Vse o Imperialih v Skyrimu

Vaše potovanje v Skyrim se bo začelo z izbiro dirke, od katerih ima vsaka svoje edinstvene značilnosti. Nekateri prebivalci Tamriela imajo izjemno fizično moč, drugi so se učili magije, tretji pa odlični diplomati. Na splošno greh, da se pritožujejo zaradi pomanjkanja variabilnosti. V tem članku bomo razpravljali o eni najvidnejših ras "Skyrim" - imperialistom. Prav oni so nekoč uspeli osvojiti vse prebivalce Tamriela in jih združiti v eno mogočno državo. Zdaj so imperiali ponovno usojeni igrati ključno vlogo v spopadu s plameni.

Opis

Avtohtoni prebivalci Syrodile so znani po izobrazbi, disciplini in vojaškem usposabljanju. Imperiali v Skyrimu se ne morejo pohvaliti s fenomenalnimi fizičnimi podatki, vendar imajo nagnjenost k trgovini in diplomaciji. Predstavniki te dirke pogosto zasedajo pomembne vladne položaje, vodijo uspešne trgovine in poveljstvo.


Če govorimo o vojski, potem ne moremo ne omenjati cesarske legije. To je zastrašujoč vojaški stroj, sestavljen večinoma iz lahke pehote. Tudi če potuješ Tamriel skupaj in čez, ne boš našel moči, ki bi se prav tako lahko uprla tem izkušenim bojevnikom.

Zgodovina

Zgodovina Syrodila izvira iz časa prihoda na ta območja Ayyildov - starih sorodnikov vseh elvenskih ras. Domačini, predniki sedanjega imperija, so bili zasužnjeni z osvajalci, ki so svoje delo uporabili za izpolnitev svojih ambicij. Uprava Aileadatraja do 242 let prve dobe. Sile osvajalcev, sužnje, ki jih je vodila Alessia, niso mogle prestati zatiranja, so začele vstajo, ki je postala prelomnica v ravnotežju sil na celini. Posledica tega je, da so domačini uspeli voziti Ayleida iz lastne zemlje. Še več, združeni z Nords, so uspeli osvojiti večino Tamriela in ustvariti cesarstvo - pravi spomenik blaginje in miru.


Značilnosti

Tako kot vsaka druga dirka v igri imajo imperiali več edinstvenih značilnosti:
 • Imperialna sreča je pasivni učinek, ki vam omogoča, da najdete več zlata.
 • Cesarjev glas je aktivna spretnost, ki pomirja nasprotnike 60 sekund. Lahko se uporablja samo enkrat na dan.
 • Poleg tega imajo predstavniki te dirke začetni bonus za čarobnost okrevanja in uničenja, kot tudi naučeno čaranje, blokiranje, uporabo težkih oklepov in posedovanje enoročnega orožja.

  Oprema

  Oklep Imperijevcev v "Skyrim" je razdeljen na lahek in težak. Puščice so izdelane iz usnja in jekla, zato je daleč od najboljše opreme, ki jo najdemo v igri. Vendar pa je uporaba takšnih poceni materialov popolnoma upravičena. V cesarski vojski obstaja veliko število vojakov, od katerih mora vsak zagotoviti vsaj nekaj oklepov.
  Po želji lahko sami pripravite takšno obleko. Poleg tega se lahko oklep imperialov odstrani iz trupel padlih sovražnikov, kot tudi v vseh vrstah debel in predpomnilnikov.

  Sorodne publikacije