Podrobnosti o deblih "Terarija"

Mnogi ljubitelji indie stila so vsaj enkrat slišali za Terarija - ta igra, edinstvena po svojem oblikovanju, vas popelje v svet nenavadnih potovanj, veliko uporabnih stvari, nevarnosti na vsakem koraku in mnogih drugih stvari, ki nujno vonjajo prihaja k vam. Obstajajo tudi gospodinjski predmeti, primer je v prsih "Terrariya", kjer lahko shranite svoje stvari. Obstajajo tudi posebne skrinje biomov, o katerih se bo v tem članku razpravljalo.

Škatle "Terrariya"

Škatle, kot je že omenjeno, se uporabljajo samo za shranjevanje kakršnih koli predmetov. Zelo priročen način za shranjevanje koristnih virov, če igra obljublja, da bo dovolj velika in zanimiva, je to točno to, kar Teraria je. Uporabnik lahko izdeluje prsni koš s pomočjo različnih materialov, dražji so skrinje - bolj mistično in prijetno je to, to je logika sodobnih iger. Igralec je na voljo v približno 50 različnih prsih, ustvarjenih iz različnih materialov, ki jih je mogoče najti samo na brezmejnih prostorih namišljenega vesolja. Treba je opozoriti, da imajo vse skrinje enako prostornino - 40 celic.


Glavna značilnost skrinj je, da jih je skoraj nemogoče uničiti, medtem ko so v njih vsaj nekaj. To storite tako, da skrbnik ne bo pomotoma poškodoval elementa iskanja. Če je predmet zlomljen, se igra ustavi pri tem, tako kot mehanik. Drug razlog za ustvarjanje nepremičnih skrinj je, da se sama igra giblje v blokihrazčleniti zelo hitro in enostavno, iz česar je bilo treba razmisliti o nekem načinu zavarovanja predmetov.

Kako odpreti debla v Terarijah?

V "Terarijah" je celotna karta razdeljena na biome - to so različne klimatske regije, če jih primerjamo s tem svetom. Poleg običajnih, obstajajo tudi posebni: pekel, moj in še veliko več. Vsak biom ima svoje posebne skrinje, ki se odpre le z zlatim ključem. Mimogrede, obstajajo tudi odprte skrinje, ki jih ni treba odstraniti s ključev. Zlati ključ, praviloma, pade iz polža, od običajne gomile v Danjhah, kot tudi ko lomi lonec. Možnost padca ključa za zgoraj navedene namene je drugačna.


Če želite natančno dobiti ključ, potem ubite Sluga, zagotovo bo padel iz njega. V nekaterih različicah "Terarija" se skrinje biomov odprejo šele po usmrtitvi šefa biomase, zato je vredno pozorno pregledati območje okoli prsnega koša. Odpre se pri uporabi želene tipke s pritiskom na prsni koš, nič zapletenega.

Za zaključek

Upamo, da vam je ta članek pomagal obravnavati tako pomembno stvar, kot so skrinje. Če vam je prsni koš padel na pot, se prepričajte, da boste našli način, kako jo odpreti, saj so pogosto stvari, ki lahko bistveno povečajo prehod.

Sorodne publikacije