Profesor Merzocid in njegove bojne taktike

Prvič o profesorju Mozzocide igralci računalniških iger so se naučili iz igre World Of Warcraft. Predstavljen je bil kot netopir vojske Batogi na mestu, ki se imenuje "Chumodelnya". Da bi se borili z neživim znanstvenikom, je bilo treba premagati dve odvratni pošasti: Tuhlopus in Gnjolomord. Več o tem bomo opisali v članku.

Batoghijevo ozadje

Prva omemba legij Undeatha se je pojavila takoj po pojavu Warcrafta 3 na osebnem računalniku, ko se je Lord Arthas srečal s Chumonijci demona Mal'Ganisa, ki je širil bolezen in preoblikoval prebivalce zavezništva v hodeče demone. Seveda takrat ni bilo profesorja in ni bilo govora o profesorju Merzocidu. Konec koncev se je nastanek legij mrtvih zgodil precej dolgo.


Igralci se spomnijo, kako polni aristokratskih idealov, Paladin Arthas je prišel pod vplivom Ner'Zula, katerega del duše je bil zaprt v rezilu "Ledena lakota". Kasneje je bil Arthasov um napolnjen. Ubil je lastnega očeta, pobegnil na sever, nato pa premagal ilidansko vojsko, ki je poskušala uničiti ledeno prestol, vsi ti zlobni dogodki so dobro znani ljubiteljem vesolja Warcrafta. Zaradi tega je Arthas postal izbrani bojevnik Ner'Zule, ki je vodil legije mrtvih mrtvih in kasneje postal skladišče ledene duše kralja Licha. "Za LichKing!" - dobro znani slogan vojakov vojske Batogi. "Življenje za Ner'Zula!" - odmeva mračni privrženci. Zgodba o Arthasu se je prekinila na finalnem valju Warcrafta 3, kjer je oblečena čelada Kinga Licha zavzela mesto na Ice Tronu in uživala v prodornih vetrovih na najvišji točki sveta.

World of Warcraft

Nadaljevanje zgodovine mračnega škofa je bilo že v obliki dodatka k spletni igri leta 2008. Addon je nosil Wrath Of The LichKing Wrath of The LichKing, ki je vključeval številne spremembe v izvirni igri: novi šefi, lokacije, orožje, razredi igralcev (dodan Death Knight) in možnost prenosa na 80. raven. Tu se prvič omenja Citadela ledene krone, ki jo naseljujejo šefi.


Pot od mrtvega znanstvenika

Da bi prišli do profesorja Mozzocida, je bilo treba najprej premagati prvo četrtino ječe ("Stratum Citadele"), premagati nekaj šefov: Lord Rebrada, Lady Mortal Shepit. Nato so se igralci udeležili bitke ladij, nato pa so se borili z Saurfangom Deathlyn. V drugem četrtletju so igralci rdečega nosu potisnili v nos z slabimi bitji profesorja Mozzocida - Tuhlopuzoma in Gnoylomorda. Če jih ubiješ, se lahko boriš z znanstvenikom.

Bitka z zlobnim genijem

V skladu s pravili katere koli multiplayer online igre mora biti ekipa igralec, ki prevzame osnovno škodo. Tak znak se imenuje "tank". Da bi premagal profesorja Mozzocida, mora glavni "rezervoar" neprestano odvračati šefa od sebe, medtem ko igralci Damagersa (ki imajo veliko stopnjo škode) pretepajo sovražnika z vsem, kar imajo. Znanstvenik ne uporablja posebnih možnosti za boj proti "rezervoarjem" in povzroči običajno škodo približno 16-18 tisoč. Občasno vrže kozarec v poljubno izbranega igralca, ki se, razčleni, vnese v lužo sluzi na tleh. Koleno se povečuje.
Dodatni "rezervoar" bi moral redno piti napitke iz mize s strani profesorjev, ki so zaradi udobja označeni z oznakami "pijte me". Ko se konča, se spremeni v Mutilated Abomination. Igralec, ki je dodeljen tej vlogi, mora absorbirati zelene luže, da jim ne omogoči širitve in preprečiti, da bi drugi igralci uničili profesorja merzocida. Taktika bitke je odstraniti nevarnost iz loka in preprečiti zlo genija iz jedra "Dammagers". Toda to ne ustavi vseh skrivališč. Približno enkrat vsakih 20-30 sekund, je prehod profesorja Merzocida zapleten, ker napoveduje začetek nevarnega eksperimenta. Dejstvo je, da v dvorani, kjer poteka bitka, na steno visijo posode: ena z zelenimi polži, druga z rjo barve. Šef zahteva dodaten bot: polž ali plinast oblak. In tu spet ne moremo storiti brez igralca, ki je dobil vlogo Mutilated Adomination - slab človek ne samo, da absorbira luže, ampak tudi upočasni ali polž oblakov. Polži izberejo žrtev in streljajo, da upočasnijo žarek. Po tem pospešite in zaženite predvajalnik. Ko pridejo, povzročijo ogromno škodo, ki je enakomerno porazdeljena med bližnje člane racije. Ubijanje bi moralo upočasniti polže in drugi igralci - da bi to odpravili. Kako prenesti profesorja Merzocida, če pokliče oblak? To je malo bolj zapleteno, ker meglica visi na žrtev "debuff", ki se povzame in zmanjša značilnosti igralca. Približuje se, eksplodira kot polž, inrazdeli škodo vsem, ki so blizu. Mutirani pankrt bi moral ponovno upočasniti oblak in član racije, ki ni imel dovolj sreče, da bi postal žrtev, vrgel vse in pobegnil od smrtonosne tvorbe plina.

