosto pojavljajo posodobitve, ki povečujejo obremenitev sistema. Drugi in verjetno najbolj proračunski način je čiščenje in postavitev osebnega računalnika ali prenosnika. Kot ugotavljajo uporabniki, lahko po nekaj mesecih aktivne uporabe računalnika vidite, kako se bo njegova učinkovitost začela postopoma zmanjševati.

Odvisnost od FPS

FPS prikazuje število sličic na sekundo. Višja kot je ta kazalnik, bolj stabilna je aplikacija. To je ta parameter, ki ga vsi igralci igrajo, z uporabo različnih metod za povečanje učinkovitosti njihovega omrežja in sistema na računalniku. Težava je v tem, da je parameter FPS odvisen od več dejavnikov:
 • Razdalja uporabnika od glavnega strežnika. To je omrežni parameter, ki zagotavlja pasovno širino omrežja. Vse bitke so razporejene ne na računalniku, temveč na strežniku, kjer je igra nameščena in integrirana z vsemi nastavitvami. Dlje ko je uporabnik iz tega vira, bo hitrost povezave nižja. Posledično se bo FPS zmanjšal. Še en odtenekpovezane s kakovostjo povezave in številom povezanih igralcev. Če je hitrost nizka in so ljudje povezani s strežnikom veliko, obstaja verjetnost, da se bodo prekinitve sistema in učinkovitost zmanjšali.
 • PC odjemalec. Parameter je zelo občutljiv na nastavitve sistema. Če precenjujete raven grafa ali izvajate dodatne programe v vzporednem teku, se bo število sličic na sekundo začelo zmanjševati. Odjemalec je občutljiv na zastarele operacijske sisteme in stare komponente.
 • Optimizacija CS: GO mora temeljiti na teh dejavnikih. Pred nastavitvijo je pomembno, da preverite vsako zadevno postavko, da ugotovite ranljivost sistema in razumete, kako jo popravite za povečanje FPS.

  Varnostni ukrepi

  Optimizacijski program CS: GO se uporablja za povečanje produktivnosti in hitrosti slik na sekundo. Vendar ta odločitev ni primerna za vse. Veliko izdelkov, ki so predstavljeni na spletnih straneh, povečujejo hitrost igre in nič ne koristijo. To je bolj verjetno bodisi reklamna komercialna poteza.
  Takšni programi merijo splošno kakovost in zmogljivost sistema s standardnimi orodji, ki so integrirani v operacijski sistem, nato pa uporabijo osnovne nastavitve in poskušajo najti najboljšo možnost za povečanje hitrosti slikanja. Obstajajo programi, ki vam pomagajo pri finem nastavljanju sistema. Pogosto se uporabljajo za overclock procesorja ali grafične kartice. To je treba storiti previdno, saj je napačnoprikazani parametri lahko v računalniku popolnoma odpravijo drage podrobnosti.

  Spletni goljufi

  Optimizacija CS: GO je zelo povpraševanje. Milijoni igralcev po vsem svetu so dobesedno odrasli v seriji tega spletnega streleca. Neprebojni deli internetnih bitk igralcev začnejo iskati potrebne rešitve za povečanje hitrosti posnetkov na sekundo. To in začeli uporabljati različne spletne goljufi. Ponujajo plačane arhive, ki vsebujejo viruse v obliki že pripravljenih rešitev ali programov. Pomembno je razumeti, da igra nima magičnega gumba za hitro optimizacijo katerega koli sistema ali samega računalnika. Vsi ukrepi so individualni in zahtevajo odgovoren pristop. Obstaja programska oprema velikih podjetij, ki ponuja celovito namestitev operacijskega sistema. Vendar pa so namenjeni splošnim sistemskim urejanjem. Tanke instalacije bo treba izvajati neodvisno, ob upoštevanju posebnosti nameščene opreme in programske opreme na osebnem računalniku ali prenosniku.

