Izbira strežniškega strežnika CS: GO za posredovanje

Trenutno je strežniški strežnik CS: GO za posredovanje bolj priljubljen med uporabniki kot redni viri v ekipnih dvojicah. Ta način je res najbolj iskan. S pomočjo njega lahko igralec začne prenašati. Ta način je zelo star, saj je bil prvič viden že v različici CS 1.6. Zelo dober in zanimiv vir najdem za vse. V tem članku boste lahko izvedeli naslove nekaterih priljubljenih in kakovostnejših strežnikov. Prav tako sem želel poudariti, da ste morda prej bili na podobnih strežnikih, zato boste imeli priložnost izbrati.


Vrste

Trenutno so lahko seznami vseh virov razdeljeni na dva tipa. Prvi je najbolj primeren za tiste uporabnike, ki so se šele pred kratkim začeli spoznavati s to vrsto igre. Z izbiro tega tipa se lahko vsi novinci hitro navadijo na virtualni svet in veliko lažje bodo brskali po zemljevidu. Druga varianta strežniškega strežnika CS: GO na prehodu je mogoče pripisati strokovnjaku, saj takšne vire pogosto igrajo strokovnjaki. Newbie tam preprosto ne bo treba storiti ničesar. Na profesionalnih strežnikih uporabniki pogosto potrebujejo veščine in zato, če se šele začenjate potopiti v proces, potem polno igrajte na takšnih virih, ki jih preprosto ne boste mogli predstavljati.

Jezik

Surf-server CS: GO na prehodu obstaja in z določenim časovnikom.
Zasnovan je tako, da zazna, koliko časa lahko preidete po zemljevidu. Na takemstrežniki so tudi lestvice in drugi dosežki. Pogosto se igralci srečajo s Surf-strežnikom CS: GO za prevajanje v angleščini. Če tega ne veste, bo igra zelo neprijetna. Toda na takšnih strežnikih so njihovi pozitivni trenutki, natančneje, delajo veliko bolje kot domači. Prav tako bodo optimalne za ping igre. Še ena pomembna točka. Tudi visok ping ne bo ovira, saj morate v igri opraviti surfanje in ne uničiti nasprotnikov. Vendar pa lahko najdete tudi ruske strežnike, vendar bodo zahteve tam strožje.

Surf-server CS: GO ob prehodu: IP

Zdaj pa navedimo več strežnikov, ki jih odlikuje visoko kakovostno delo. Prvi vir je IP 19222327.226: 27015. Prav tako lahko najdete kakovosten strežnik za začetnike na naslovu 19222324.139: 27015. Uporabite lahko tudi IP 19222327.227: 27015. Surf je odličen kraj za treninge in tekmovanja. Takšne strežnike uporabljajo celo profesionalni igralci.

Sorodne publikacije