Kako za vedno zapustiti Twitter?

Socialna omrežja so priljubljena po vsem svetu. Postali so sestavni del življenja sodobnih ljudi. Nekateri uporabniki se preprosto registrirajo v družabnih omrežjih po načelu »kaj je bilo«. Ampak včasih nepotrebni vprašalniki prinašajo nekaj težav. In bilo bi lepo, da bi se jih znebili. Kako priti iz Twitterja? Odgovor na to vprašanje je treba najti še naprej. Ali je mogoče sploh znebiti profil na tej strani? Ali pa o tem samo pozabiti?

Opis

Za začetek, naj razumemo, kaj je Twitter. Morda je ta socialna mreža izjemno uporabna? Pravzaprav je "Twitter" pomemben samo za tiste, ki:
 • premikajo svoje poslovanje;
 • vodi blog;
 • rad deli mnenja o določenem vprašanju;
 • obvešča ljudi o dogodkih in novicah.
 • "Cvrkutati" je družabni omrežni mikroblog. Lahko piše kratka sporočila (ne več kot 140 znakov) in jih priloži različnim datotekam. Najpogosteje - fotografije ali glasba. Kako priti iz Twitterja? Zagotovljena taka funkcija v socialni mreži?

  O možnostih za uspeh

  Vsi se lahko prijavijo na Twitter. Ta postopek je prost, traja le nekaj minut. Običajno pri registraciji na Twitterju ni vprašanj. Toda, kako priti iz Twitterja? Na primer iz telefona ali računalnika. Brisanje profila iz družabne mreže je res tam. Vsak uporabnik lahko kadar koli zavrne delo s storitvijo. V skladu s tem je mogoče odpraviti tudi svoj profil. Ampak ne vsi vedo, kako to storiti.


  Pri izterjavi

  Kako izstopiti iz "Twittera"? Skupno obstaja dva pristopa k rešitvi naloge - z možnostjo obnovitve (dolga čakanja) in končne odstranitve. Začnimo s prvim urnikom. Omogoča vam vrnitev vloge v 30 dneh od datuma prijave. Kako za vedno zapustiti Twitter? Za to potrebujete:
 • Odprite twitter.com.
 • Prijavite se v svoj profil s prijavo in geslom.
 • Kliknite na "Račun". Ustrezni gumb se nahaja v zgornjem desnem kotu strani.
 • Pojdite v Nastavitve in Varnost.
 • Pojdite na razdelek Račun, v idealnem primeru pa se privzeto odpre.
 • Kliknite gumb "Onemogoči"
 • . Lahko se odjavite iz svojega profila in počakate približno mesec dni po tem, ko je dejanje končano.

  Hitra prikrajšanost

  Kako iti na "Twitter" iz računalnika? Zgornji algoritem ukrepov bo pomagal uresničiti načrt v življenju. Ampak praviloma lahko uporabnik premisli. Konec koncev se ponovna vzpostavitev tweet-a v takih okoliščinah dogaja.

  V skladu s tem lahko nekateri v celoti izkoristijo deaktivacijo profila. Za to nalogo je potrebnih le 2 tedna. Ampak še vedno čakati. Takoj se znebite svojega računa na Twitterju ni mogoče. Navodila za deaktiviranje vprašalnika so naslednja:
 • Pojdite na svoj profil na Twitter.com.
 • Odprite "Center za pomoč".
 • Pojdite na "Najpomembnejša vprašanja". Ta blokse nahaja na desni strani okna.
 • Izberite "izbriši moj račun".
 • Kliknite na drugo metodo.
 • Potrdite dejanje.
 • Enostavno je uganiti, da je prvi način brisanja začasno deaktivirati. O tem smo že govorili. Pravzaprav se je znebiti Twitterja lažje kot se zdi.

