Igra GTA 4: Balada o Tonyju: opis, prehod, goljufija, goljufija in pregledi

Serija iger o slavnih kradelcih je ena najbolj znanih na svetu. Neizravnane Grand Theft Auto igrajo vsi: otroci, odrasli, moški, ženske in celo starejši. To je kult in poklon kulturi. Igra je povzročila veliko škandalov, obtožena je brutalnosti v množicah javnosti. Kljub želji številnih aktivistov, da bi odvrgli projekt, serija še naprej živi, ​​razvija in ne preneha zadovoljiti svojih navijačev. Eden najbolj opaznih in precej velikih delov igre je bil četrti Grand Theft Auto, ki je prinesel naslednjo generacijo grafike in številne nove funkcije. Tudi za igro so bila izdana dva popolna dodatka z edinstveno zgodbo in bogat nabor dodatnih vsebin. O enem od teh in o tem bomo razpravljali v tem gradivu. Epizoda 2 - GTA 4 Ballad of Gay Tony ("Balada o modrem toni").


Kakšno vrsto kravate?

Vsaka igra iz serije GTA ni le "pokatuški" in streljanje, temveč celostna in bogata zgodovina. To ni bila izjema za GTA 4: The Ballad of Tony. Glavna igralka v igri je bil neki Luis Lopez, nekdanji trgovec z drogami, poraženec, vodilni razkošje, kriminalni način življenja, pokrekayemy sorodniki in precej osamljeni. Zdaj je Lopez desna roka in osebna varuhinja homoseksualnega Anthonyja Princa, ki ima vzdevek Tony-Gay. Tony je dokaj ekscentrična oseba, spoštovana v določenih krogih, in ima odličen klubski posel. Pod njegovim krilom sta dva kluba: "Hercules" (za homoseksualce) in "Maynone-9" (zaheteroseksualci). Nesrečni Anthony in njegov prijatelj (protagonist) je naredil nekaj velikih napak, kar ima za posledico pogled ruske mafije, ki hoče odvzeti oba kluba in se znebiti "modre". Tony, ki se mu je sram, zahteva pomoč Louisu, ki mu je pomagal večkrat, "potegnil se je iz umazanije", dal delo in tako naprej.


Od te točke dalje Tony začne plačevati svoje dolgove. Skupaj z Luisom spremljajo sodelavci kakršno koli delo, pomagajo vplivnim ljudem in poskušajo izvleči "modro" iz težav z mafijskimi klanci. V GTA 4: Igrači Ballade of Tony bodo lahko videli nov pogled na Liberty City, poln gnusobe, krutosti, medtem ko so pokriti z bleščicami v obliki glamuroznega čudeža.

Kaj je novega?

Seveda noben popravek ne more brez inovacij v igranju. Na primer, obseg vseh vrst mini iger se je močno razširil, tako da lahko uničite čas v video igri (da, prišlo je do tega). Vključene so naslednje igre:
 • Aero Hockey (isto, namizno).
 • Undead boji v duhu "Fight Club".
 • Kdo je hitrejši in bolj "meta" šampanjec.
 • Banalni plesi v nočnem klubu in več dirk.
 • Prav tako ni bilo novih stranskih nalog (naloge tretjih oseb). Obstajata dve vrsti dodatnih misij, obe povezani z dejavnostmi kluba. Po izbiri igralca lahko postanete služabnik in se pazite pred VIP-obiskovalci, zlorabljalci življenja ali se naselite v klubu skrbnika in tam uredite, izločite nemirne pijance.
  SpremenjenoProblem je korenito, ali bolje rečeno, načela njihove ocene. Igra je uvedla posebno lestvico od 0 do 100 odstotkov, kjer je 100 odstotkov naloga, ki se izvaja v luči vseh zahtev. Zahteve se razlikujejo, od naloge do naloge. Ker je zdaj mogoče vsako nalogo v celoti in v celoti zaključiti, jih je bilo večkrat mogoče prenesti (če niso bili izpolnjeni vsi kriteriji iz prvega poskusa). Znatno razširila floto, studio Rockstar North ni ubil in uvedel v igro več kot dvajset novih vozil. Med njimi je več deset avtomobilov, nekaj novih čolnov, helikopterjev in štiri čudovite kolesa. Nekatera vozila so na voljo samo za posebne naloge. Obstajajo tudi drugi načini za razširitev obstoječe vsebine v GTA 4: The Ballad of Tony. Moda je na primer zelo zanimiva in priljubljena destinacija. Na žalost se ljubitelji ukvarjajo z modi in ne bodo mogli doseči tako visoke kakovosti kot razvijalci igre.

