Originalni kino Disney: Seznam najboljših filmov

Disney je zaradi svoje dolge zgodovine ustvaril veliko število uspešnih filmov. V članku bomo razpravljali o najboljših od njih. To filmsko podjetje od svoje ustanovitve do danes je vodilna na področju animiranih filmov. Prvotni film Disneyjevega kanala, katerega seznam je ogromen, je bil vedno različen ob posebnem merilu in pozornosti na vsako podrobnost. Zato so filmi iz Disneyja postali tako priljubljeni otroci kot odrasli po vsem svetu.

O filmih filmske družbe

Značilnost celovečernih filmov iz Disneyja je njihov globok pomen in visoke moralne vrednote, ki so predstavljene v obliki svetlih pravljic. Z opazovanjem običajne pravljice se otroci, ne da bi jih sami poznali, učijo najboljših lastnosti, ki morajo biti neločljivo povezane z vsako osebo. Če navedete prvotno filmsko kino Disney, bo seznam za mladostnike in odrasle enak filmom kot gledalci, ne glede na njihovo starost.


Za dolgoletno trdo delo je filmsko podjetje "Disney" ustvarilo veliko število uspešnih del in v najrazličnejših zvrsteh. Zato je seznam prvotni film Disney Channel, seznam se lahko nadaljuje za zelo dolgo časa. V tem članku bomo govorili o najboljših filmih, ne glede na leto, žanr, proračun in druge manjše dejavnike za pravo umetnost.

"Vojna zvezd: Prebujenje sile"

Serija filmov Star Wars je postala ena izmed najbolj priljubljenihin svetovno znana filmska franšiza. Ta uspeh je v veliki meri posledica izjemne ravni posebnih učinkov in razburljivega vizualnega razpona. Tehnični vidik "Vojne zvezd" je postal hkrati pravi preboj v kinematografiji.


Mimogrede, v sedmi epizodi "Vojne zvezd" je bilo veliko zapisov, tudi v smislu pristojbin. Trenutno je skupni dobiček s slike večji od 2 milijard dolarjev, kar je neverjeten znesek za en trak. Vendar pa ne moremo reči, da si film ne zasluži, saj gre za resnično kakovostno delo tako v smislu vizualne percepcije kot v smislu scenarija. Akcija se odvija 30 let po smrti Darth Vaderja. Javno izobraževanje Prvi red, ki ga vodi brutalni vodja Snega, poskuša pridobiti moč nad galaksijo. Nasprotniki bodo znani in priljubljeni ljubitelji junakov: Han Solo, Chubak in general Leah. Zgodba je narejena v najboljših tradicijah "Vojne zvezd", tako da bo zagotovo privlačna gledalcem, ki so imeli rad prejšnje dele.

Malefisent

Če se spomnimo prvotnega filma Disneyjevega kanala, bo seznam filmov, ki temeljijo na pravljicah, precej velik. Prikazovanje legend in čudovitih zgodb je precej razširjena praksa ne samo za Disney, temveč tudi za svetovni kino kot celoto. To je zelo donosen posel, saj je zaradi priljubljenosti začetnega scenarija projekt zagotovljen tako, da bo imel še pred nastopom potrebno občinstvo. To se je zgodilo tudi s filmom "Malefisent", katerega zasnova temelji na eni od starih pravljic. Pomembno vlogo pri uspehuFilm je igrala Angelina Jolie, ki je svojo nalogo odlično vodila. Trak bo gledalcu zadovoljil čudovite posebne učinke in zanimivo zgodbo, ki vam ne bo dovolila, da bi se za trenutek odmaknili od zaslona.
Zgodba se odvija v čudovitem svetu, v katerem ljudje živijo v soseščini različnih nadnaravnih bitij. Eden od teh likov je Malefisent, ki ga igra Angelina Jolie. Mlada čarovnica se je v nasprotju s sprejetimi naročili zaljubila v človeka, ki jo je izdal, da bi postal kralj. Hčerka se rodi kralju skozi dolga leta, in Malfisent se odloči, da se bo maščeval, in ji poslal prekletstvo.
Podjetje Disney se ukvarja s produkcijo visokokakovostnih filmov in to počne zelo uspešno. Prvi film v seriji "Pirati s Karibov" je bil prikazan leta 2003. Takoj je treba opozoriti, da to ni animirani film, vendar je kakovost posebnih efektov v tem času zares čudna. Zgodba pripoveduje o dogodivščinah junakov, ki so se sami nevedno ukvarjali z razstavljanjem piratov. V prvem filmu so takoj trije glavni liki, katerih dogodivščine bodo pripovedane v naslednjih skupinah. Med njimi je Jack-Horobec, pirat pirat, ki ga je igral priznani igralec Johnny Depp. Mnogi so prepričani, da je karizma tega igralca v veliki meri vzrok za tako veliko popularnost filmov. Omeniti je treba, da je to del resnice, ker je Johnny Depp tako dober v vlogi pirata, da se njegov junak od prvega očeta gleda od prvegasekund

Originalni kino Disney: seznam najboljših filmov

Seveda, to je daleč od vseh mojstrovin filmske družbe. Če navedete izvirni film Disney Channel, katerega seznam je zelo velik, lahko najdete veliko število dostojnih del, ki si očitno zaslužijo pozornost. Veliko jih je, da je nemogoče našteti vse v enem članku, zato je tu nekaj slik, ki bi jih bilo treba resnično porabiti za svoj čas:
 • "Alisa v deželi čudes";
 • Peter Pan;
 • "Beli lastnik";
 • "Veliki in dobri velikani";
 • "20.000 lig pod vodo";
 • "dežela prihodnosti";
 • "Princ Perzije: pesek časa";
 • John Carter.
 • Za ljubitelje romantičnega filma je veliko zanimivih skupin. Pri navajanju prvotnega filma Disneyjevega kanala je lahko seznam ljubezni naslednji:
 • "Lepota in čudež;";
 • "Kraljica Katve"
 • "Začaran";
 • "Oz: veliki in grozni";
 • "Pepelka".

  Na koncu

  Izvirni film Disneyjevega kanala, katerega seznam vključuje več sto projektov, je daleč od običajnih pravljic. To so celovečerni, zanimivi projekti, ki otroke učijo, da pokažejo svoje najboljše lastnosti, se dobro obnašajo in drugače gledajo na svet. Torej, če razmišljate o tem, kateri originalni film Disney (njegov seznam je res zelo velik) vredno pogledati, lahko varno vključite kateri koli film, naštet v tem članku.
 • Sorodne publikacije