Virtual Reality Cheat za PS4: Povratne informacije Kako povezati?

V zadnjem času se priljubljenost čelad navidezne resničnosti krepi. V zadnjih nekaj letih je bilo tako veliko število teh naprav že izdanih, kar je zdaj tisto, kar izbranim kupcem pripada. Toda lastniki konzol, izbira je majhna. Čelada navidezne resničnosti za PS4 ni edina, ki se lahko priključi na konzole. Vendar je to najvarnejša in najuspešnejša možnost. Zakaj? Več o tem bomo izvedeli.

Sony

Japonska družba deluje že več kot 70 let na trgu. Zdi se, da ni gadgeta, ki nima te družbe. Tu je prišla do čelade virtualne resničnosti.
PS4 je igralna konzola, ki spada v osmo generacijo celotne serije. Izdana je bila leta 2013 in od takrat zahteva nekaj posodobitev. Konec koncev, igralniška industrija ne stoji mirno. Vsako leto več kot ducat projektov pride na seznam najboljših iger na svetu.


Da ljubitelji konzole ne morejo nikjer pobegniti, še manj pa so spremenili predpono na prenosnem računalniku, so se razvijalci odločili sprostiti čelado virtualne resničnosti VR (PS4).

Naprava

Prvič je bila objavljena leta 2014. Razvijalcem je bilo potrebno dve leti predstaviti to napravo na trgu. Ker je čelada izšla leta 2016, je združljiva s PS4. Igra se lahko nadzoruje z blagovnimi kontrolerji: DualShock 4 ali PlayStation Move. Do začetka letošnjega leta je podjetje prodalo skoraj milijon izvodov.

Zgodovina

Prvi pregledi o čeladi za virtualno resničnost PlayStationVR za PS4 se je začel pojavljati takoj v letu 2013. Potem je postalo znano, da bo podjetje razvilo to napravo za poslovno konzolo.


Kljub dejstvu, da je Sony obljubil, da bo opremo predstavil v začetku leta 2014, je napovedala le nove tehnologije. Družba je pokazala projekt Morpheus, na katerem je delala od leta 2010, in napovedala, da gre le za prvi vmesni primer.
Med razvojem potrebne tehnologije in opreme je Sony zagotovil na desetine patentnih prijav, organiziral konference in sodeloval z neodvisnimi strokovnjaki. Po drugi razstavi in ​​nejasnih komentarjih vodstva korporacije je bila le ena glavna ideja: čakati na napravo leta 2016. To je obljuba podjetja.

Dokončanje

Sonyjev plašč virtualne resničnosti (Sony PS4) je bil velikodušno opremljen. V škatli je skoraj vse, kar potrebujete za povezavo in uporabo naprave. Poleg čelade je modul procesorja, komplet kablov: USB, HDMI in "native" za opremo. V škatli je tudi adapter in napajalni kabel. Uporabite lahko stereo slušalke z blagovno znamko. Seveda, v škatli je disk z demo različicami iger za testiranje same tehnologije virtualne realnosti. In, seveda, obstaja navodilo. Vsakdo, ki ga je že uporabljal, je opazil enostavnost opisa uporabniškega priročnika. Kaj morda ni dovolj za uporabo navidezne realnosti čelade za PS4? Najprej, seveda, konzola. Še posebej v tistih primerih, kjer kupec želi kupiti vse "kosov" naenkrat za celotno igro.Model deluje z vsako različico konzole osme generacije.

Kupiti boste morali tudi fotoaparat PlayStation. Njegova cena je približno 60 dolarjev. In seveda, sami morate kupiti manipulatorje za igro. Če želite igrati popolnoma, potem boste morda morali kupiti "Blinds", saj je priljubljenost projektov z njihovo uporabo narašča iz dneva v dan. Ampak ne tako slabo. Nekateri kupci so našli popolne komplete s celotnim kompletom vsega, kar je bilo opisano zgoraj. Če pogledate skrbno, se lahko znebite vseh dokumentov.

Značilnosti

Pregledi čelade za virtualno realnost za PS4 so pozitivni. Če pogledate na trg s podobnimi napravami, se zavedate, da je Sony storil vse, da bi zadovoljil kupca. Dimenzije opreme so popolne: čelada se ne zdi okorna, vendar je ne boste imenovali napačna. Sam dizajn tehta približno 600 gramov. Vredno je dodati 400 gramov procesorskega modula in težo kablov. Velikost plošče je 57 palcev, resolucija 1920x1080 z barvno shemo RGB. Obstaja nastavljiva sprememba hitrosti okvirja 90 in 120 Hz. Vidno polje - približno 100 stopinj. V notranjosti so nameščeni senzorji, vključno s šestosnim sledilnim sistemom, žiroskopom in merilnikom pospeška.