In bitka se nadaljuje znova

Triki mrtvega znanstvenika se tu ne končajo. Občasno, šef razprši rjast oblak na bojišču in muči vse igralce. Žalost v tej situaciji se ne uporablja za nikogar, vendar je celotna racija imobilizirana. Šef teče do mize, pije napitke in dobi dodatne sposobnosti: "Eksplozivno s pljuskom" in "Bug Guidance".
Slednji pa proizvaja množico polžev, ki se premikajo proti izbrani žrtvi. Seveda se mora igralec osredotočiti na bližajočo se grožnjo, da ne bi bil premagan. Steklo s plinom ni manj smrtonosno - oblak povzroči vsakih 5.000 poškodb vsakomur, ki sodi v območje delovanja, zmanjša verjetnost, da doseže cilj za 75%, in dvajset sekund kasneje povzroči eksplozijo, ki povzroči 15.000 poškodb. V tem primeru mora "rezervoar" takoj odvračati znanstvenika, da ga odpelje. Približno je to celotna bitka. Občasno, profesor raste dodatne okončine, poveča rast in šef postane vse bolj in bolj ogabni klovn Pennivais iz filma "To".

V Hearthstoneu se je profesor Merzocid z ostrim in sovražnim svetom World of Warcraft umiril v toplejšo in prijetnejšo atmosfero igre Blizzard, skupaj s celotnim kraljem Lich Kingom. V zadnjem času, dodatek prinesel igro avanturo - "Vitezi ledu prestol." Hladen sprejem zagotavlja enakošefov, o katerih smo govorili zgoraj. Profesor Mozzocide v rentgenskem pregledu izpolnjuje zgornjo stopnjo. Njihova bitka poteka v več fazah, pri čemer vsak znanstvenik najde vse močnejše sposobnosti.

Začetek "Mad Science"

Profesor Merzocide v "Hartstonu" začne bitko s tridesetimi enotami zdravja in petnajstimi oklepniki. Nenehno uporablja skrivnosti, in jih nesramno izposoja v različnih razredih:
 • od lovca je prejel "Focus-Kitus", "Frost trap" in "Trap s pikado";
 • ukraden iz paladin "sveto plovilo", "kavalirski sel" in "maščevanje";
 • čarovnik je profesorju dal "Pritožba na pare", "Ikone ledu", "Anti-Magic" in "Prikazuje bistvo".
 • Faza se je v idealnem primeru končala, ko igralec uživa v "Eater of Secrets" (redka kartica, ki je na voljo za vse razrede, strošek 4 mane) in obdrži rob na tabli. Treba je opozoriti, da znanstvenik ne uporablja skrivnosti "Blast Trap", vendar to ne pomeni, da je naloga poenostavljena. Vnaprej je treba misliti, da je roka urok, ki je sposoben odpraviti zlo, ki se bo pojavilo na začetku naslednje faze. Prav tako je vredno poskrbeti za ohranitev koristi na odboru. Če to ni bilo doseženo, je bolje, da ponovno začnemo bitko, ker bo nadaljnji prehod profesorja Merzocida v Hardstone še težji.

  Druga faza. "Še bolj noro"

  Kot že omenjeno, mrtvi znanstvenik imenuje pošast Tuhlopus s 3 enotami škode in 5. zdravje. Usodni povzroči tri poškodbe na koncu vsakega nasprotnika (tj. Stranka). Torej ga odstranite, kot je potrebnolahko hitreje. In skrit pred prvo stopnjo "Fire Ball" (ali kaj podobnega) nikakor ne bo mogoče. Poleg tega Merzocid prevzame orožje, njegova moč se spremeni in stroški vseh orožij se zmanjšajo na 1 kristal. Med celotno drugo fazo, po uničenju slabe vere, je treba "razbiti" orožje profesorja (na primer, Acid Sliznyuk Paladin se bo uspešno spopadel s to nalogo). Prav tako bo treba opraviti koristne gambite in obdržati prednost s pomočjo skrivnosti. Zelo pomembno je, da ne dokončate te faze, dokler v roki ni urok, ki bi lahko uničil šest enot zdravja naenkrat.

