Znak igre "Witcher 2" - Bianca

Serija iger "Čarovnice" je polna ženskih likov, od katerih mnogi igrajo manj pomembno vlogo kot moški. Nekateri od njih se dvigajo po poti Geralta - glavnega junaka igre, ki mu nasprotuje in nekdo gre skozi dolgo zgodovino odnosov od ljubezni do sovraštva. Eden od teh znakov je Bianca. Igralec izpolnjuje Bjank v "Witch 2: Killer Kings" in "Witch 2: Wild Hunt".

Bianca

Bianca se je pojavila v igri Witcher 2 - vojak iz moštva "Modre črte", skrivna enota v službi Temirjev in King Foltest. Ona je edina deklica v ekipi. Ko je bila stara šestnajst let, so jo napadli "veverice", ki so prekinile vse prebivalce in pustile samo Bianco. Všeč je bila voditeljeva enota in je bila večkrat izpostavljena nasilju. Na koncu je pripadnik uničil Vernon Roche, ki je rešil Bianco. Od takrat je postala neskončno predana njemu. Bori se ne za Temerijo, ne za kralja Fulthest, niti za njeno nenavezanost - slepo se posluša svojega poveljnika Rocheja.


Bianca je mirna in uravnotežena, hkrati pa je zelo kruta in cinična. Večkrat je videla, da so ubili svoje prijatelje in se pogosto ubili. Bianca je tipičen vojak. Vendar ni brez posameznih slabosti žensk. Ima trdo usodo, s katero se ne more soočiti noben človek.

Igra Bianca in Witcher 2

Kje lahko najdete Bianco v Witcherju 2? Na začetku jo je igralec srečal v prologu, po smrti kralja Foltesta. Tukaj bo zaslišala Geralta. Po pobegu se potopiFlotacija z "Blue Stripes".
V mestu se igralec srečuje z njo kot del oddelka, kjer pijejo, pri čemer opažajo uničenje lokalnega boga Veyopathisa. Zabavi se lahko pridružite, ko prejmete poizvedbo "Hangover". Med prehodom tega iskanja bo uporabnik igral nože z Bianco v Witcherju 2: priti boste morali v pršut, kartico in veslo na steni. Po tem iskanju bo Geralt dobil novo tetovažo na vratu.


Po pijanstvu bo Vernan Roche za umor poslal Bianco pod okriljem Bernarda Loreda. Pod krinko prostitutke bo prodrla v to sobo, vendar bo ta poskus neuspešen in Bianca bo ujeta. Če igralec prevzame stran "modro", ne "beljakovino" med prehodom prvega poglavja, bo pomagal rešiti Bianchija. Če v drugem poglavju izberete pot Rocheja, se lahko srečate z Bianco v kampu. Na koncu poglavja bo kralj Henselt odprl zaroto proti njemu in naročil, da bo pred Bianco obesil celotno moštvo "Blue Strip" in da bo posiljena. Bianca bo šla na ladjo, da bi pričakovala, da bo Roche, več igralcev pa je ne bo videl. Če izberete pot Yorveta, jo lahko srečate od Rocheja na poti v Cadevne, ko protagonistka hodi skozi meglico. Potem bodo rešili Geralta iz cesarske vojske.

Kako spati z Bianco

V drugem poglavju, če greš skozi Vernan, se boš lahko boril v areni. Konoba Master Proxy vas bo povabila, da se udeležite bojev po zmagi nad Avete. Najprej bo glavni lik moral premagati tri borce (Gideon, Randang, Borin) in natobo edino dekle v "Blue Stripes". Da bi lahko spal z Bianco v Widgetu 2, jo moraš premagati. Če je Wolf podvržen Bjankyju, tega ne bo cenila. Toda, če igralec zmaga, ga bo Bianca povabila v svoj šotor, kjer je kasneje "hvala" za pošteno ravnanje in s tem izkazal spoštovanje do nje.

Bianca v igri "Witcher 3"

"Modre črte" vodi gverilsko vojno proti imperiju. Od časa čarovnice 2 je Bianca postala še bolj vroča in neprestano hiti v boj. Ne mudi se, da bi rešila čim več prebivalcev in oslabila Emgyrjevo zatiranje. V eni od gverilskih napadov je ona z odredom osvobodila vas od napadalcev v nasprotju z ukazom Vernana Rocheja. Ne zgleda kot običajno disciplinirana Bianca. Po incidentu je Roche odstranil Bjank iz sovražnosti in morala je sedeti v taborišču. Ampak, če Geralt prosi Blue, da mu pomaga pri obrambi gradu čarovnic Cair Morchen, potem bo pomagala skupaj z Vernanom.
Bianca je lahko tudi vpleten v napad na kralja Radovida blizu konca tekme. Če bo poskus uspel, se bo Sigismund Dyykstra, nekdanji vodja obveščevalne službe in zdaj eden od štirih organov v Novigradu, zapletel s Philippeom Eilhartom in se odločil, da bo izpustil sokrivce. Hoče ubiti Talerja in Rocheja. Če se Geralt ne bo vmešaval, bo med drugim umrl Bianca. Če se igralec upre in ubije Dijkstra, bo Bianca ostala živa.

Sorodne publikacije