Kako pripraviti instagram? Primer in pravila

Za promocijo svojega računa v "Instagramu" uporabniki porabijo različne risbe. Ljudje radi prejemajo nagrade, tako da bo loterija pritegnila dodatne naročnike. V tem članku si poglejmo, kako pripraviti risanje na Instagramu.

Loterija za ponovne objave

Izpišite pasico v snemanje, ki mora biti svetla in nepozabna. Zaželeno je, da se zagotovijo informacije o časovnem poteku žrebanja, kot tudi o tem, da se nagrada odigra. Povejte o dogodku, za katerega se lotite.


Vsako žrebanje mora spremljati navedba pogojev. Za pripravo žrebanja v "Instagramu" za repostanje morate upoštevati naslednje pogoje:
 • naročiti se na račun;
 • izvedejo skladišče z navedbo računa;
 • Pod fotografijo v računu vnesite serijsko številko.
 • Pozitivni trenutek te promocije je, da zagotavlja dober naročnik s sorazmerno enostavnim postopkom za identifikacijo zmagovalca. Med negativnimi stranmi je treba omeniti, da obstajajo udeleženci, katerih namen je loviti nagrado, nekateri pa jih je težko izvajati.

  Risanje na hashtagu

  Ta različica žrebanja se v mnogih pogledih ujema s prejšnjo. Za risanje risbe v "Instagramu" za hashtag, morate ponovno natisniti fotografijo z navedbo edinstvene hashtag. Ko izvajate to vrsto risbe, jo lahko sami razdelite za ta hashtag.
  Take vrste risbporabite in ko shranjujete oglaševalska mesta. Pri oblikovanju hashtag-a ga je treba oblikovati iz imena oglaševanega izdelka ali podjetja, ki ga proizvaja. Uporaba hashtag-ov omogoča lažje določanje zmagovalca.

  Krožno risanje

  Nekateri imetniki računov se sprašujejo, kako narediti risbo na Instagramu. Začnejo se združevati (tisti, ki imajo primerljivo število naročnikov in podobnih subjektov) in vodijo veliko konkurenco, imenovano krožna. Vsi računi, ki sodelujejo v združenju, hkrati objavijo predhodno obvestilo o risbi in pripravijo isto besedilo, ki nadomešča opis nagrado in kaže na naslednjega organizatorja.


  Udeleženci v tej risbi izvajajo ciklične povezave od enega zapisa do drugega, dokler se ponovno ne znajdejo v profilu, od koder so začeli svoje potovanje.
  Kako pripraviti žrebanje v "Instagramu" glede na to vrsto? Najbolje je opredeliti eno posebno temo. Nato morate pobrati partnerje. Najbolj priljubljeni so loterije z več kot 10.000 naročniki in obljubljajo velike nagrade. Po tem pa partnerji naredita pare, pri čemer slednji sestavlja par s prvim. Nato ustvarimo plakat risbe. To sliko postavijo vsi organizatorji risbe in naj bo v njih brez sprememb. To sliko bodo izrekali udeleženci risbe. Določena so pravila risbe. Krog žrebanja je prav - morate se prepričati, da se ne premaknetakoj ali ni vrnil prejšnjega časa. Za razliko od prvih risb je v tej obliki težko določiti zmagovalca. Izberete ga lahko naključno s komentarji, besedili, z uporabo generatorja naključnih števil, lahko ustvarite lažen račun in izberete zmagovalce od naročnikov, ki so izbrali zgoraj navedene metode. Poleg tega lahko naročnike povlečete iz naročniškega računa računa. Isto lahko naredimo tudi v zvezi z udeleženci, ki so besede ali komentarje pustili pod vsemi plakati risbe.
  Lažni račun je vredno ustvariti, če obstaja veliko število ključnih sporočil, saj Instagram prikazuje samo zadnjih stotine všečkov. Vendar pa je pri velikem številu naročnikov nujno narisati v Instagramu žrebanje generatorja naključnih števil. Težko je izračunati istega udeleženca z velikim številom. Zato je bolje uporabiti metodo risanja. Kot pri organizaciji prejšnjih risb, obstajajo tudi pozitivne in negativne strani za to vrsto.