Lastnosti

Specifikacije so zagotovile nekatere posebne značilnosti. Na primer, čelado lahko uporabljate ne samo v igrah, ampak tudi pri ogledu videoposnetkov in slik. Prav tako lahko povežete načine Share Play in Live Stream.
Kot kaže praksa, je najbolje sedeti dva do tri metre od televizorja, da se ne dotaknete tehnike z mahanjem rok. Studi kalibracija ni problem. Ona je dobro podkovana in dobro podkovana. Dovolj je, da naredite vse v skladu z navodili, igre pa zagotavljajo natančno sledenje.

Nastavitve

Mnogi uporabniki ne vedo, kako povezati čelado za navidezno resničnost s PS4. Prvič, komplet ima jasno navodilo, in drugič, proizvajalec je poskrbel za preprosto in razumljivo povezavo. No, v skrajnem primeru - vedno so prikazani pogledi na video, ki prikazujejo postopno namestitev in nastavitev naprave.
Za priključitev konzole, televizorja in čelade se dobavi modul CPU. Toda najprej morate povezati kamero z žigom s predpono. Na zadnji strani konzole je poseben priključek. Kljub dejstvu, da je v setu veliko žic, jih je treba le ugotoviti. Prvič, spet, ker je jasno navodilo, in drugič, vsak kabel je označen s posebnim simbolom. Po povezovanju morate namestiti čelado. V ta namen aktivirajte konzolo in na daljinskem upravljalniku pritisnite tipko. Seveda, predpona takoj razume, da je z njo povezana trdna naprava. Ponuja postopno nastavitev. Morda celo vprašal za posodobitev firmware. Toda vse to se izvaja v obliki navodil, zato je potrebno, grobo rečeno, pritisniti "naprej".
Konzola vam bo pokazala, kako nosite čelado, kjer jo lahko zategnete ali oslabite, kako spremeniti sliko, popraviti sliko in tako naprej. na splošno morate zaupati razvijalcu in dejansko imeti avtomatsko uglaševanje.

Igrače

Več kot 200 strokovnjakov je vključenih v razvoj programske opreme za VR. TukajVključuje neodvisne skupine velikih studiev in ugledne založnike. Število iger se povečuje vsak mesec. Njihovo število je preseglo 150 kosov. Tudi ob začetku prodaje smo predstavili več deset kul projektov. Da bi se vsakdo odločil, kaj bo kupil, lahko uporabite disk z demoti, ki je na voljo. Igre za PS4 navidezno resnično čelado so za vsak okus. Na primer, čudovita Until Dawn: Rush of Blood, ki bo igralca popeljala v virtualni svet in ga natovarjala v voziček na groznih lokacijah.
Možno je, da se potopite v Battlezone, remake klasičnega projekta, izdanega v 80-ih. Tukaj lahko preprosto preverite moč vašega vestibularnega aparata. Nekakšna primitivna grafika zaradi dejstva, da so razvijalci želeli doseči maksimalno hitrost slikanja. Glavna stvar je, da vse obdrži in teče. Rez Infinite - igra, ki je za mnoge postala kulturna vrednost. Združevanje psychedelic videa z glasbo se je izkazalo za najbolj uspešno. Tukaj spreminjate tudi oblike, lokacije, znake itd. In končno, ne delajte brez racing virtualne realnosti. Driveclub VR dobro deluje s svojimi nalogami. Čeprav obstaja nekaj slabosti, da razvijalci ne morejo vplivati.

Mnenja

Čelada navidezne resničnosti za PS4 je naprava, ki bo zagotovo privlačna za namenske igralce. Sama tehnologija tega igranja je impresivna s svojimi zmožnostmi. Doslej je to največja dovoljena potopitev v virtualnost. Poleg tega lahko sam proces poteka v vašem domu na vašem najljubšem kavču. To bo ustrezaloNaprava Sony je namenjena izključno lastnikom PS4. Če ste pred tem uporabljali HTC Vive ali Oculus Rift, boste morda opazili pomanjkljivosti korejske zaskrbljenosti glede njegovega "otroka". Mnogi verjamejo, da čelada navidezne resničnosti očitno ni primerna za ljudi z boleznimi morske bolezni ali vestibularnim aparatom. Seveda ima takšna izjava pravico do življenja, saj bodo igre morale čutiti vso dinamiko v pogojno zaprtem prostoru.
Če ste ljubitelj PlayStationa 4, imate veliko namigov in, kar je najpomembnejše, potrebujete dodatnih 500 $, potem pa zagotovo vredno. Naprava še ne deluje s superrealistično grafiko, obsežni projekti VR na ravni AAA pa še ne obstajajo. Toda uživanje v dirkah ali grozi je resnično.

Sorodne publikacije