Kako do pokopališča Witcher 1?

Prvi del legendarne igralne serije The Witcher se razlikuje od zapletene zgodbe, v katero so vpletene dodatne naloge. Odločitve in usoda likov sta tesno prepletena. Včasih brez dodatnih nasvetov je težko uganiti, kaj morate storiti za določene okončine. Na primer, da bi prišli do Witcherjevega pokopališča, morate najprej opraviti vrsto nalog in dobiti odobritev več znakov.

Opis lokacije

Pokopališče se nahaja za obzidjem mesta Vidim. Da bi prišli do njenega ozemlja, lahko najdete v drugem poglavju zgodbe. Vrata na pokopališču so odprta le s strani mesta, na zunaj pa je nemogoče priti. V času prvih "čarovnic" je bil vhod na pokopališče uradno zaprt, ker je bil tam galeb. Dostop je prepovedan ne le navadnim državljanom, ampak tudi čuvajem in celo čarovniku. Zato bo moral Geralt prvič poskusiti priti na pokopališče.


Na območju lokacije je več zgradb. Obiščete lahko uničeni tempelj in kripto, v kateri je več nasprotnikov. Tudi s pokopališča se lahko odpravite do tempeljske četrti in trgovske četrti. Vsak od njih ima svoja vrata. Ponoči je veliko bolj nevarno kot popoldan. Srečali se boste z drevesi, obrtniki, algami, racami in floatersji. Med prehodom "Čarovnic 1", da pridete do pokopališča, boste morali opraviti do 6 nalog. Poglejmo jih več.

Preskoči

Za dostop doozemlje pokopališča mora pridobiti uradno izkaznico. Če želite to narediti, morate najprej dokazati nedolžnost Vincenta Macea, vodje mestne straže. Namesto tega ti bo Vincent dal prepustnico. Po tem boste lahko pokazali svojo stražo in mirno vstopili.


Prav tako lahko dostopate do lokacije prek pokopališča. Najprej morate izpolniti eno zahtevo - iskanje, imenovano "Vizimsky Dogol". Najbolje je počakati na noč in se odpraviti na lov. Popoldne prinesite 6 skodelic pasje maščobe na grobišče. Ded ni zelo všeč psom, tako velikodušno bo plačal za njihovo uničenje. Nato boste lahko s svojim potovanjem "zahvalni dan na pokopališče" vzeli na pokopališče v Vizimi v "Widget 1".

Pogodba za alge

Sekundarna naloga se lahko opravlja ne le na pokopališču, ampak tudi v močvirjih. Vendar, če imate dostop do lokacije prej, potem lahko prideš ponoči in večkrat ubiješ alegro. Morate zbrati 3 pošast kostnega mozga. Če Geralta ne raziskuje pošasti, potem ne boste najprej prejeli plena iz trupla. Po ducatu ubijanj alg bodo padli potrebni predmeti.

Brezmadežni duh

Naslednje iskanje ne zahteva pokopališča, vendar se njegova dejanja odvijajo na vratih. Morate se boriti z duhom človeka ene ženske. Prepričana je, da duša pokojnega ne ponoči ponoči. Geralt se srečuje z prijaznim duhom, vendar ga še vedno uničuje. Popoldne se vrnemo k ženi za nagrado.

Šest čevljev pod zemljo

Glavno iskanje v drugem poglavju, kjer pripadatepriti do pokopališča na Wittmaku 1. Naloge dobijo v Siegfriedu. Svetuje, da obiščete pokopališče in si ogledate trupla in kripto. Potrebno je ugotoviti, zakaj ljudje izginejo in kdo se znebi. V teku preiskave so podrobnosti o glavni zadevi postale očitne. Če očistite grobnico in vse pobijete, boste od Siegfrieda do vhoda prejeli dodatnih 400 skal.

Vir

Druga velika naloga, vendar že v poglavju 3. Za sledenje "uhajanja" morate namestiti tri senzorje. Eden od njih mora stati v središču pokopališča. V okviru te naloge boste izvedeli, da je Alvine "vir", Geralt pa bo moral narediti eno najpomembnejših volitev v igri. Zdaj veste, kako priti do pokopališča na Wittmaku 1 in katera potovanja so povezana s to lokacijo.

Sorodne publikacije