Kako vstaviti pesem v pesem: metode in navodila

Včasih morate pri delu z večpredstavnostnimi aplikacijami prilagoditi enega zvočnega posnetka na drugega ali zamenjati originalne zvočne posnetke v video segmentu s tisto, ki jo potrebujete. Na srečo je v našem času to enostavno doseči. Obstaja veliko programov, ki to lahko storijo. Še več - obstajajo posebne spletne storitve, na katerih je ta naloga izvedljiva. Članek bo razpravljal o tem, kako vstaviti pesem v pesem ali zamenjati video pesem z drugo. Obravnavani bodo najenostavnejši, vendar medtem priljubljeni načini uporabe programov in spletnih storitev.


Kako uporabiti eno zvočno podlago za drugo z uporabo programa

Najprej preučimo, kako v program vstaviti pesem. Da ne bi zapletli tega procesa, bo programska oprema vzela lahek - Reaper. Ta program je široko znan v snemanju, vendar obstaja več priljubljenih in naprednih programov. Toda za preproste manipulacije z zvokom - bo to najbolje delovalo, saj njegov vmesnik ni obremenjen z nepotrebnimi informacijami. Po namestitvi se prijavite v program. Najprej boste videli okno, v katerem morate počakati 5 sekund in klikniti na naslednji. Ponudili vam bodo nastavitev naprav, zavrnitev, saj posnetkov ne boste posneli. Program je pripravljen za prekrivanje enega zvočnega posnetka v drugega. Premaknite okno v eno smer, na drugi pa odprite raziskovalec na mestu, kjer se nahajajo zvočne datoteke. Levi klik na prosti prostor programa.
Tukaj ste se naučili, kako v pesem vstaviti pesem. Ja, to je vse. Prav tako lahko premaknete in spremenite glasnost ločene skladbe v stranski vrstici in shranite to skladbo v MP3, se prijavite v datoteko in izberite Render, nastavite potrebne parametre in podajte pot za shranjevanje.


Kako postaviti avdio na video z uporabo programa

Zdaj pa govorimo o tem, kako vstaviti pesem v video. V ta namen bomo uporabili tudi znani program "Video MONITOR". Tako kot zadnjič, ni profesionalna urednica videa, vendar bodo potrebne manipulacije, ki jih bodo storile vse to. Torej, po prenosu in namestitvi, ga odprite. Privzeto morate biti v zavihku "Dodaj", če ni, pojdite na to. Kot lahko vidite, vse mape v računalniku na levi strani izberejo tiste, v katerih imate datoteke (videoposnetke). Ko to storite, se bodo v središču prikazali vsi videoposnetki, ki so v tem imeniku. Povlecite na spodnjo ploščo (sledenje).

Nadomeščamo zvočni fragment

Zdaj pa se obrnemo na glavno, da prekrijemo glasbo na videu. Če želite to narediti, takoj pojdite na zavihek »Uredi« in tam deluje zvok. Poiščite element z imenom »Zamenjaj zvoka«. Kliknite nanjo. Zdaj pred vašimi očmi je zbirka skladb, ki jih lahko prenesete v video. Vse to je bilo prvo v programu. Treba je omeniti, da je glasba tukaj razdeljena na žanre, tako da lahko vsakdo hitro najde potrebno.
V primeru, da niste dobili podobnega izbora skladb,lahko prenesete glasbo iz računalnika. Poenostavite, povlecite in spustite posnetke na pladenj s zaklenjenim LMB. To je to, originalni zvočni posnetek je zdaj zamenjal tisti, ki ste ga izbrali. Zdaj lahko vse skladbe pretvorite v poljuben video format. To naredite tako, da v meniju Datoteka poiščete upodabljanje in določite potrebne video možnosti.

Kako naložiti glasbo na drugo spletno stran

Kako vstaviti pesem v pesem z uporabo programa, smo ugotovili. Razpravljali so tudi o tem, kako zamenjati zvočni posnetek z videom z uporabo programa. Zdaj je vredno razpravljati o tem, kako narediti zvočne posnetke, ne prenašati programske opreme drugih proizvajalcev, to je na spletu. Če želite začeti, morate iti do vira, ki ponuja takšne priložnosti. V tem primeru bo to vlogo igral Audio Splitter Joiner. Po vnosu pritisnite gumb "MP3 /WAV" in izberite prvo pripravljeno zvočno datoteko. Sedaj izberite celotno skladbo in kliknite »Dodaj na ploščo«. V drugi plošči naredimo vse enako, šele zdaj smo izbrali drugo avdio datoteko.
Sedaj morate pritisniti tipko, ki je označena s puščico navzdol. Na tej stopnji lahko poslušate rezultat, da zagotovite, da so ukrepi pravilni. Če vse ustreza, pritisnite "Done" in shranite datoteko v računalnik. To je vse, na tako preprost način, da lahko v pesem vstavite pesem na spletu.

Sorodne publikacije