Hardliners v Dot 2: kdo izbrati?

Vsaka igra MOBA - je kompleksen sistem delitve junakov in predmetov v njihovih lastnostih in namenih. Dota 2 ima distribucijsko shemo za več igralcev. Vsaka vrstica ima svoje posebnosti, zaradi katerih je potrebno izbrati junaka in objekte pravilno. V nadaljevanju bomo podrobneje govorili o strojnih izdelkih v "Doto 2".

Kaj je trdna podlaga?

Ker podobna vprašanja o izbiri določenega junaka zahtevajo samo novinci, najprej poglejmo posebnosti same linije. Naj poudarimo glavne značilnosti, prednosti in slabosti, potem pa naredimo majhen seznam preprostih junakov, od katerih je najbolje začeti s proučevanjem tega pasu. Trdna linija v Dota 2 je zapletena vrstica, ki jo je mogoče oceniti iz prevoda naslova. Takšna oznaka igralcev v tej smeri kartice ni naključna. Za stran sveta je ta vrstica zgornja in za stran teme je nižja. Kljub dejstvu, da se značilnosti igre nenehno spreminjajo zaradi sprostitve posodobitev, ostane struktura zemljevida in linije skoraj nespremenjena.


Trde črke v "Doto 2" - to je tretje mesto. Prvi je kerri - junak, ki bo imel veliko lekarn in zbiral predmete, da bi še lažje ubil sovražnike. Druga vloga je midey, ki stoji na osrednji liniji in deluje kot vodja v igri sredi bitke in v pozni fazi. Tretji igralec gre na težko linijo in poskuša od nje dobiti največ. Običajno trdo orožje ovirajo sovražni gostitelji, zato farm ni tako dober. Še posebej v tistih primerih, kjer mora junak statibrez podpore. Enako se dogaja nenehno, ker je eden od samportov poslan na MSS ali svetlo linijo, da pomaga prvemu in drugemu položaju. Od teh značilnosti je razdelitev junakov sledila tistim, ki se dobro počutijo s trdo črto in tistimi, ki so najboljši tam zunaj brez podpore.

Ali je mogoče kršiti pravila?

Pomembno je takoj povedati, da trdo-krdna čreda v Dot 2 nikakor ni razdeljena na razrede. Zato vam nič ne preprečuje, da bi vzeli kakršenkoli znak, ki vam je všeč. Ampak ne bodite presenečeni, če vaša ekipa izgubi hitro, boste umrli večkrat zapored, in vaš stolp bo prekinil v nekaj minutah. Najbolje je, da se držite splošnih pravil, če ste pravkar začeli igrati Dota 2. Sedaj bomo označili nekaj znakov, ki bodo pomembni za železnina Dot 2, ne glede na trenutno nadgradnjo in značilnosti zemljevidov, predmetov in tako naprej.


Kdo igrati?

V vsaki popravki ustvarjalci igre izboljšajo ali poslabšajo pogoje za težko linijo. Zaradi tega občasno spremeni seznam ustreznih znakov. Sedaj se boste seznanili s seznamom trdega pasu v "Dot 2", ki bo zaradi svojih sposobnosti relevanten v skoraj vseh pogojih:
 • Dark Seer. Ta lik bo vedno pomemben, kar potrjuje njegova priljubljenost med navadnimi igralci in na profesionalni ravni. Junak ima sposobnost, da Ion Shell - ščit, ki boli druge okoli njegovih nasprotnikov. Torej Dark Seer lahko goji gozdne plaze in ne pusti sovražnikov, da se zlezejo po liniji. Z njo je lahko "skočiti"slaba situacija in naparmit minimalne predmete v gozdu. Prav tako lahko zbere uporabne predmete v ekipi in spremeni potek bitke s svojo končno sposobnostjo.
 • Bristleback. Ta trda linija v Dot 2 je ena najpreprostejših v razvoju za začetnike, saj ima pasivno sposobnost z istim imenom. Potrebujete le razporediti hrbet za napad, da bi dobili manjšo škodo. Quill Spray Skill lahko trpi zaradi sovražnikov, nato pa povzroči veliko škode. Prav tako ni omejitev za objekte. Kill Bristleback je zelo težko, saj bodo celo na 2-3 ravneh sovražni junaki lahko "ubili" sebe na hrbtni strani lika.
 • Centaur Warrunner. Ta lik je tudi vedno na seznamu najboljših strojnih orodij v Doto 2. Junak je uporabna pasivna sposobnost, stanje, čarobna škoda, masovna končna spretnost in dobra moč. Če zbirate komandne predmete, bo to nepogrešljiv udeleženec v vsaki bitki.
 • Tidehunter. Še en junak s povečano močjo zaradi pasivnih veščin. Enostavno je stati na težki črti proti nekaj junakom. Zahtevani minimalni predmeti za preživetje in pravočasen pritisk na ultimatum v bojih.
 • Abbadon. S tem junakom umre še težje. Ko raven zdravja pade na določeno raven, se aktivira končna moč. Medtem ko je Abbadon v njem, se vsa poškodba, ki prihaja, spremeni v zdravljenje.
 • Omniknight. Ta junak je popolnoma neodvisen, lahko se ozdravi, podleže čarobni neranljivosti, upočasni sovražnika ali pa se izogne ​​kakršni koli škodi ultimatu. Hkrati pa se popolnoma soočaenega za praktično vsakega sovražnika.
 • Spodnja podloga. Še en močan zaveznik. Poleg moči, lahko poveča svojo škodo s pomočjo "pasivno" in enostavno odgovoriti sovražnika kerry.
 • Bolj zapleteni junaki

  Po tem, ko ste v Doto 2 raziskali preprosto strojno opremo, lahko greste na drug seznam. Dlje, bolj izbira različnih znakov. Vse je odvisno od vaših osebnih sposobnosti in želje. Lahko vam svetujemo junaka Licha zaradi njegove edinstvene sposobnosti žrtvovanja. S svojo pomočjo lahko "poješ" koper in pridobi izkušnje. Tako prikrajšate izkušnjo sovražnika in hitreje napolnite svojega junaka. Priporočamo tudi učenje igranja timskih znakov. Na primer, Spirit Breaker lahko pomaga zaveznikom na drugih linijah, hitro plezanje po zemljevidu. Pangolier in Timbersaw se lahko premikata po boju na poti, kar povzroča veliko škodo.

  Zaključek

  V Doto 2 smo razdelili le majhen seznam junak-hardlineers, ki ga lahko izberemo za zapleteno linijo. Ne pozabite se prilagoditi razmeram in vprašati svoje zaveznike.

  Sorodne publikacije