Vprašalnik "Global Test Market": pregledi in možnosti za pridobivanje denarja

Vir, kot je globalni testni trg, danes postaja vse bolj priljubljen. Pred tem projektom je naloga izpolniti vprašalnike za trženje z možnostjo zaslužka. Ta internetni vir deluje po vsem svetu z vodilnimi podjetji. To je nesporna prednost pri izvajanju spletne ankete.

Kako deluje?

Tisti, ki želijo sodelovati v tem projektu, morajo najprej opraviti registracijo in pripraviti osebni sociološki portret. Po tem postopku mora vlagatelj redno preverjati svoj poštni predal. Na število predlogov vprašalnikov v glavnem vpliva kakovost izpolnjevanja profila. Vse se upošteva, od dejavnosti v raziskovalni dejavnosti, do nastanka napak pri registraciji. Lahko narediš dober denar na volitvah?


Na začetku se znesek plačila za takšne storitve zelo razlikuje, vendar je to običajen pojav. Povečanje izkušenj in izkušenj zagotavlja dober rezultat za posameznika. Tudi v primeru neuspešnih poskusov sodelovanja v raziskavi je možno pridobiti nagrado na mesečnih tekmovanjih z denarnimi nagradami. V primeru zadostnega števila točk (ki jih uporabniki prejmejo po anketah), lahko naročite plačilo. Celoten postopek v tem primeru je naveden spodaj. Ta spletna stran se je izkazala za najboljše od vseh časov, vsi udeleženci so prejeli denar. Projekt Global Test Market ima samo pozitivne povratne informacije.

Kako se izračuna plačilo?

Vsi pregledi, prejeti za sodelovanje v raziskavah, se plačajo. Vendar pa obstajata dve pomembni značilnosti:
 • Naslednja shema pretvorbe točk za denar: 1000 točk je enaka 50 dolarjem. Pri zamenjavi in ​​50 in 100 dolarjih je storitev enaka fiksni ceni. Iz tega sledi, da je bolj donosno zbrati veliko vsoto, na primer 2000 točk, nato pa jo spremeniti Globalni testni trg, katerega pregledi so tako pozitivni, ima minimalen znesek plačil, ki ga ni lahko kopičiti.
 • Veljavnost pregledov je časovno omejena. Zato je treba opozoriti, da to časovno obdobje vključuje čas dostave preverjanja na vašo pošto in izraz za iskanje možnosti za prenos v gotovino. Preden naročite plačila, je bolje, da upoštevate vse te točke, da prihranite čas. V nasprotnem primeru bo v primeru zamude potrebno vrniti ček za obnovitev. • Prenos čekov

  Na podlagi dolgoletnih izkušenj z mednarodno mrežo plačanih raziskav lahko rečemo, da je ena od pomembnih točk v tej dejavnosti prenos gotovinskih čekov . Dejstvo je, da kopičenje zahtevanega zneska na enem ali drugem viru ne traja en mesec. Na neki točki v bilanci je dovolj denarja za umik. Vendar se je treba zavedati, da proces pridobivanja denarja ni hiter in pogosto traja do dva meseca. Obstaja tudi tveganje, da boste izgubili ček. Ko prejmete dokument pri roki, morate opraviti postopek za njegovo sprejemanje.

  "Globalni testni trg": Povratne informacije

  Glede na povratne informacije udeležencev projekta obstaja več javno dostopnih možnosti. Poglejmo tri izmed njih, najbolj priljubljene. Možnost ena. Prijaviti se morate pri katerikoli banki v kraju stalnega prebivališča. Postopek zbiranja bo potekal. Traja do 2 meseca. Za to operacijo se zaračuna provizija v višini 5-10%. Postopek banke:
 • Ček se umakne in pošlje tuji banki, kjer je bil razrešen.
 • Banka, ki je izdala ček, če je priznana kot veljavna, prenese ta znesek. Za izvedbo te transakcije bodo izpolnjeni določeni odstotki (stroški te storitve v Oshchadbanki bodo 3% zneska, navedenega v čeku, vendar ne manj kot 3 $).
 • Pomembno je opozoriti, da ta provizija (v višini 3 USD) banka ne bo sprejela v trenutku prenosa denarja in ko bo prejela ček za postopek izterjave. V primeru, da je ček razglašen za neveljavnega iz enega ali drugega razloga, se provizija ne vrne.
 • Ta postopek se lahko sprejme in v poslovni banki. V tem primeru boste morali za delo plačati višji odstotek. Vendar je čas uhajanja manjši. Kljub temu, da je ta shema preizkušena in zanesljiva, traja proces od 1 do 2 mesecev, kar ni vedno neprijetno.
  Kateri so uporabniki globalnega testnega trga? Mnenja o tej metodi umika so zelo negativna. Zato je bolje uporabiti naslednjo metodo. Druga možnost. Zagotavlja zmožnost za gotovino s čekom z manj izgubami. Ta metoda je najlažja in najhitrejša, vendar je za njeno uporabo potrebno iti v tujino. V tujini, vsaka bankapreveri ček takoj ali v enem tednu. To možnost lahko uporabite pri odhodu iz države za počitek ali delo. Če želite to narediti, morate pojasniti v potovalni družbi ali prek interneta, kako je postopek za prenos gotovinskih čekov v bančne čeke v državi gostiteljici. Ta možnost vam omogoča hitro in takoj izplačilo čekov. Prav tako je pomembno, da bo postopek popolnoma zaupne informacije o dohodku ne bodo spadale v davčno službo. Možnost tretja Prijavite se v finančno institucijo, ki zagotavlja storitve brezgotovinskega preverjanja. Glavna stvar je, da se odločimo za izbiro primerne možnosti in da bo zaslužek na anketah absolutno resničen.

  Sorodne publikacije