Napaka pri registraciji kartice SIM: kaj storiti in kako jo popraviti?

Sim kartica je glavni element, brez katerega se načeloma ne zahteva mobilni telefon: brez njega klici niso na voljo, pošiljanje in prejemanje SMS-sporočil, "sit-in" na internetu. Vendar pa nakup takšne mini kartice ni dovolj za prijetno uporabo pametnega telefona. Naj bo redko, vendar obstajajo primeri, ko sedem kartic ne uspe. In to je neznano, zaradi telefona se zgodi, ali je krivec sedem. Kaj je očitno - problem je, navsezadnje, telefon ni imel za nič telefona napis: "Napaka pri registraciji SIM kartice". Kaj storiti v takem primeru? Odgovor bo služil temu članku.


Kaj storiti?

Sedem prinaša najbolj nepotreben trenutek. Kako hitreje popraviti situacijo? Kaj storiti v takih primerih? Naslednja navodila lahko pomagajo pri reševanju težave:
 • Za začetek odprite pokrov telefona, preglejte sedem za pravilno mesto v reži. Najverjetneje je kartica preprosto napačno nameščena ali rahlo premaknjena: posledica je napaka. Če oblikovanje telefona pomeni namestitev sim kartice za baterijo, in ne v posebni reži v bližini, potem morda stiki sedmih sprejemnikov in neposredno sedem preprosto niso soočeni. Če želite odpraviti težavo, položite list navadnega papirja v več plasti in ga postavite med sedem in baterijo, nato pa sestavite telefon. Možno je, da vam bo pritisk na sedemdelni papir omogočil vzpostavitev stika med podrobnostmi,in sedem kartic bo ponovno začela delovati. • Problem ni rešen? Moramo iti še dlje! Naslednji korak je pregled sim kartice in sprejemnika za vsako onesnaženje. Morda stik med njimi ne more biti nameščen samo zaradi nekaterih madežev. Če je razlog za to res, potem se bo situacija rešila z običajno radirko. Morajo nežno obrisati vidne stike. Po namestitvi samo "napolnite" telefon in preverite sedem za delo.
 • Toda to ni pomagalo? Potrebujete nadaljnje ukrepanje! Da, lahko poskusite izvleči sedem in ga malo zložite, tako da je stran s kontaktom postala konveksna. Morda bo tak način postal "mesto odrešenja".
 • Če vsi ti ukrepi niso dali rezultatov, lahko poskusite namestiti drugo kartico v telefon. Boljše kot kateri koli drug operater. Če deluje, potem je celoten problem določen v prejšnjih sedmih. V nasprotnem primeru je treba iskati na samem telefonu.
 • Vzrok težave je telefon.

  Da bi rešili težavo hitrejše registracije težave, morate upoštevati glavne razloge za napako telefona:
 • Nekateri modeli telefonov so prilagojeni s karticami nekaterih telekomunikacijskih operaterjev. Zato bodo poskusi postavitve sedmih konkurentov neuporabni.
 • Pogosto prihaja do napak v telefonih z dvema sedmima. Torej, v nekaterih modelih se lahko zavrne registracija enega za sedem, medtem ko delate drugega. Če želite preveriti, ali obstaja razlog za to, vstavite vprašljivo kartico čakalne vrsteobe reži.
 • Vpliv na delovanje sedmih v telefonu lahko povzroči tudi različne mehanske in fizične poškodbe pametnega telefona. Na primer, če pride v napravo za vodo, lahko para povzroči poškodbe zaradi stika zaradi oksidacije. Lahko poskusite in rešite problem sami, tako da razumete polnila telefona in jih temeljito obrišete. Težava ni odpravljena? Za pomoč se obrnite na servisni center.

 • Treba je opozoriti, da telefon ne sme takoj začeti "ugrizniti" zaradi padca ali vdora v notranjost vlage. Sprva lahko deluje zelo dobro in šele kasneje začne navijati. Torej, v primeru napake pri registraciji sim kartico je treba zapomniti, ni imel šele pred kratkim pade ali plavati? Morda je razlog ravno v takšnih težavah.

  Kdor je zagovornik problema, je sedem

  , v nadaljevanju pa bi morali razmisliti o razlogih za zavrnitev delovanja sedmih, ko se sama krivi. Obstaja več:
 • Poteklo je. Nekateri operaterji z dolgo neuporabo sedmih ga preprosto blokirajo. Kot rezultat se spremeni v nepotreben kos plastike. Zavrnitev opravljanja storitev lahko izhaja iz operaterja in zaradi dovolj dolgega iskanja bilance na negativni ravni.
 • Sim kartica je bila kupljena? Morda je razlog preprosto na napačen način, da ga aktivirate. V tem primeru se za pomoč obrnite na prodajalca.
 • Številni sodobni pametni telefoni omogočajo namestitev samo mini kartic. Nekateri njihovi gospodarji so se sami odločili, da bodo prihranili denar in čascut sedem Če to ni pravilno, lahko pričakujete napake pri registraciji. Reševanje problemov: nakup nove kartice!
 • Napaka pri registraciji MTS SIM kartice

  Če ni mogoče samostojno rešiti težave invalidnosti kartice SIM, se lahko neposredno obrnete na mobilnega operaterja. Na primer, če komunikacijsko storitev zagotavlja MTS, lahko pokličete številko 8-800-250-0890, da odpravite neprijetne razmere in se posvetujete s strokovnjaki in njihovimi strokovnjaki.
  Najverjetneje bodo taka dejanja postala najbolj zvesta in bodo sedmim omogočila, da se kmalu vrnejo v življenje.

  Megafon sedem ne deluje

  Kaj storiti, če se prikaže kartica tega operaterja: "Napaka pri registraciji kartice SIM"? "MegaFon" vam omogoča, da rešite problem na ta način: morate samo, da pokličete številko storitve 0500 iz druge številke istega prevoznika. V trenutku pogovora je potrebno skrbno pojasniti, pod kakšnimi pogoji je sedem zaposlenih prenehalo delati. To bo delavcu podjetja pomagalo hitro ugotoviti razlog za zavrnitev registracije in rešiti problem.

  Sedem kartic "Bilin" ne deluje

  Ko zavrnejo delo sedmim osebam iz Beeline, morate zaprositi za številko 0611. Specializirano podjetje, ki je pozorno prisluhnilo okoliščinam, ki so povzročile zavrnitev dela sim kartice, svetuje nadaljnji ukrep. Posledično bo uporabnik kmalu lahko užival v svoji delovni kartici in ne bo več deloval na živce: "Napaka pri registraciji SIM kartice." Beeline hitro popravirazmere. Naj se zgornji nasveti izkažejo za koristne in vam pomagajo rešiti težavo!

  Sorodne publikacije