  Spremembe v omrežni igri

  Najprej je treba omeniti teritorialno širitev v omrežni igri. Zdaj lahko v muzeju, bolnišnici, v skladiščih in na drugih, odprtih lokacijah potekajo ostre spletne igre. V načinu »Vse proti vsem« so bile podeljene nagrade za serijo umorov: do 125 dolarjev in dodatnega streliva. V načinu brezplačne igre so se pojavile nove dejavnosti, igralci imajo pravico do zabave novih vrst opreme. Primer nove dejavnosti je turnir na spletu. Močnospremenil se je sistem kategorizacije avtomobilov v dirkalnem načinu. Avtomobili so zdaj razdeljeni na: športne avtomobile, luksuzne avtomobile, klasične ameriške avtomobile, športna motorna kolesa. Prav tako obstaja več novih skladb za spletna tekmovanja hitrosti.

  Kako doseči 100% prehod

  Tudi če lahko igralec prenese celotno zgodbo, se vrstica napredka premakne le do 60%. Tako bo zaključena igrana zgodba, sestavljena iz 26 misij, omogočila nekaj več kot polovico igre (približno 2 ali 25 odstotkov za vsako misijo).
  Drugih 10% se lahko unovči, če igralec izpolni nalogo v klubu. Vse te naloge so 8 in so precej preproste, zato jih ne bo težko izvršiti. Še 10% je mogoče dobiti, če protagonist zmaga na vseh vrstah tekmovanj: letalski hokej, podzemne bitke, golf, biljard, pikado itd. Plesati morate tudi v klubih, ki so v lasti Tonyja. Dodatnih 5% je mogoče zaslužiti s preživljanjem časa s partnerji, klicanjem in povabilom k pijači. Kakršna koli aktivnost, pa naj gre za igro biljarda ali samo za večerjo, vam bo omogočila, da se malo premaknete. 25% je namenjenih za majhne naloge, kot so ubijanje galebov (samo 50 kosov), skakanje s strehe, triatlonske zmage in bitke za droge. Dodatne naloge v GTA 4: Tonyjeva balada se lahko izvleče iz ulice, v naključnih mimoidočih, njihova imena: Margo, Arnie in Daisy. Vse naloge bodo znašale 5%.

  GTA 4: Balada o Tonyju: kodeksi

  No, kaj bi lahko bilo GTA brez goljufij in ton zabave se je s helikopterjem nenadoma pojavilo v centru mesta. V GTA 4: Ballad Gay Tony so na voljo kode, pa tudi tiste, ki so bile vizvirnike in seznanjene z drugimi igrami v seriji. Med najpomembnejše kode, ki jih je treba opozoriti (vse kode so vnesene v telefonu): 227-555-9666 - možnost, da pokličete analogno "Lamborghini"; 938-555-0150 - možnost klica majhne motorne ladje; 482-555-0100 - dopolnitev zdravstvenih zalog in streliva; 486-555-0100 - koda, ki vam omogoča obravnavo pomembnega nabora orožja, ki je predstavljen v tej vlogi; 359-555-0100 je koda, ki omogoča klic bojnega helikopterja.

  Skrivnosti sveta iger na srečo in dodatne kode

  To je daleč od vseh posebnosti elektronike v igri GTA 4: The Ballad of Tony. Klepeti so le majhen del njih. Obstaja veliko skrivnih lokacij v igri, dostop do njih je mogoče pridobiti tako, da se prijavite v internetno kavarno in vnesete, kje ste na voljo (glavna stvar - ne pozabite tudi domene .com) v naslovni vrstici brskalnika.

  Sistemske zahteve za igro

  Da bi zagnali GTA 4: Ballad of Tony, boste potrebovali zelo močan "stroj". Minimalne sistemske zahteve so: Intelov dvojedrni čip, le 1 GB RAM-a in 256 megabajtov video pomnilnika. V bistvu, glede na slabo optimizacijo za računalnik, boste potrebovali računalnik vsaj dvakrat močnejši, kot je opisano, in celo trikrat. Igra odlično deluje na Xbox 360 in PlayStation 3.

  Pregledi igralcev in kritikov

  Dodatek k igri je bil nagrajen s številnimi pozitivnimi ocenami. Tudi velika ameriška izdaja New York Timesa je delila misel o igri. Večina spletnih strani in igralnih izdaj postavi igro v boljši položaj. Eurogamer je na primer izdal GTA 4: The Ballad of Tony 80 točk od 100 možnih in IGN ocenjeno9.2. Ekipa X-Play izdaje je postavila trdno pet.

  Sorodne publikacije