"Čarovnica 3: kri in vino". Dokončanje novega dodatka

Priloga "čarovnica 3: kri in vino" vabi igralce, da obiščejo pravljično kraljestvo Toussaint. Tukaj ni vojne, ampak veliko drugih problemov, v rešitvi katerih mora Geralt začeti boj z ne ducatom sovražnikov. Kot je na glavni tekmi v prilogi "Witcher 3: Kri in vino" okončine, in lahko pride do tri, odvisno od dejanj in odločitev protagonist. V tem majhnem pregledu bomo govorili o vseh možnostih za končni DLC.

"Čarovnica 3: kri in vino". Dober konec

Če lahko dosegli odličen finale, vojvodinja Anna Henrietta s svojo sestro Syannoy pozabiti stare zamere in da mir, vrhovni vampir Detlaff umre, hišo in dal Geralt podelila častno nagrado. Na splošno so vsi srečni.


Da bi dobili finale igre "Čarovnica 3: kri in vino" (končno), bo moral Geralt dobro delati. Najprej mora protagonist pozorno prebrati vse zapise "Dnevnika", ki jih bo našel v otroški sobi med prehodom "Long Night". V tej knjigi so skrite vse skrivnosti o tem, kako so sestre rasle, njihovo znanje bo pomagalo čarovniku pravilno izbrati odgovore na vprašanja. Drugi pogoj, da mora storiti, da bi dosegli odličen končni - za nakup ali zmagati trak Syanny dekle, ki prodaja tekme v deželi tisočerih zgodb. Poleg tega morate nujno poslušati zgodbo o dekletu po tem, ko je volk umrl v tem iskanju. Tudi pred slovesnostjo obiščite čistilec za čevljeRegis in se prepričajte, da ugotovite, kdo naj postane peta žrtev.


Pogovor z zapornikom

Še ena zahteva za odličen zaključek igre "Čarovnica 3: kri in vino" (zaključek zaključka) je obvezen pogovor s Sianno pred slovesnostjo . Pojdi v zapor in se pogovarjaj s punco. V pogovornem oknu izberite naslednje možnosti:
 • Ker je zbrisala spomin in se obrnila proč od vas.
 • In niste pomislili, da bi jo vprašala o tem?
 • Bila je samo otrok.
 • Nato se morate pogovoriti z Damienom in mu povedati, da veste vse o Sianninih načrtih. Izberite naslednje: peta žrtev bi morala postati princesa. Po tem se vam bo poveljnik straže zahvalil in slovesnost se bo začela. Ko vas Anna-Henrietta vpraša, če ste zadovoljni z nagrado, mi povejte, kaj je Syan načrtoval.
  Vojvodinja bo nato zaprosila za vaše mnenje o tej situaciji. Za Geralta je treba odgovoriti: "Imela je svoje razloge." Potem bo prišlo do prizora s pogovorom dveh sester in v njenem procesu mora protagonist reči: "Tedaj ste bili otroci". Po tem bo spopad rešen mirno, sestre se bodo pomirile in nadaljevali boste potovanje.

  Bad Limb

  Slab zaključek "čarovnice 3: kri in vino", katerega konec razstavimo, bo možnost, v kateri bo vojvodinja in njena sestra umrla. V tem primeru se bo država Tussent potopila v žalovanje in počasi začela razpadati. Da bi dobili tako finale, ne hodite v celico pred slovesnostjo in takoj pojdite k Damienu in recite, da ste pripravljeni zana začetku praznikov. Ko vas Anna-Henrietta prosi za nagrado, mi povejte, da so vsi srečni. Prinesli bodo Siana in jo morate kriviti za dialog.
  V času, ko se je princesa odločila, da bo objemala svojo sestro, bi njen "zarotnik" opravil njeno delo, po katerem bi Damien ubil storilca iz samostrela. Toda do takrat bo Anna-Henrietta mrtva. In to je najslabše v finalu igre "Witcher 3: Blood and Wine".

  Prehod okončine s smrtjo ene Sianne

  Da bi dosegel takšen zaključek v tej DLC, Geraltu ni treba pridobiti v deželi tisočih pravljic, ki jih bo obiskal v čakalni vrsti "nazaj", Siannin trak za dekleta s tekmami. V tem primeru bo sam Vampire Detlaff ubil svojega ljubljenega, vendar slovesnost ne bo podeljena na koncu. Poleg tega, ker čarovnik ni mogel zaščititi sestre vojvodinje, bi prišel v zapor, za kar bi prejel "Tussentskega zapornika".
  Ampak ne obupajte, šef protagonista bo sprostil brigado iz zapora. Po tem bo Geralt lahko živel v lasti, ki mu jo je dal, vendar bo izjemno nezaželen gost na dvorišču princese Anne-Henriette, čeprav bo povedala, kdo bi moral biti peta žrtev Sianne. Vampire Detlaff lahko ostane živ ali ubit - od tega se ne bo nič spremenilo.

  Nepričakovano srečanje

  Na vsakem koncu igre "Čarovnica 3: Kri in vino" (udovice) vas čaka presenetljivo presenečenje. Cyrus ali Jennifer in morda vas bo Triss Merigold čakala v vašem dvorcu po končnih naslovih. Kdo bo postal gost nepremičnine, je odvisno od tega, aliKdo si imel romantično razmerje v procesu prehoda glavnega dela igre. Če ste izbrali enega od vaših najdražjih, potem bo to v vaši hiši. Če bo Geralt zavil romanco z obema, se boste srečali s Cyrusom. Če je do takrat rejniška hči postala cesarica Nielggaard, in ste posvečali pozornost obema ženskama, potem boste na pragu čarovnice čakali na prostitutko.

  Sorodne publikacije