Igra "Dva svetova 2": prehod, kode. Dva svetova II

Two Worlds II je dolgo pričakovano nadaljevanje priljubljene serije iger razvijalca RealityPump. Uporabniki se lahko odpravijo na potovanje skozi velik svet, ki je popolnoma odprt za raziskave, da osvetlijo prihodnje dogodke zgodbe.

Kaj nas čaka?

"Dva svetova 2" bosta zagotovo všeč vsakemu oboževalcu žanra RPG. Večina igralnega časa bo potekala na različnih črpalnih in razburljivih stranskih misijah. Lahko poskusite na vlogi morilskega morilca in roparskega lokostrelca. Potniki se držijo nevarnih otokov, v globinah katerih ni pomembno - goščavi gozda ali temni jami, ki skriva živo in neživo zlo. Vsak neustrašen popotnik bo na koncu vedno imel prijetno nagrado, pa naj bo to očala za črpanje ali čarobni artefakt. Konjske dirke, potreba po hitrih odločitvah, boj z različnimi nasprotniki, raziskovanje vznemirljive lepote in vznemirljive zgodbe - to in še veliko več čaka na uporabnike, ko prečkajo "Two Worlds 2". To je le pustolovščina, ki je ne smete zamuditi.


Dodan je bil tudi "Pirati s Flying Fortress" za izvirnik "Two Worlds 2". Datum izdaje dodatka - 2011, vključuje dodatno animacijo, nasprotnike, orožje in popolnoma novo zgodbo.

Začetek potovanja

Žanr v igri "Dva svetova 2" po zakonu predvideva prilagoditev junaka. Seveda pa ne bo uspelo uresničiti vaše resnične podobe v digitalnem svetupreizkusiti svoje ustvarjalne sposobnosti je vsekakor vredno. Za druge parametre je razvoj predviden kot prehod "Two Worlds 2", ki bo temeljil na osebnem slogu igre.
Lahko greste na tri znane načine: uporabite hladno in bodeče rezalno orožje, postanite bojevnik oddaljene bitke, uporabite svoje čarobne sposobnosti. Za vsak primer obstaja edinstven sklop posebnih znanj za črpanje, osebno opremo in zaščito.

Nadaljujemo z raziskovanjem igranja

Prijeten inventar je precej omejen. Predmeti se običajno uporabljajo za izboljšanje in izboljšanje, kar bo koristno v različnih situacijah. Če aktivno prenesete veščine kovaštva, se bodo odprle dodatne priložnosti. Enako velja na primer za plemenite kovine. Prav tako je treba opozoriti, da je za porazdelitev točk potreben kompetenten pristop. Osnovni parametri ne zahtevajo nobene razlage: če želite visoko raven zdravja ali spretnost posedovanja meča, potem se izkušnje porabijo za ustrezne značilnosti. Toda kar se tiče primernosti drugih točk, je vse bolj malo bolj zapleteno, saj ne morejo biti koristne vse spretnosti med prehodom. Mimogrede, spreminjanje nekaterih privzetih funkcij v igri bo pomagalo modi za "Two Worlds 2", ki so jih ustvarili uporabniki sami.

Za razliko od "Arkanije" in predvidljive prihodnosti

Poraz nadaljevanja te legendarne igre je močno raztrgal živce vsem zvestim navijačem in ljubiteljem žanra.RealityPump je imel veliko upanja, saj je podjetje lahko delalo na napakah in prineslo prvi del nesrečnim. S sprostitvijo Dveh svetov II postalo jasno, nadaljnjo pot, ki bo očitno šel v serijo. Območje MMO RSG je verjetna prihodnost za naslednje dele. Igralni svet, čeprav se je izkazal za ogromnega, s tesnim učenjem se izkaže, da je prazen. Veliko število nalog v stilu »dobite mi ta predmet /spoznajte ta lik« ne pomaga zapolniti že pripravljenega prostora. Seveda, ni vse tako slabo in med potekom "Dveh svetov 2" bomo spoznali druge, bolj smiselne misije, s premišljenimi in zanimivimi zgodbami NPC.
Kar zadeva svet iger, ni "brezhiben", torej z vsemi deklariranimi odprtostmi v "dveh svetovih", še vedno obstaja veliko ovir za gibanje. Kljub temu je vedno lepo sprehajati se ali jahati s konjem. Mimogrede, da bi obvladali spretnost vožnje na vožnji, morate pokazati prvovrstno znanje.

