Fallout 4: vijak (kje vzeti, zakaj je potreben)

Življenje na svetu po jedrski vojni ni povezano le z vsemi vrstami nevarnosti. Precej pogosto, s prehodom igre Fallout 4 Russian voiceover, ki se je pojavila šele pred kratkim, se boste srečali z običajno pomanjkanjem sredstev. Konec koncev, večina vrst orožja, oklep je mogoče spremeniti brez tega ali tistega materiala. In brez izboljšane opreme je nemogoče preučiti nekatera področja Fallout 4. Bolt je en tak vir. Ta priročnik vam bo povedal, kako najti to postavko v zadostni količini.
Fallout 4. Kje dobiti vijak?

Vijak je zelo dragocen predmet. Konec koncev, brez njega, ne bomo mogli izboljšati nobenega orožja ali oklepa. Poleg tega so pri gradnji nekaterih objektov potrebni vijaki. Kljub temu, da ta vir ni tako redka, se pripravite na dejstvo, da boste pri prenosu igre Fallout 4. občutili stalno pomanjkanje te teme. Torej, če najdete snop tega vira v študiji gnezda, potem menite, da je uspeh. Najlažji način za nakup tega vira je, da kupite 25 trgovcev. Na primer, Arturo Rodríguez - prodajalec smeti v Diamond Cityju - vam bo z veseljem pomagal. Poleg tega, lahko kupite vijak kup od Carl Uhr. Najdi tega potujočega prodajalca vseh vrst smeti lahko na poti iz Concorda na "Snack Drumlin". Naslednja serija bomb mora iti v zavezništvo in tam najti Pennyja Fitzgeralda. Še en prodajalec, ki to prodajavir je Rufus Rubins, katerega trgovina se nahaja v preddverju hotela Rexford. Poleg tega lahko kupite kup vijakov Tehnika Tom - prodajalec stvari subdivision frakcije.Upoštevajte, da bo ta nakup stala 50 kape, kar je precej drago, še posebej za igralce začetnike Fallout 4. Vijak (id predmeta je prikazan spodaj) se pojavi v inventarju trgovcev ne tako pogosto , kot bi bilo zaželeno, ker tak način ne bo zadovoljil vseh vaših potreb v tem materialu.

Razčlenitev trzaja

Ta material je mogoče dobiti iz več predmetov, raztresenih po lokacijah igre Fallout 4. Vijak je vzet iz namiznega ventilatorja, pisalnega stroja, kosilnice za trato, navadnega starodavnega sveta, igralnega avtomobila in tovornjaka ter seznama in ploščice Če doživljate trajno pomanjkanje tega vira, poskusite zapomniti elemente, iz katerih lahko dobite vijake.
Poleg tega se ta material lahko pridobi z razstavljanjem določenih vrst orožja. Vijaki se pridobivajo iz laserskih pištol in pušk, bojnih pušk, gladkih in laserskih karabin, 10-milimetrskih pištol. Poleg tega je mogoče vijake dobiti iz pištol in pušk inštituta.

Kje dobiti predmete, ki vsebujejo vijake?

Lahko kupite neprofitno podjetje, od katerega je ta vir pridobljen od katerega koli trgovca opraševalcev. Toda ta način je precej drag. Veliko bolj donosno je iskati nekatere lokacije Fallout 4. Bolt v zadostnih količinah je mogoče najti v raiderjevem naselju. Navsezadnje se ti nasprotniki najpogosteje uporabljajo za roke 10-milimetrskih pištol. Toda veliko bolj donosnoda jih najdemo v ruševinah šintoida. Ti sovražniki so oboroženi z laserskimi karabinami, katerih razpad daje 2-3 vijakov iz enote orožja. Jasno je, da je tak ulov zelo težak. In preden se odpravite na iskanje, zmanjšajte težo inventarja. Poleg tega ni odveč, če prinesete s seboj spremljevalca, ki bo pomagal ne samo v boju, ampak tudi nosil del tovora.

Odličen kraj za iskanje virov

Da bi dobili veliko količino predmetov, ki vsebujejo vijake, lahko v tovarni Wilson Atomays. Ta lokacija se nahaja v jugovzhodnem delu Commonwealtha. Znamenitosti bodo ruševine mesta Quinny. Tovarna proizvaja posebne igrače - "Zhovtets" soupons. Torej, ena taka postavka vsebuje 4 vijake. Poleg tega, iz "Zhovtka" lahko ločite tri prestave, pet delov jekla in štiri vzmeti. Zato je vredno raziskati. Če še niste odprli te lokacije, pojdite na Flatochnok in poiščite Arlen Glass, ki bo iskal predmete, skrite v tovarni.
Preden se odpravite na potovanje, ne pozabite sprostiti prostora v inventarju in založniških oklepih in orožju, ker boste v kraju, kjer boste morali, kuhati s supermutanti. Toda ulovi bodo presegli vsa vaša pričakovanja. Eno potovanje v tovarno vam bo zagotovilo ta vir Fallout 4 za dolgo časa.Ruski glas igra vam bo omogočilo, da uživajo opravljeno popolno. Ne pozabite vzeti s seboj na potovanje katerega koli spremljevalca, ker bo tak lik pomagal v bitki in nosil del vašega bremena. Poleg tega, po pridobivanju predmetov, pošljitenjihovo prijateljstvo s Bratovščino jekla jim bo pomagalo v delavnici za razstavljanje. Z razvojem dobrega odnosa s tem delom lahko pokličete helikopter, ki vas hitro pripelje na katerokoli točko mreže, tudi če ste preobremenjeni. Čez nekaj časa se lahko spet vrnete v tovarno - igrače se bodo spet pojavile, toda tukaj bodo tukaj tudi supermutanti.

Kako razstaviti neželeno?

Ko ste dobili pravo količino stvari, ki vsebujejo ta dragocen vir, morate iti v katerokoli vašo vas, kjer je delavnica. Ko ste na svojem mestu, odprite meni Stroj. " To lahko storite s pritiskom na tipko "V". Nato boste morali premakniti vse predmete, ki vsebujejo vijake, inventar in jih shraniti s pritiskom na tipko "T".
Po vseh teh korakih boste prejeli sredstva iz odpadkov. To je najhitrejši način razčlenjevanja stvari. Če želite kopati malo, potem lahko jih vrgel vse na tleh, potem pa razstaviti vsak posebej. Ta metoda traja veliko časa, vendar jo je treba uporabiti, če kozarec vsebuje več vrst materialov in želite dobiti nekaj betona.

Cheat code za vijake Fallout 4

Nekateri igralci se odločijo za pridobivanje virov z uporabo različnih kod ali goljufij. Konec koncev je ta metoda precej nepoštena. Poleg tega, dobili vse naenkrat, boste izgubili zanimanje za iskanje, in to je še posebej pomemben sestavni del vsake igre. Ampak, če menite, da tovrstna ekstrakcija ni nekaj nenaravnega, potem lahko s posebno goljufijo dobite kateri koli predmet ali vire v igri Fallout 4. Bolt ID 00069081.dodajte elemente z uporabo kode, nato sledite tem korakom:
  • Odprite niz ukazne mize s tipko "~".
  • Vnesite številko igralca.additem "code".
  • Ni vam treba vnesti znaka. To pomeni, da če želite dobiti, na primer, 10 vijakov, potem morate registrirati naslednji ukaz: player.additem 0006908110. Na ta način lahko dobite poljubno število virov.

    Sorodne publikacije