Zloglasni drugi sin: dokončanje "dokazov"

Skoraj vsaka oseba, ki živi danes, je vsaj enkrat videla filme o superjunakovih in sanja o tem, da postane eden izmed njih. Vendar ne vsi vedo, da ima vsaka medalja dve strani. Zloglasni Drugi sin nam pripoveduje obe zgodbi, samo naša zgodba je odvisna od naših dejanj. Glavni junaki - mladi fant, je nenadoma dobil super zmogljivost. Ima samo dve možnosti: biti dober ali zloben. Vse je seveda odvisno od vas, toda v tem članku bomo govorili o prehodu zloglasnega drugega sina, nepozabnih trenutkov, sposobnosti protagonista in dodajanja "dokazov".


Kaj nam bo povedala igra?

V igri bodo igralci spoznali zgodbo mladega fanta, ki je na žalost dobil super zmogljivost. Zakaj na žalost Ker je z njimi propadalo družbo, izdajstvo in sovraštvo vseh okoli njega. V vesolju so zloglasni superjunaki drugega sina puščavniki, toda le zato, ker so nekateri njihovi kolegi uporabili silo, da bi izpolnili svoje poželjive želje, zavidali in tako naprej.
Za boj proti superherojem je bil ustanovljen ad hoc odbor za urejanje števila ljudi z izrednimi pooblastili, ki jih ujamejo in jih v nekaterih primerih odpravijo, saj so po mnenju odbora nevarnost za družbo. Ko gre zloglasni drugi sin, morate izbrati, na kateri strani ste: zlo ali dobro. Ugled je odvisen od vsakega od vaših dejanj. Na primer, če naletite na osebo in mu ne pomagate, boste v očeh družbe postali nižji. Način "Dober fant" je določena različica zahtevnega nivoja, saj je veliko lažje ubiti vsezapored.


Za tiste, ki niso imeli dovolj zloglasnega drugega sina, da bi igrali igro, so založniki izdali posebno aplikacijo, imenovano "Dokazi". Aplikacija je na voljo le uporabnikom igralne konzole PlayStation 4.

Zloglasni drugi sin Dokazi: mimo

Ta aplikacija je izdelana izključno za zveste oboževalce igre Infamous Second, saj nam o tem pripovedujejo sami razvijalci. Na žalost ta dodatek ni bil izdan za stacionarne računalnike, s čimer je podprl nakup konzole v trgovini.
Ko boste napredovali skozi zloglasnega drugega sina, boste spoznali vedno nove in nove zgodbe o dirigentih - tako igro tržijo ljudje z nenavadnimi sposobnostmi, saj pridobivanje sposobnosti poteka prek stika z navadnim človekom in superherojem. Prav tako razvijalci obljubljajo globlji potop v čudovit svet zloglasnega, kot tudi veliko zanimivih DEZ-ov - to so zelo posebne enote, ki poskušajo na vsak možen način odpraviti grožnjo v osebi protagonista in njegovega podobnega.

V zaključku

Če vas zanima posebna aplikacija "Dokazi", se lahko veselite, saj je popolnoma brezplačna v posebni spletni trgovini PlayStation, vendar le z nakupom zloglasne različice. Prehod zloglasnega drugega sina je zakasnjen, ker zaplet vpliva na splošne moralne dileme, na primer manifestacijo usmiljenja, razmišljanje o njihovih dejanjih in njihov vpliv na svet, ki ga obkroža, pa tudi mnoge druge stvari.
Vse je enako kot v resničnem življenju, kjer smo odgovorni za svoja dejanja v družbi. Poleg PS4 igre se izdajo tudi računalniki, vendarna drugih platformah ni prostega dodatka "Dokazi". Vendar pa nekateri obrtniki izdelujejo svoje dodatke, zato je treba paziti na delo skupnosti.

Sorodne publikacije