Kako ročno in samodejno nastaviti konfiguracijo v "COP: GO"?

Če igrate CS: GO, morate vedeti, da izkušeni igralci pogosto uporabljajo lastne konfiguracije. Začetni igralci lahko takoj razjezijo, ker je v tej igri prepovedano goljufanje. Vendar pa večina ljudi ve, da konfiguracija ne velja za goljufije, saj ne vplivajo na delovanje predvajalnika na ravni programske opreme. Le nadzor in druge stvari (npr. Obliko vida) naredijo bolj primerne zanj, kar povečuje njegovo učinkovitost.

Vsakdo ima pravico ustvariti lastno konfiguracijo ali prenesti različico nekoga drugega, ki se mu zdi udoben zase. Vendar pa obstaja povsem drugačno vprašanje: "Kako nastaviti konfiguracijo v" COP: GO? " O tem bomo razpravljali v tem članku. Tu se boste naučili, kako nastaviti konfiguracijo v "COP: GO", kako se samodejno zažene ali kako dodati različne nastavitve za nadaljnje izbire med igro.

Ročna namestitev

Če vas zanima vprašanje, kako nastaviti konfiguracijo v "COP: GO", se najprej naučite ročno. To storite tako, da poiščete mapo, v kateri je nameščena igra v računalniku, in poiščete drugo, ki vsebuje različne konfiguracijske datoteke. Imenuje se cfg, tako da ga boste našli brez težav. To je tam, da morate prenesti svoj config. Po tem, lahko odprete igro in pokličete konzolo s pritiskom na gumb "~", kot v večini računalniških iger. V konzoli morate napisati ukaz exec, po katerem vnesete imeKonfiguracija s pripono .cfg in vaša konfiguracija se aktivirata takoj po tem.
Kot lahko vidite, je to zelo preprosto, ročna metoda pa vam omogoča, da v zgornjo mapo naložite vsaj deset različnih konfiguracij, nato pa izberete tisto, ki vas zanima med igro. Vendar pa obstaja ena pomanjkljivost, ki vam morda ne bo všeč. Navsezadnje boste morali ta ukaz vnesti vsakič, ko zaženete igro. Kako se temu izogniti? Kako nastaviti konfiguracijo v "COP: GO", tako da se vedno samodejno prenese?

Avtomatizacija

Če želite, da je vaša konfiguracija vedno naložena takoj ob začetku igre, morate uporabiti drugo metodo. Pozorno preglejte vsebino mape cfg. Videli boste, da je prvotno obstajala konfiguracijska datoteka s pripono .cfg, ki jo že poznate. To je standardna konfiguracija, ki se naloži ob vsakem zagonu igre. Vse kar morate storiti je, da preimenujete konfiguracijo in jo nato kopirate in prilepite v ustrezno mapo, tako da zamenjate obstoječo datoteko.
Da bi se izognili nadaljnjim težavam in vprašanjem o nastavitvi privzete konfiguracije v "COP: GO", jo morate takoj kopirati in shraniti na varno mesto, preden ga zamenjate s svojo konfiguracijsko datoteko.

Drug način

Če ne želite tvegati in brisati datoteke, ki je v mapi z igro, lahko uporabite platformo "Step", da vam olajša življenje. Kako nastaviti konfiguracijo v "COP: GO" (Steam)? Če želite to narediti, se morate prijaviti v sam "Stream" in ga poiskati v knjižnici igerneposredno na "COP: GO", nato odprite lastnosti te igre in izberite "Nastavi možnosti zagona". Tukaj morate predpisati isto stvar, ki ste jo napisali pri ročni namestitvi konfiguracije, pred tem pa vstavite drug ukaz - konzolo.

Sorodne publikacije