Oblačila v Simsu 4: Kako namestiti?

Sims life Sims 4 je zelo priljubljen med amaterji za ustvarjanje sprememb. Funkcionalni vam omogoča, da ustvarite svoje modove in jih naložite v splošno knjižnico iger. Na internetu lahko najdete tudi spremembe, ki so vam všeč, in jih ročno dodate v mapo z nameščeno igro. Poglejmo, kako lahko v Simsovem kompletu oblačil in drugih modifikacijah nastavimo oba načina.

Iskanje v knjižnici iger

V igri je ločena knjižnica in galerija z oblačili, liki in hišami. Igralni meni v Sims 4 je zelo priročen - z lahkoto najdete želeni del. V zgornjem desnem kotu je ikona "Odpri galerijo". Vanj lahko vstopite tudi s pritiskom tipke F4. Pred vami se odpre okno s tremi različnimi zavihki, podobno brskalniku. Domača stran vsebuje splošne informacije in statistiko galerije.


Pojdite na zavihek "Skupnost". Tu so vse uporabniške spremembe, ki so razvrščene v različne kategorije. Tu lahko najdete tudi oblačila. Galerija Sims 4 je zelo priročna - materiale lahko filtrirate po priljubljenosti, ocenah, temah itd. Vendar pa ta razdelek predstavlja spremembe tretjih oseb, tako da ne boste mogli najti oblačil, izdelanih v ločenem grafičnem urejevalniku. Za to, igralci prenesejo posamezne pakete v formatu in jih ročno namestijo. Poglejmo, kako se to lahko stori.

Ročna namestitev

Treba je omeniti, da je namestitev prilagojenih spremembizvaja na lastno odgovornost - vsi predmeti, ki so nezdružljivi z vašo različico igre, lahko povzročijo napake, odhode, grafične artefakte itd. Vse spremembe so prenesene v paketne datoteke. Namestite jih lahko brez razpakiranja neposredno v mapo z igrami.


Vsi modovi se prenesejo v arhivu zip ali rar. Prva stvar, ki jo morate narediti, je, da razpakirate v katero koli mapo na trdem disku. Nato morate odpreti mapo, kjer je nameščena Sims 4. Če igro nastavite na privzeti imenik, lahko odprete mapo DocumentsElectronic ArtsThe Sims 4. V tem imeniku poiščite razdelek Mods in se pomaknite do njega. Datoteke paketa morate kopirati v to mapo.

Nadomestni

Če ste na Sims 4 prenesli oblačila v drugačni obliki, naredite naslednje. Ponovno odprite mapo Mods na zgoraj opisani način. Kopirajte vse spremembe oblačil v ta imenik in jih zaprite. Zdaj morate zagnati igro in pojdite na meni z nastavitvami. Pojdite v razdelek »Drugo« in postavite kljukico poleg vrstice »Modovi za skripte«. Nato znova zaženite igro in uživajte v pisanih oblačilih in drugih modih!

Sorodne publikacije