  "Ni meje za norost" - zadnja faza

  Kot je bilo že omenjeno, v tretji fazi ni treba storiti ničesar, če od čarovnika ni vsaj "žgočega bakla", ker so eksperimenti znanstvenika popolnoma izginili. On sam ni več kot on sam, na plošči pa je Gnylomorr s kazalniki 4 poškodb in 6 zdravja. Kako premagati profesorja Merzocida? Pomembno je, da z bojišča tega pošasti odstranimo z enim udarcem, saj nesmrtonosna škoda prispeva k prikrivanju legendarnih bitij. Stanje se poslabšuje in dejstvo, da so vse karte na tej stopnji 5 kristalov, in profesor še vedno vrže sluz na bojišču (skoraj kot v World of Warcraft). Samo nihče nima vloge oškodovane grozote. Glavna stvar je, da ubijete Gnjolomorda, in potem je ostalo, da odstranite grde polže in premagate profesorja sam. Po uničujočem porazu znanstvenika se bo pojavil sam kralj Lich in rekel, da je ta nori genij šibek in da je mesto v lovski palubi, ne v Citadeli.

  Zemljevidi zaZmaga

  Avantura "Vitezi ledene krone" je nenavadna ne samo z zapletom, ampak tudi z izjemno visoko kompleksnostjo šefov. Nekdo se bojuje v poskusih, da bi premagal Lorda Rebrado nekje v težavah, da bi v "Harstoneu" prešel profesorja Mozzida, igralec pa že premaga kralja Licha. Veliko vodnikov bo pomagalo tistim, ki imajo težave pri prehodu. Igralci, ki so že premagali ta "ledeni Buchenwald", pogosto delijo dragocene nasvete. Te je mogoče uporabiti tudi pri pripravi na boj z profesorjem Merzocidom. Kartice čarovnic so uspešno oblikovane s povezavo (iz gidae), ki je kopirana v odložišče. Samo vstopite v igro, pojdite v dnevnik in kliknite na gumb "da". Polje na desni bo zapolnjeno s kartami, zmaga nad merzocidom (ali katerim koli drugim šefom) pa ostaja le vprašanje časa.

  Primer hlodov

  Ni univerzalnega krova za boj z nobenim šefom. Vsaka možnost je le mnenje določenega igralca, ki je naredil krov. Vsakdo lahko doda svoje dodatke. V omrežju lahko najdete "osnovni dnevnik" in izberete primerno možnost. Pogosto se uporablja za boj proti Merzocidovemu proračunskemu palubi Paladin.
  Koda igre: AAECAZ8FAA9G + gGFA9wD8APGBO4E + wTXBfEFgAbPBooHrwesCAA =. Taktika je: intenzivno uporabljeni klici kot topovi za "kuhanje" skrivnosti v prvi fazi. Če obstaja Eater of Secrets - je še lažje. Na drugi stopnji, če znanstvenik v njegovih rokah pojavil "Onion Eagle Horn", skrivnost je bolje, da ne čist. Velika verjetnostda se bo orožje spremenilo v naslednjem obratu. V tretji fazi se tekmovalci uporabljajo za odstranjevanje zadušljivih polžev z bojišča.

  Zaključek

  Omeniti je treba, da namigi niso univerzalni. Srečni bodo takoj obiskali šefa in nekoliko manj srečni bodo morali pospraviti. Na vse volje vsemogočnega "naključnega". V vsakem primeru morate biti pozorni na karte, ki padajo v roke pred začetkom prve poteze. To mora nujno biti bitja ali uroke s ceno 1 kristala, ki lahko zagotovijo superiornost na krovu v prvem obratu. Ne pričakujte uspešnih kombinacij in držite karte v roki. Navsezadnje je sovražnik prepreden in prepreden. Ena nesrečna bitja na prvi potezi bodo lahko pripeljala dva do drugega - premagala tri, ostala v manjšini, na začetku kroga je zelo težko. Profesor Merzocid je dokaj zapleten šef, zato mu ne morete dovoliti, da bi zmagal. Prizadevanja ne bodo ostala brez nagrade. Posodobitev je prinesla zanimive nove kartice v igri. Zdaj za vsak znak obstaja edinstven zemljevid, ki kriči na temno stran sile. Če se spomniš Warcrafta 3, je Lord Arthas ubil Lady Sylvan in jo spremenil v grozno Banshee. Podobno lastnino imajo novi zemljevidi ledene embalaže.
  V preteklosti se je lahko le Gol'Dan kronist zadovoljil s klicanjem demonov. Zdaj je to last vsakega razreda. Vso srečo!

  Sorodne publikacije