Najboljši avtomobili v "GTA: San Andreas": imena

Ni skrivnost, da je "GTA: San Andreas" ena najbolj priljubljenih računalniških iger v zgodovini. Ko je prišel na svetlobo, je imel takšne lastnosti in zmožnosti, o katerih prejšnji igralci niso mogli sanjati. In medtem ko dodajanje teh funkcij ni škodilo vsem drugim vidikom igre. Poleg tega je bila ta igra prvič dodana v multiplayer način. V vseh prejšnjih delih "DTA" je bila na voljo le ena igra, ki je motila veliko igralcev. Najpomembnejše pa je, da se število modelov avtomobilov tu ni zmanjšalo. Ravno nasprotno, celo se je povečala in zdaj lahko doživite različne vrste vozil. V tem članku boste izvedeli nekaj imen strojev v "GTA: San Andreas". Seveda to ne bodo naključne avtomobilske znamke. Poleg tega vsa imena ne bodo navedena, ker so preveč. V GTA boste našli imena avtomobilov: San Andreas, ki izstopajo v ozadju drugih.

Merila za ocenjevanje

Katera merila bodo izbrana imena avtomobilov v "GTA: San Andreas"? Obstajali bodo trije: videz, hitrost in stroški. Spoznali boste, kateri avtomobili bi morali biti pozorni, če želite, da vaše vozilo izgleda čudovito. Prav tako boste lahko določili najhitrejši in najdražji avto. Zakaj potrebujete vse to? Dejansko za proces igre nobeden od teh indikatorjev nima posebno pomembno vlogo, vendar pa lahko poskusite najti podatke o stroju samo za vaše lastno zadovoljstvo. Po branjučlanek, boste vedeli vse potrebne imena računalnika v "GTA: San Andreas", nato pa jih boste morali najti samo neposredno v igri.

Videz

To ni najpreprostejša točka, saj sta drugi dve natančni vrednosti, privlačnost pa relativni pojem. Prevoz na GTA: San Andrea je tako raznolika, da bo vsakdo našel avto, ki mu je najbolj všeč. Toda če poskusite, lahko označite nekaj modelov, katerih imena se je treba spomniti. Na primer, avto, ki se imenuje Alpha, izgleda zelo elegantno, vendar ne prinaša impresivnega Bansheeja. Za retro navdušence vam lahko svetujemo, da poiščete avto Blade. Od drugih vozil v GTA: San Andreas se zelo razlikuje od stroja Comet, ki ga zagotovo želite dodati svoji zbirki.

Hitrost

Zdaj, ko že veste, na katere avtomobile bi morali biti pozorni, če vas zanima videz, je čas, da ugotovite, kateri avto v igri je najhitrejši. Dva stroja v GTA: San Andreas lahko razvije maksimalno hitrost, zato se spomnite imen obeh. Prvi je Infernus, drugi pa Turismo. Kar se tiče hitrosti, lahko pospešijo do 240 kilometrov na uro, kar je zelo impresivno.

Stroški

Če upoštevate vsa vozila, potem je najdražja seveda Rhino tank, ki vas bo stala 110.000 $. Če pa želite vedeti, kateri avtomobili so najdražji, je treba rezervoar izključiti iz primerjave. In potem na koncuostalo bo samo trije avtomobili, od katerih vsak stane 105 tisoč dolarjev.
Prvi od teh je že omenjen - to je eden najlepših modelov v igri, Bullet. Bodite pozorni na dejstvo, da je praktično padel v vse tri kategorije, saj je njegova hitrost 230 kilometrov na uro, kar je le 10 kilometrov na uro manj od rekordne številke. Drugi avto je Cheetah, ki prav tako razvija hitrost 230 kilometrov na uro, prav tako pa po mnenju mnogih uporabnikov spada v kategorijo najlepših avtomobilov, zato je tudi to ime vredno spominjati. No, zadnji avto, ki bo omenjen v tem članku, je Super GT. Podobno kot pri prejšnjih avtomobilih ima edinstven videz, pospeši do 230 kilometrov na uro in stane tudi 105 tisoč dolarjev. Zakaj najhitrejši avtomobili niso prišli v zadnjo kategorijo? Dejstvo, da Turismo izgleda daleč, ni tako privlačno, zato je priporočljivo, da ga vzamete le, če potrebujete hitrost. Inferno, videz tega avtomobila navdušuje, vendar stane samo 95 tisoč dolarjev, to je deset tisoč dolarjev manj kot trije zmagovalci v tej kategoriji. Tako ali drugače si vsak od vozil, omenjenih v tem članku, zasluži vašo pozornost. Poleg tega je priporočljivo skrbno raziskati velik odprt svet igre v iskanju drugih hitrih, dragih in elegantnih strojev.

Sorodne publikacije