"Stalker", "Zlata krogla, ali pustolovščine Zhekahna": mimoid, pregled, recenzije

Danes bomo z našimi bralci delili skrivnosti prenosa Zlate krogle ali pustolovščine Zhekahna - atmosferskega ploskovnega dodatka k priljubljeni igri Stalker.

malo ozadja

Zgodovina se vrti okoli nove katastrofe v Černobilu, ki je privedla do širitve izključitvenega območja. Njeni prebivalci so se dotaknili z različnimi mutacijami, ki žrtvam dajejo neprimerljive fizične sposobnosti. Skupine znanstvenikov in vojakov poskušajo zmanjkati območja, da bi odkrile vzrok anomalije, vendar nobeden od njih ni uspel. Istočasno se začne zgodba o Stalkerju Zhekahn, ki gre v sam center Zone in zasleduje le njegov določen namen.


V našem članku bomo govorili o prehodu zlate krogle ali pustolovščine Zhekahna. Upamo, da bo naš mali vodnik pritegnil številne igralce in vam pomagal, da preživite najtežje trenutke. Dotaknili se bomo prve misije in dokončanja Zlate krogle ali pustolovščine Zhekahna.

Raven "meja". 1. del

Začetek prehoda "Zlate krogle, ali pustolovščine Zhekahna". Ko smo končno prišli do meje Zona, morate stopiti proti kontrolni točki. Na pol poti za nami se začne zasledovanje, ki se ne sme skrivati, zato se predamo vojakom in končno se zaključimo. Potem nas izprašajo, nato vzamemo komplet za prvo pomoč s tabletami in jih sprejmemo, da bi izgledali bolni. Poročajte to policistu, da bo onodpre vrata. Takoj ko se to zgodi, nemudoma zmanjka in poskuša doseči varno območje.


Po uspešnem pobegu, gremo na srečanje z možem ob vasi v "Stalker: Golden Ball". Vodil nas je v taborišče, kjer smo se srečali z domačini in dobili potrebno opremo. Nedaleč od mlina ujamemo signal za pomoč. Gremo proti oknu in se srečamo z Vovkom, ki sedi pod ključavnico, potrebuje ključ. Strinjamo se, da mu pomagamo in se odpravimo na tabor sumljivih vojakov, kjer vzamemo ključ. Po izpustitvi nam Wolf ponuja še eno nalogo, za katero se spet vrnemo v tabor. Če malo počakate, potem ne boste vedeli, po tem pa bomo na tleh našli bliskovni pogon. Izberite ga in pojdite k Skidanu. Mimogrede, na poti čakamo na še en signal za pomoč, če se na to odzovemo, se bomo srečali z ranjeno osebo. Če se strinjamo, da mu pomagamo, nas bodo napadli isti vojaki iz tabora. Lahko se borimo z njimi in pobegnemo, vendar kadarkoli rana izgine. Pogovor s Skidanom nam daje nekaj namigov in novih nalog. Gremo na železnico in se spet srečamo z neznanim. Izzovemo jih in čakamo na trenutek, ko bodo prečkali mejo anomalije, po kateri takoj gremo naprej. Imamo približno petnajst sekund, da ga dosežemo.

"meja". Del 2

Nadaljujemo s prvo lokacijo modne "Zlata krogla, ali pustolovščine Zhekahna". Gremo na kmetijo in sodelujemo v pokolu mutantov, po kateremGremo s skavtom v zavetišče. Že v notranjosti srečamo Andrewa, ki nam govori o artefaktih in daje nalogo. Pred odhodom se pogovorite z vojsko, ki se je pojavila v prejšnjem dialogu. Povedal nam bo o svoji nameri, da bo prečkal kontrolno točko. Če želite to narediti, potrebujete še en artefakt, ki ima v lasti Stalker Basil. Nato pojdite na smetišče in prečkajte razbojnike. Zahtevajo od nas, da plačamo veliko denarja, da nadaljujemo, vendar pa nas rešuje še en novi lik z imenom Abdul. Za bliskovni pogon, ki smo ga našli v taboru, se strinja, da se ukvarja z razbojniki. Sprehod na ploskvi igre "Zlata krogla, ali pustolovščine Zhekahna".

Raven vojske

Po pogovoru z Abduelom gremo proti pregradi, ki se prekriva z električnimi anomalijami. Za nadaljnje prehajanje moramo dobiti edinstven material, zato pogumno pojdite na kraj, ki ga označuje marker. Zdaj je treba raziskati več vojašnic, od katerih vsaka skriva poltergeiste in postavlja pomembne dokumente. Vzamemo jih, najdemo ključ na poti in končno pridemo do prostorske anomalije. Če jo želite prenesti, morate slediti beli, modri in rdeči barvi.
Premagamo oviro, najdemo še nekaj paketov dokumentov in pot do skrivališča. V njej najdemo steklenico in jo popijemo. Naš junak izgublja zavest in po zbujanju se pojavi v neznani daljni vasi. Če želimo zapustiti svoje meje, bomo morali opraviti vrsto preprostih nalog, pri čemer se bomo izogibali penekrvavice tu in tam. Vrnemo se v Makar in od njega gremo videti norca.

Lokacija ChNPP

Na tej ravni naletimo na anomalijo, ki je zmožna spremeniti vremenske razmere in zvišati raven sevanja, ter z več nevarnimi vrtinci. Prehod te lokacije vključuje uporabo zaščitne obleke. Iščemo trupla, ki se držijo vrednot in znakov, po katerih se začne prihod radioaktivne nevihte. Izogibajte se temu, da bodo posebna območja označena na zemljevidu. Čez nekaj časa se soočimo z drugim preživelim agentom, ki se takoj začne skrivati ​​pred nami. Izberemo njegov prenosnik in brskamo po datotekah z informacijami, nato pa dobimo nove koordinate oltarja. Obstaja fragment, ki ga je treba pripisati agentu za izmenjavo kode. Potem odpremo vrata in se postavimo v zasedo.

Raven "centra za upravljanje"

Tukaj smo prišli do zaključka Zlate krogle ali doživetij Zhekahna. Gremo v sobo in vidimo stacionarni računalnik, na katerega imamo samo potreben čip. Uporabljamo ga, po katerem vidimo glavnega znanstvenika. Aktivirajte pogovorno okno. Računalnik pomaga deaktivirati zaščitno polje, pod katerim je Golden Ball. Stalker lahko varno vstopi v sobo. Približujemo se artefaktu. Po tem smo dobili izbiro: lahko se dotaknemo metkov ali počakamo na pregrevanje in pobeg. Tako je izbran ud.
Ta del zlate krogle ali dogodivščin Zhekaane se je končal. Upam, da jepomoč pri premagovanju težavnih trenutkov in uspešen prehod v finale!

Sorodne publikacije