Kako in kje kopati božično zbirko "Zombie Fermi"

"Zombie Farm" je razburljiva igra, katere glavno načelo je prehod različnih zanimivih misij. V tej igri lahko kopljemo postelje in gojimo rastline, gradimo zgradbe, da v njih dobimo uporabne materiale, obiščemo prijatelje in kopamo zaklade ter zbiramo zbirke. Po branju tega članka boste izvedeli, kako in kje kopati zinnie zbirko Zombie Fermi.

Kaj so zbirke in zakaj jih potrebujejo?

Zbirke v tej igri so neke vrste trofeja. In če zberete celoten sklop predmetov, nato pa ga zamenjate, lahko dobite izkušnje, zombobaksy, kovanec ali koristen predmet (na primer, trak za trak, transformator ali divji vrt). Za grozno zbirko nohtov in 250 enot izkušenj.
V tem članku vam bomo povedali vse o zbirki božičnih dreves s kmetije Zombie in kje jo kopati. Kot druge zbirke v božično drevo vključuje pet predmetov - krogla, klovn, zvezda, girlande in šal. Za njeno izmenjavo je dano pet tisoč krat in en trak za trak, ki je lahko koristna za njegovo ustvarjanje s pomočjo lepila.


Kje v "Zombie Fermi" kopati božično zbirko?

Točke iz novoletne zbirke se lahko naberejo pod takšno kuliso: kapela, lučka, maraton, maraton, spomladanska vaza (vse tri vrste). Tudi predmeti se lahko hranijo pod takimi zgradbami: Mayansko piramido, ki je potrebna za preoblikovanje v osebo, božično drevo in snežaka.

Zakladi, skrivni zakladi in druge dragocenosti

Če že veste, kje zbirati božično zbirko "Zombies"Farm ", vendar ne želite, da bi porabili čas na tako zahtevnem procesu, potem lahko izkoristite enega od bonusov:
  • Najprej lahko odprete skrivni zaklad ali prsni koš pošasti (za to morate pokopati pošast prijatelja).
  • Drugič, lahko izkoristite vrednost, kot je presenetljiva babica, stožec, božično drevo, češnjeva torta, kačji pastir
  • .
  • Čarobne palice

    Zdaj veste, kje kopati božično zbirko iz "Zombie Fermi". Lahko pa ga najdemo na svojih otokih s pomočjo čarobne palice. Kuhamo ga lahko s kuharico iz folije in desetimi jabolkami. Zbirko božičnih dreves lahko začnete iz naslednje dekoracije: šopek, dekor Santa in praproti. Tudi to zbirko je mogoče zahtevati kot darilo od prijateljev in zamenjati od trgovca. Trgovec lahko stoji s prijatelji, vendar je bolje, da ga kupi in sam zamenja. Na žalost predmeti iz tega kompleta ne iščejo niti ribiča, lovca na zaklad ali gledalca. Torej morate ugotoviti, kje kopati božično zbirko "Zombie Fermi".

    Sorodne publikacije