Brskanje priljubljena proshyvalschykov za "android"

Operacijski sistem Android je pridobil veliko popularnost zaradi svoje preprostosti in odlične podpore razvijalcem. Vendar pa je shema njene distribucije takšna, da mora vsak proizvajalec naprav ustvariti svojo različico vdelane programske opreme. In za določen model telefona ali tabličnega računalnika. Ta članek bo razpravljal o metodah in drobilniku "Android" prek računalnika.

Malo teorije o tem, kaj je firmware

Najprej morate povedati, kakšne vrste vdelane programske opreme je katera koli naprava. To je sklop programske opreme za izvajanje osnovnih funkcij in za sam operacijski sistem. Ker različice "Android" so žigosani zelo pogosto, in za vsako napravo ima svojo strojno opremo kompleks, so mase firmware različic. Zato jo morate pred izvedbo spremembe najti pod lastno napravo.


Cilji vdelane programske opreme

Zakaj sploh potrebujem firmware? Na to vprašanje je veliko različnih odgovorov. Naprava je na primer začela propadati in se vedela nerazumljivo. Ponastavitev na tovarniške privzete nastavitve ni pomagala, nato pa se lahko opcijsko zavarujete. To naredite, če ste utrujeni od izgleda menija in ga predstavlja trenutna različica funkcionalnega. Prav tako se zgodi, da proizvajalec preneha podpirati to programsko opremo naprave, in sedanja različica "Android" ne razvija več.
Vdelana programska oprema je lahko uradna, predstavlja izvirne slike sistema, ki ga je določil proizvajalec, in "po meri", tj.navdušence Namestitev slednjega je na lastno odgovornost in zato morate skrbno preučiti navodila in priročnike.


Pregled požarnih zidov za "Android"

Govorimo zdaj o tem, kaj je. Vprašalnik za "Android" je poseben program ali komplet, ki ve, kako je vgrajen pametni telefon ali tablični računalnik in lahko namesti programsko opremo v zahtevane pomnilniške particije. Pogledali bomo nekatere od teh aplikacij.
SP Flash Tool - verjetno najbolj znani kreker za Android. Usmerjena je predvsem v namestitev na napravo s procesorji "Mediatek". Uporaba programa se lahko barva po korakih:
 • Namestitev gonilnika za napravo na osebni računalnik. To je potrebno, da omogočite orodju SP Flash, da vidi pripomoček in ga pravilno uporabi.
 • Po vaši različici telefona poiščite zahtevano programsko opremo. Na tej stopnji moramo biti zelo pozorni, saj jih je veliko. Lahko pa se razlikujejo ne le glede datuma, ampak tudi pri revizijah pametnega telefona ali tabličnega računalnika.
 • Ko najdete vdelano programsko opremo, jo morate razpakirati na primerno mesto na trdem disku.
 • Zdaj morate zagnati Android Crawler preko PC SP Flash orodja. Odpre se glavno okno programa, v katerem bodo izvedene vse akcije.
 • Desna stran okna je gumb Scatter Loading. Omogoča vam, da prenesete Scatter datoteke, ki so na voljo v arhivu vdelane programske opreme.
 • Sedaj morate na orodni vrstici klikniti gumb s puščico in besedo "Download". In samo v tej fazi povežite napravo z računalnikom.
 • Če želite začeti proces firmware, napredek, ki je mogoče opaziti na rumeno črto od spodaj.
 • Po zaključku je treba stroj ponovno zagnati. Prvi zagon lahko traja približno 5-10 minut.

 • Uporaba te metode in programer "Flash" SP Flash Tool zahteva previdnost, saj je to univerzalna metoda. In za vsako posebno napravo ima svoje posebnosti in trike.

  Odin je zmogljivo orodje za Samsung

  Odin - požarni zid, ki temelji na Androidu prek računalnika za naprave Samsung. To je večnamenski kombinator, ki ne more le spremeniti strojno-programsko opremo na stroju, temveč tudi namestiti obnovitev, jedro in drugo. Za normalno delovanje programa potrebujete nameščen sistem Windows, gonilnike za napravo "Samsung" in poseben ADB Fastboot set. Nekaj ​​nasvetov in nasvetov pri delu z Odinom:
 • Pred zagonom vdelane programske opreme se morate prepričati, da je baterija napolnjena vsaj 50%;
 • Da se ne bi obrnil opečni "stroj" v postopek, bi bilo treba uporabiti prenosni računalnik ali računalnik z neprekinjenim napajanjem;
 • uporabite izvirni kabel USB;
 • Pri shranjevanju datoteke vdelane programske opreme v tranzit ne sme biti nobenih ruskih znakov.
 • Po navadi je treba vdelano programsko opremo iskati na uradni strani podjetja "Samsung". Če potrebujete nekakšen običaj, potem morate iti na določen tematski forum, na primer 4PDA.

  Phoenix Suit

  Ta drobilnik Android za tablične računalnike in telefone je namenjen procesorjem BoxChip Allwinner. Funkcionalni program je majhen,vendar zadostuje za vdelano programsko opremo mnogih modelov naprav na platformi Android. Sam proces ne zahteva posebnega znanja in truda. Najprej so na napravi nameščeni gonilniki, nato pa poiščite potrebno različico programske opreme. Nato zavihek vdelane programske opreme podaja preneseno datoteko vdelane programske opreme in zažene sam postopek. Po dokončanju bo sam program ponovno zagnal napravo.

  Zaključek

  V omrežju je veliko programov za zagon programske opreme na napravah z operacijskim sistemom Android. Nekateri so se prenehali uporabljati in vzdrževati, kar preprosto ni potrebno zaradi razpoložljivosti bolj funkcionalnih in enostavnih rešitev. Članek opisuje dejanske in priljubljene vrste gasilcev za danes.
  Toda pri uporabi kateregakoli programa je vredno spomniti, da je firmware zelo odgovorna lekcija. Pridobivanje telefona, ki ne deluje, je lažje kot preprosto. Zato bi morali podrobneje preučiti, kako in zakaj je izdelana programska oprema določenega telefona in tabličnega računalnika. Prav tako določite, katera različica je potrebna za firmware. Ne smete pozabiti na povratni udarec. To pomeni, da morate ustvariti varnostne kopije delovnega sistema. To bo v primeru napake omogočilo, da se vse vrne na njihova mesta.

  Sorodne publikacije