Postal 2: igre, skrivnosti, nasveti

Igra Postal 2 je zelo sporna in dvoumna. Igralci po vsem svetu so bili razdeljeni na dva tabora. Nekateri sovražijo "Postavl" in to delo obravnavajo kot utelešenje vseh gnusnih stvari na svetu: rasizma, homofobije in neskončne krutosti. Drugi ne marajo tega in samo razbijejo celoten kolut na tem karnevalu norosti. Priljubljenost igre dokazuje in veliko število modov Postal 2.

Postal 2 je bil objavljen v ruščini, zahvaljujoč družbi Akella. Izkazalo se je, da je prevod precej treshovoi, v slogu izvirnika, vendar je v njem dovolj in kompenzacij. Če naredite malo angleščine, je bolje, da jo igrate. Sleng, naglasi, lokalni okus - vse to ni prevedeno. Vsako delo v Pošti 2 prehaja vsaj dva: kruta in brezkrvna. Spodaj si oglejmo celotno zaplet in možen prehod igre.

Ponedeljek

Dude (tako imenovani protagonist) prihaja s svojo ženo in psom Chamsho v mesto Paradise (iz angleščine - "Paradise"). Živijo v prikolici, nimajo denarja, delajo kot protagonist pri Running with scissors, ki proizvaja brutalne računalniške igre. Chuvac ni začel dan od zjutraj, in tu je tudi žena videla, da mu je dala seznam nalog za ta dan. Te naloge so naše naloge. Vsi so precej preprosti in banalni, na prvi pogled, toda tudi najbolj rutinski bitovuha se lahko spremeni v lokalno apokalipso.


Nakup mleka Dude naj gredo v trgovino za mleko "Happy Ganesh". V trgovini je čakalna vrsta, v kateri lahkosamo mirno braniti, plačati za rezultat mleka. Lahko pobegneš, ne da bi plačal, potem pa nas bo razjezil prodajalec prišel z željo, da bi ga ubil. Pred nami bomo povedali, da se čakalne vrste pogosto nahajajo v misijah, zato da bi se morale mirno prebiti skozi igro, se jim morajo pošteno upreti.
Trgovina je v lasti islamskih teroristov. Kot razumete, je igra tako polna humorja. Mimogrede, mleko se imenuje "džihad". Če ne greste v to sobo, vas bodo teroristi napadli. Preverite, da mora Chuvak iti na delo in prevzeti ček. Ob igralniški družbi, v kateri deluje, poteka boj proti nasprotnikom video igre, ki jo organizira organizacija "Starši za dostojnost". Po prihodu na delo se protagonist nauči, da ga izpustijo in vzame ček. V tem trenutku demonstranti napadajo stavbo. Lahko se prebiješ skozi lavo z bojem, lahko pa pobegneš, ne da bi ubil koga.


Po tej misiji nas bodo "starši dostojanstva" začeli napadati, če se bodo srečali na ulicah. Preverjanje gotovine Če prejmemo vaš ček, ga boste morali dobiti v banki. Obstaja več načinov, da v tej misiji greste na Pošt 2. Prva možnost je, kot ponavadi, braniti čakalno vrsto. V tem primeru, po premestitvi oboroženih roparjev v banko, pride policija in sproži streljanje. Lahko se uprete roparjem, lahko pa samo pobegnete. Tako lahko na poti skočite v trgovino in ukradete vrečo denarja, posledice tega dejanja pa ne bodo. Drugi je oropati banko. Potem pa žepolicijo boste morali odvrniti. Mimogrede, če oropate banko, preden boste vzeli ček, bo ta naloga še vedno izpolnjena.

Torek

Torek Človek se zbudi z novimi nalogami, vključno s svojo ženo. Zbiranje podpisov Ker je protagonist odpuščen, išče nov način zaslužka in ga ureja javna osebnost. Njegova prva naloga je zbiranje podpisov, da bi kongresnike prisilili, da igrajo nasilne igre. Podpisi so potrebni za osem. Če želite zbrati, je treba ljudi, ki imajo tablični računalnik v svojih rokah in se nanašajo na njih. Prvič Dude kliče prijaznost, na drugi - grobo, na tretji začne groziti. Različni ljudje se strinjajo na različnih stopnjah, nekateri v odgovorih na grožnje, ki bežijo ali napadajo.
Za priznanje V spovedi moramo iti v cerkev, bodisi da branimo čakalno vrsto, bodisi ubiti duhovnika. Po vsakem dejanju na cerkev je napadena skupina radikalnih muslimanov iz bližnjega tabora. Lahko se prebiješ s streljanjem, pomagaš oboroženim duhovnikom ali pa samo pobegneš. V kateri koli od možnosti je cerkev pod nadzorom teroristov. Vrni knjigo Žena prosi Chuvaka, naj vrne knjige v knjižnico, čeprav je ni prebrala. Okoli knjižnic so zbrali aktiviste proti knjigam. Knjiga mora biti predana upravljavcu. Če to storite, potem ko ste zagovarjali čakalno vrsto v pisarni ali jo pokvarili, bo morala zamudna knjiga plačati globo. Če upravitelj pobegne ali je ubit, lahko knjigo preprosto vrnete v ustrezno polje. Ko smo predali knjigeaktivisti zažgali knjižnico. Morate se izogniti ognju in odraziti nasprotnike knjig, ki po poslanstvu postanejo naši sovražniki. Get a autograph Gary Colman prispe v mesto, katerega avtogram potrebuje žena protagonista. Lahko ga dobite tako, da stojite ali stisnete vrsto v supermarketu. Po podpisu knjige Colman napadli policisti. Če ste ubili Garyja za podpis, lahko knjigo najdete v dvorišču trgovine, lahko pa ubijete enega od navijačev in ga vzamete iz trupla.

