Kako spremeniti telefonsko številko "Stream": kratek vodnik

Diski postopoma izginejo in posledično tudi trgovine, ki jih izvajajo. Nadomeščajo jih različni igralci, kot so Origin, Gog, Blizzard, Steam, itd. Veliko število žanrov, predmetov v igri, oddaj in delavnice Steam - vse to naredi stranko nepogrešljivo na vseh namiznih računalnikih.

Zakaj potrebujem telefonsko številko?

Preden ugotovite, kako spremeniti telefonsko številko v koraku, morate ugotoviti, zakaj je to res potrebno. Prvič, zaradi dejstva, da ko zlomite račun, je lažje ukrasti vaš e-poštni naslov in spremeniti geslo. Običajno goljufi nimajo dostopa do mobilnega telefona uporabnika, zato je za varnost in obnovo računa ključnega pomena.


Mobilni telefon lahko pomaga obnoviti račun, če uporabnik:
 • pozabi geslo.
 • Izgubljen dostop do e-pošte.
 • Izguba dostopa do mobilnega avtentifikatorja.
 • Spremenjena mobilna naprava.
 • Ali je bil račun hakiran.
 • Ne pozabite, da izbira rating iger, na primer v Dota 2, ni mogoča brez priključitve na sistem Steam Guard. Prav tako lahko potrdite trgovinske operacije in izmenjave z vašo mobilno aplikacijo.

  Kako dodati telefonsko številko?

  Seveda, ne da bi ga dodali, bo vprašanje, kako spremeniti telefonsko številko "Stream", sam po sebi izginilo. Potrebovali ga boste samiodjemalec v pripravljenosti ali brskalnik. V vsakem primeru se morate prijaviti na želeni račun. Nato kliknite gumb »O računu«, poiščemo okno »Kontaktne informacije«. Torej, tam tudi povežite telefonsko številko. Če je to že storjeno, bo uporabnik videl "Upravljanje sobo".


  Po dodajanju številke na mobilno napravo bo prišla SMS-koda. To je vse. Z Steam Guard lahko zdaj povežete še večjo zaščito in uporabo določenih funkcij.

  Kako spremeniti telefonsko številko, ki je vezana na "Prompt". Nekaj ​​preprostih korakov.

  Nekatere možnosti bodo uporabniku na voljo pri upravljanju telefonske številke. Najprej bo spremenila telefonsko številko. V tem oknu lahko pošljete tudi SMS s potrditveno kodo ali izbrišete številko.
  Tukaj je potrebno izbrati prvo postavko. Potem bo spet na voljo tri funkcije za spreminjanje telefonske številke v koraku. Prva je sprememba številke s potrditvijo SMS. To bo zahtevalo dostop do stare številke. Podatke lahko zamenjate tudi z uporabo mobilnega overitelja.
  Ampak kako spremeniti telefonsko številko "Steam", če ne starega? Tu sta dve različici. Ali pa morate v ustreznem oknu izbrisati staro telefonsko številko ali zaprositi za pomoč pri tehnični podpori, ki bo onemogočila aplikacijo. Če ste izgubili dostop do e-pošte, boste morda morali dodatno preveriti lastništvo računa. Podpora lahko pomaga tudi pri morebitnih spremembahpodatkov.

  Zaključek

  Mobilni telefon daje svojemu lastniku obsežen dostop do različnih funkcij Steam, kot je klepet s prijatelji, opravljanje transakcij, dostop do trgovine in skupnosti stran od računalnika. Poleg daljinskega nadzora nad zapisom, s povezavo mobilnega avtentikatorja uporabnik izboljša varnost, saj brez ustrezne kartice SIM skoraj ni mogoče dostopati do tretje osebe. Obstajajo takšne življenjske situacije, ko morate spremeniti kontaktne podatke, tako da lahko vprašanje, kako spremeniti telefonsko številko v "Stream" ali druge osebne podatke, zlahka rešimo z nastavitvami stranke ali s prošnjo za tehnično podporo.

  Sorodne publikacije