  Osnovni koraki

  Optimizacija CS: GO poteka po lastni presoji lastnika osebnega računalnika. Da bi izboljšali kakovost igre in pospešili število okvirjev, je bolje uporabiti več stopenj, ki bodo z veliko verjetnostjo povečale število FPS. Vsi ukrepi so razdeljeni na:
 • Čiščenje računalnika in njegovega sistema.
 • Prilagoditev in overclocking komponent.
 • Vzpostavitev odjemalca za igre na srečo.
 • Če nobeden od načinov ne pomaga, boste morali zamenjati zastarele komponente znotraj računalnika.Opisana 3 dejanja so popolnoma brezplačna, pri nadgradnji komponent pa bo treba znatno porabiti, saj zastarele podrobnosti ne morejo podpirati sodobnega načina igre, katera od optimizacij sistemov in programov pa ne bo pomagala dvigniti FPS.

  Čiščenje računalnika in sistema

  Optimizacija CS: GO za šibke računalnike se začne s popolnim čiščenjem. Ne bi bilo čudno, toda pogosto je padec frekvence FPS odvisen od obremenitve komponent. Če ne uporabljate programov, ki zahtevajo veliko količino virov, potem je vino kriv.
  Vsak hladilni modul ima nameščen hladilnik in hladilnik. Na dolgi rok prahu zaradi velikega vdora se v notranjosti začne kopičiti zrak. Preprečuje pretok zraka, ki poveča temperaturni način in večji del ogrevanja. Pri segrevanju naprava začne zniževati svojo zmogljivost, tako da ne izgori. Po čiščenju je potrebno iti na čiščenje samega sistema. Poškodovane datoteke, virusi in neuporabljeni programi povzročajo veliko obremenitev sistema. To vodi do dejstva, da po začetku igre prostih sredstev praktično ni ostalo, in delo procesorja se upočasnjuje. Težavo lahko rešite s sistemskimi pripomočki in s prenosom in namestitvijo programske opreme drugih izdelovalcev.

  Fina nastavitev komponent

  Povečanje FPS v CS: GO je neposredno odvisno od zmogljivosti procesorja in grafične kartice. Vsaka od teh naprav je izjemno pomembna za igro, saj je odgovorna za obdelavo in oddajanje načina na monitor. V novejših različicah računalnikov inPodjetje proizvajalca prenosnih računalnikov združuje sisteme in pripomočke za natančno nastavitev vsake podrobnosti. Z izbiro načinov delovanja lahko uporabnik poveča ali zmanjša zmogljivost.
  Programska oprema drugih izdelovalcev omogoča tudi konfiguriranje vsakega posameznega modula v računalniku. V bistvu so regulirani naslednji parametri, kot so napetost na delu in hitrost nameščenega hladilnika. Tukaj morate skrbno dvigniti vsak kazalnik. V nasprotnem primeru lahko pride do ostrega skoka temperature, ki lahko napravo popolnoma razstavi.

  Nastavitve notranje igre

  Ukazi za optimizacijo CS: GO vam omogočajo natančno nastavitev nastavitev v samem odjemalcu igre. Nastavljene grafične nastavitve lahko znatno zmanjšajo število sličic na sekundo. Če želite povečati rezultat, morate znižati kakovost prikazanih predmetov.
  Zaradi tega parametra se bo kakovost grafike zmanjšala. Vendar, kot kažejo praktične izkušnje uporabnikov, ta parameter bistveno vpliva na FPS. Nato preverite omrežno povezavo v igri. Z odprtim dostopom morate izbrati strežnik z minimalnim pingom. To bo pospešilo prenos vseh dejanj in procesov pri povezovanju na glavni vir, kjer se igra nahaja.

  PC Upgrade

  Igra Counter-Strike: Global Offensive, čeprav stara, vendar zahtevna. Zaradi nenehnega posodabljanja vsebine odjemalca je obremenitev sistema večkrat višja, zato ne vedno gredo ven za optimizacijo FPS na zahtevano raven.
  Optimizacijo igre CS: GO je mogoče izvesti in končatiz uporabo nadomestnih delov, če zgoraj navedene metode ne pomagajo izboljšati hitrosti igre. Kot pravijo igralci sami, ta metoda, čeprav stroškovno učinkovita, vendar najbolj učinkovita.

  Sorodne publikacije