Sreda

V sredo imamo nove izzive. Skrbeti za grob, Chuvak je imel čuden odnos z očetom. Odloči se, da gre k svojemu grobu in urinira za to. Po tem dejanju na njih napadajo vaščani in odrežemo z lopato. Junak se zbudi v pivovarni, od koder pobegne, po kateri dobimo novo nalogo - najti novo obleko, saj smo oblečeni v sadomaso kostum.
Pojdi v perilo V pralnici moraš pobrati obleko, plačati sto dolarjev prodajalcu ali ga ubiti. Glasujte Vse je preprosto: pojdite v kavarno "Asian Cock" in sledite puščicam, po katerih izpustite izpolnjen bilten v žari. Najdi božično drevo Dude potrebuje božično drevo. Najdete ga na obrobju gozda, po katerem vas nas bo znova napadlo.

Četrtek

Četrtek nas sreča s še štirimi misijami. Kupi napalm Chuvak okoli hiše zrasla plevel, da hoče gorijo Napalm. Napalm je v tovarni, kjer jo lahko kupite za 300 dolarjev ali brezplačno.prekinitev policije. V trenutku, ko vzamemo Napalm, pride do eksplozije v obratu. Moraš iti ven iz goreče hiše.

Buy Crochet Crocchi - nova priljubljena igrača, ki se prodaja v supermarketu. Seveda so se vse igrače končale v trgovini. Obstaja več različic. Lahko ubijete človeka v kvačkastem obleki (zelo živ je in neuničljiv za strelno orožje), da si zamenja svojo igračo za Colmanovo knjigo ali ponudi denar. Lahko pa prodrejo v trgovino, ubijejo stražarje. Policija teče za nami. Ko jih odvrnemo, bomo naleteli na maskoto, ki jo je treba ubiti ali pobegniti.
Goveji zrezki Goveji zrezki se prodajajo v mesnici. Ko prispemo tja, Dude kliče prodajalca, vendar ne odgovori. Nato gre skozi vrata vhoda v pisarno in vidi grozno sliko: mesarji kuhajo zrezke od ljudi. Po tem morate skozi celotno skladišče za meso, nato pa zunaj, odsev iz rezalnikov in prispel s policijo s posebno silo. Mesarji bodo postali naši sovražniki. Plačajte denar Za plačilo globe pridemo v policijsko postajo. Tukaj lahko varno plačate tri sto dolarjev redno, in se lahko borite s prehodom v tretje nadstropje in spremenite obleke v garderobi v policijskem obleki. Po tem bodo služabniki zakona za nami in bomo v škatli izpustili potrdilo. Ne morete obleči, ampak pojdite na škatlo, streljanje.

Petek

Naloge za zadnji dan so naslednje.
Vzemite paket Parcelaodvzamejo delovno mesto, ki so ga teroristi napadali. Naročilo lahko prevzamete sami, vendar lahko zaposleni v pošti plačate sto dolarjev. Potem bo parcela eksplodirala in Chuvak bo za to obtožen. V obeh primerih, bo post bo moral pobegniti, boj s silami in spetsnazom.
Pridobivanje generatorja Chuvak potrebuje generator za avto. Generator je mogoče najti na smetišču, plačati prodajalcu petsto dolarjev ali ga ubiti. V vseh možnostih iz kletk na odlagališču bodo izbruhnili zli psi. Morajo biti ustreljeni ali pobegniti. Rojstni dan Čas je, da gremo do rojstnega dne strica Davea. Ko podarimo darilo, policija napadne Daveovo stavbo. Spet se prebijte z ognjem ali pobegnite. Bolnišnica Ta naloga se bo odprla, če se bomo odločili, da bomo čim manjši. Izkazalo se je, da Chuvash Gonoreja in treba iti v bolnišnico. Tam dobimo navodilo, da poiščemo tablete v lekarni, ki bodo zdravile bolezen.

Apocalypse weekend

Postal 2: Apokalipsa vikend je uradna vloga za igro, ki dodaja še dva dneva igranja na srečo z norimi nalogami. V dodatek je dodanih tudi nekaj novih vrst orožja: raž, mačeta, kladiv in podobno, tako da se lahko oba dneva, pa tudi prejšnja, prenesejo brez ubijanja, lahko pa tudi z izjemno krutostjo. Na Post 2 so moda in dodatki večkrat izšli, vendar je to najboljši.

Sobota

V soboto imamo 4 naloge: dati analize za raziskave, poiskati kitajsko hrano, ubiti divje krave na paši in pobrati glavni disk nekdanjega delodajalca. Vse misije med prehodom "Postal 2: Apocalypse" so polnestreljanje, vožnja in norost: zombiji, okužene krave in nasprotniki krutosti do živali.

Nedelja

Po zabavi v hiši Vince, nekdanjemu šefu, nas napadajo zombiji. Ko jih premagamo, dobimo nove naloge: uničimo padle slone v svetišču, poiščemo ognjemet za Vincea, vzamemo psa iz zavetišča in gremo iz mesta skozi zombi mesta. S tem se zaključi prehod vikenda v pošti: Apokalipsa.

Kode

Če ste komaj prešli po pošti 2, vam bodo pomagale kode prevare. Če želite priklicati konzolo, pritisnite tipko Shift in @ ali ~. V Pošti 2 so kode naslednje:
  • Sissy - za omogočanje načina kode.
  • Alamode - nesmrtnost.
  • PacKNHeat je orožje.
  • Razstrelilni vložki.
  • Judje in Jezus - denar.
  • BlockMyAss - Armor.
  • Poštne kode 2 so veliko, vendar jih je veliko bolj zanimivo igrati brez njih.

    Sorodne publikacije