  Brez gesla

  Kako se izogniti »Twitterju«, če je uporabnik pozabil geslo iz svojega profila? Na žalost se boste morali v tem primeru odpovedati zamisli ali nadaljevati dostop do profila.
  Oglejmo si drugo različico. Če želite obnoviti geslo za Twitter, morate:
 • Pojdite v brskalnik na twitter.com.
 • Kliknite na okno »Ste pozabili geslo?«.
 • Izpolnite obrazec za vračilo.
 • Pojdite na povezavo za dodelitev novega gesla. Prišel bo v sporočilu uporabniku pošte.
 • Določite nove podatke za prijavo. Ponoviti jih morate 2-krat.
 • Po potrditvi operacije boste lahko razmislili, kako zapreti Twitter na mobilni različici in ne samo. Predlagani predhodni algoritmi ukrepanja pomagajo opustiti vprašalnik v preiskovani družbeni mreži. Z navodili se bo spopadla tudi z otrokom!

  Alien profile

  Kako priti iz "Twittera"? Mobilna aplikacija nima teh funkcij. Zato bomo morali poiskati drug pristop. Kaj naj storim, če želi uporabnik izbrisati profil nekoga drugega? Nič Profil lahko izbriše samo lastnik profila. Največje število prejemkov, ki jih imajo drugi uporabniki, so pritožbe ljudi. Možno je, da v primeru kršitev socialne uporabe pravilomrežje uporabnika je blokirano.
  Najpomembnejše je, da ne pozabite, da se drugi vprašalniki za socialno mreženje ne odstranijo. Samo uporabnik, ki je registriral profil, ima to pravico. Lahko poskusite prekiniti profil, vendar je to nezakonito. In iz teh tehnik je bolje, da se vzdržijo.

  Telefoni

  Kako iz telefona "Twitter" priti ven? To vprašanje zadeva številne uporabnike. Navsezadnje se Twitter pogosto uporablja na pametnih telefonih. Na primer z uporabo posebne mobilne aplikacije. Kot smo že povedali, v aplikaciji Twitter ni vgrajene funkcije brisanja in deaktiviranja profila. Zato moramo poiskati drugačen pristop k rešitvi naloge. O tem bomo povedali kasneje.

  Tablete

  Če želite začeti, se naučite, kako iz tabličnega računalnika priti iz "Twitterja". Ali je to sploh mogoče? Iz socialnih omrežij lahko greste iz telefona in iz tabličnega računalnika. Samo aplikacija za drugi tip naprave tudi ne vključuje vgrajenih funkcij odstranjevanja. Zato lahko utelešenje načrta v življenju prinese nekaj težav. Noben pripomoček ne bo pomagal rešiti problema.

  Rešitev je!

  Kako iti z "Twitter"? V mobilni različici istega programa (za katero koli platformo) ni ustreznih elementov menija. Vendar pa vse sodobne naprave podpirajo dostop do interneta. Na telefonih in tablicah so spletni brskalniki. Potrebujemo jih!
  Če želi uporabnik odstraniti /deaktivirati svoj profil na Twitterju s pomočjo mobilnega telefona ali tabličnega računalnika, lahko uporabi predhodno predlagane algoritme delovanja. Glavna stvar je, da delatestoritev prek brskalnika. Ta metoda rešuje vse težave, povezane z nezmožnostjo deaktiviranja profila prek mobilnih naprav.

  Zaključek

  Zdaj je jasno, kako se na tak ali drugačen način rešiti Twitterja. Tudi novinec lahko pooseblja načrt. Glavna stvar je imeti nekaj potrpljenja in dostopa do vprašalnika. Kaj naj naredim, če je moj profil poškodovan in gesla ni mogoče obnoviti? Potem morate zapustiti Twitter, ne da bi morali deaktivirati svojo stran. Kot smo že povedali, lahko le tisti, ki ima dostop do vprašalnika, oblikuje načrt. Sistem take uporabnike šteje za lastnike profilov. V skladu s tem so na voljo vse možnosti "socialne". Ta odstranitev /deaktivacija vključuje. Če želite spremeniti vzdevek, geslo ali e-pošto, vprašalnika na Twitterju ni treba izbrisati. V družabnem omrežju obstajajo posebne nastavitve za prilagajanje profila.

  Sorodne publikacije