  Pozitivne in negativne strani risbe kroga

  Pozitivno je, da imajo organizatorji ogromno pokritost, kar zagotavlja povečanje števila naročnikov, prepoznavnost znamke raste. Po drugi strani pa udeležencem ni treba opravljati repostov, dobijo priložnost za iskanje zanimivih računov in dobijo več kot eno nagrado. Negativno je, da je potrebno podpisati vse organizatorje. V teh tekmovanjih sodeluje veliko število ljudi, kisamo "ulovljene nagrade". Poleg tega je treba tukaj navesti prijatelje, ki se ne strinjajo z vsemi udeleženci "Instagrama". Tudi težava pri določanju zmagovalcev je opisana zgoraj.

  Uporaba pripomb v risbah "Instagram"

  V risbah "Instagram", poleg besedil, repostov, udeležbe v "zank", lahko pustite komentarje. To vrsto risbe lahko uporabite tudi pri uporabi besedila Lyrics kot tehtnice. Če želite na komentarjih narisati žrebanje v "Instagramu", lahko dodate pogoj, da se udeleženec ne sme le naročiti na profil, temveč tudi napisati preprost komentar na objavo.
  Bolje je, če organizator pripravi obliko komentarja, na primer "Naši izdelki so". Uporaba te vrste risb ne prinaša velikega števila naročnikov, ampak opozarja na profil obstoječih naročnikov. Od te vrste risb je bolje začeti z zmagami, nato pa preiti na težje risbe.

  Kako določiti zmagovalca s hashtagom?

  Odločili smo se, kako vleči v "Instagram", vendar se mora vsako žrebanje končati z definicijo zmagovalca. Njegovo definicijo je treba začeti z opredelitvijo datuma konca registracije udeležencev, na primer: "Pozor! Od 7. februarja se začne žrebanje, udeleženci se zaposlijo od 8. aprila. Izbira zmagovalca se lahko izvede s pomočjo hashtaga. To storite tako, da uporabite drugo napravo, ki jo vnesete v svoj račun. Na prvi nastavitvi vklopimo video način. AtZa drugo napravo najdemo hashtag in za prikaz seznama članov kliknemo nanj. Pri prvi nastavitvi posnamemo videoposnetek tako, da okvir vsebuje seznam in dejanja, ki ste jih naredili. Izbira zmagovalca je, da se celoten seznam pomika in zmagovalec se izbere po metodi nenamernega klika, pri čemer se prijava odstrani. Po tem se opravi preverjanje pogojev za udeleženca, če je vse v redu, potem se določi zmagovalec, če ne, pa ponovno izvedemo zgornje ukrepe.

  Določite zmagovalca tako, da ustvarite naključne številke

  Kako pripraviti žrebanje v "Instagramu", smo se odločili. Kaj pa, če nobeden od načinov za določitev zmagovalcev ni opisan? Uporabite lahko generator naključnih števil. Opravljanje žrebanja v "Instagramu" ni le privabljanje udeležencev, ki se bodo držali številnih pogojev - morate identificirati tudi zmagovalca. V ta namen se približuje generiranje naključnih številk. Lahko se izvaja na več storitvah. Tu so najbolj priljubljeni:
 • Random - najbolj priljubljena storitev. Lahko je plačan in brezplačen (z manjšimi skupinami udeležencev).
 • Randomayzer - udeleženci se naložijo, mešajo in naključno izberejo zmagovalci.
 • Fanpage Karma je angleško govoreča služba, ki ustvarja številke s poljubnim številom znakov. Storitev samostojno izbere zmagovalca za besede, komentarje, skupno prijavo, komentarje z največjim številom všečkov.
 • V zaključku

  V nedavni preteklosti je veliko podjetij razmišljalo o tem, kako ravnatiDraw v "Instagram". Uporaba te zmožnosti omogoča podjetjem po relativno nizkih cenah nagrade, da privabijo naročnike na njihovo stran v omrežju, ki bodo verjetno postali stranke tega podjetja.

  Sorodne publikacije