Ozadje ploskve

Dogodki se nadaljujejo in bog ognja Asiyral se je srečal s trenutkom svojega padca. Moč temnega mojstra, Gandoharja, je uspela obnoviti moč, katere namen je uničiti elementarno ravnotežje, ki se bo začela uresničevati. Praznina mora biti polna temne magije - to je tisto, kar svet čaka. Gandohar je bil končno sposoben obvladati mrak in zdaj je svoj pogled poslal na moč Aziyarala, ki se je izkazal za zaklenjenega znotraj Kire, potomca sirca. Ali ni mogoče, da bi osamljena, krhka deklica zdržala tako težko breme in se ne bi zlomila?Medtem je Gandohar, potem ko se je spustil na prestol, prevzel nove zahrbtne načrte. Toda ni vse izgubljeno! V vesolju »Dveh svetov 2« so bili še vedno pogumni bojevniki, ki so pripravljeni povabiti tirana na dvoboj. Na Antaloreju se je začela nova vojna!

Tokrat je minilo pet let od dramatičnih dogodkov prejšnjega dela igre. Svet se je izkazal za eno nogo v breznu in protagonist nima več nobene moči niti upanja za odrešitev sestre. Njegova prihodnost se zdi brezupna in temna ječa Vahmare, v kateri je zaklenjen, "ubije" vse misli o odrešitvi. Toda pomoč prihaja od tam, kjer ni čakala! Nekoč se zdi, da junaka ni rešil nihče drug kot Orki, ki jih je sam vedno sovražil in preziral. To je trenutek in začetek velikega potovanja, med katerim bo strašna resnica o preteklosti Gandohare. Torej bo naš junak zmagal nad temnim mojstrom in rešil Cyrusa od prave smrti? Odloči samo igralca.

Chit v "Dva svetova 2"

Kompleksnost med prehodom se lahko vedno popravi z ustreznimi oznakami. V tem poglavju bomo podrobneje preučili to metodo. Najprej moramo obravnavati ključ "tilda", ki izgleda kot "~" ali črka "e". Z njegovo pomočjo lahko pokličete ukazni niz, v katerem so vnesene kode za "Dva svetova 2". Zelo pomembno je, da od začetka vstopite v Two /Worlds /Cheats 1, tako da odstranite znak "poševnica". Torej bodo vsi kasnejši goljufa za "Two Worlds 2" lahko aktivirali v igri.
 • Za obnovitev zdravjalahko vnesete ukaz zdravja. To je ena izmed najbolj uporabnih kod, ki lahko rešijo lik življenja v najbolj kritičnem trenutku.
 • Z ukazom AddGold # (kjer se # nadomesti s poljubnim številom lahko zlate kovance polnite v "Two Worlds 2").
 • Če dolgoročne možnosti niso videti tako privlačne, bo ukaz AddSkillPoints # dvignil zahtevano raven spretnosti. Enako deluje z parametri - AddParamPoints #. Zapomnite si, da v obeh goljufah morate zamenjati "
 • Za dvig splošne ravni značaja je dovolj vnesite ukaz AddExperiencePoint #
 • Na koncu, če govorimo o lažjem prehodu "Two Worlds 2", ne moremo ne spomniti na najbolj uporaben ukaz - RestFog, ki odpira vidljivost na celotnem zemljevidu, kar močno poenostavlja raziskovalni proces. zamegljene točke, zdaj je vse na dlani!
 • Zgodba o dodajanju "Pirati s Flying Fortress"

  Ta obsežna adon je na začetku pritegnila pozornost zaradi svoje edinstvene zgodbe, ki se nikakor ne seka z zgodbo glavne "Dveh svetov 2". Zgodba se začne z groznim piratom, ki omenja dogodivščine slavnega piratskega kapitana po imenu Edwin Til. Z njim je protagonist novega dodatka, ki je šel na izlet v Anatolijo v upanju, da bo našel službo. Voden z naročilom, prispe na ladjo "Wandering jeza" in nenadoma pade v ujetništvo. Od tega trenutka se začnezgodbo o "Pirati s Flying Fortress". Igralec prejme dve glavni nalogi: združiti se s kapetanom Tyallom in njegovim pomočnikom ter jim pomagati pri premagovanju ovir na poti do skupne sreče in še vedno najti dragoceni artefakt, ki po legendah lahko izpolni vse želje. Za izpolnitev nalog bodo morali iti skozi veliko, vključno z odkritjem skrivnosti v arhipelagu, priti do letalske ladje-trdnjave, spoznati kartografa in mu dati dolgo pričakovani mir in še veliko več.

  Značilnosti dodatka

  \ t
  Dodatek ima tri finale, odvisno od tega, kako želi igralec odstraniti najdene zaklade. Lahko jih pustite na istem mestu in preprosto greste dalje po svoji cesti, si sami uredite srečno prihodnost ali izpolnite zahtevo enega sablasnega para, ki je junaka srečal malo prej. Poleg glavne ploskve ponuja tudi različne stranske naloge. Celoten prehod lahko traja približno šestnajst ur, kar glavno igro zelo dobro razširi.

  Sorodne publikacije