Strelci z elementi RPG, v katerih morajo vsi igrati

Strelci z elementi RPG - poseben žanr računalniških iger, dodeljenih na splošno ozadje. Tukaj igralci so vabljeni, da ne samo streljati na sovražnike, ampak tudi, da črpalka svoj značaj, zaradi česar je edinstven. Poleg tega so se taki projekti osredotočili na zaplet, kar je zelo zanimivo za razvoj programa. V tem članku boste našli seznam strelskih elementov z RPG-i, ki so že postali kulturni. Vsak samozavestni igralec preprosto mora paziti na te igre, in poznavanje žanra je najbolje, da se začne od njih.

Trilogija Mass Effect

To je resnično velika serija strelcev z RPG elementi, namenjenimi vesoljskim dogodivščinam. Zgodba se odvija v daljni prihodnosti, kjer je človeštvo še vedno našlo svoje mesto med drugimi prebivalci Galaksije. Vendar pa so ljudje daleč od vodilnih položajev v medzvezdnem zavezništvu, tako da vi kot kapetan Shepard čakate, da ga popravite.


V vsakem delu Mass Effecta boste imeli dostop do ogromnega sveta, ki je zanimiv za raziskovanje. Še pomembneje, zanimive osebnosti bodo naletele na vašo pot, mnoge izmed njih bodo vaši zvesti spremljevalci. Poleg tega, boste lahko črpalka protagonist po vaši presoji, in od vaših dejanj bo odvisna od nadaljnjega razvoja parcele.

Fallout 3 4

Če so bile prve igre v seriji osredotočene na taktike, začenši s tretjim delom, se je Fallout spremenil v strelca z RPG elementi. To je bil drzen poskus s stranirazvijalcem, vendar je na srečo opravičil. Zaposlenim v Bethesdi je uspelo rešiti igro za to, kar je ljubila milijone oboževalcev - živi svet poln čudnih zgodb, ki čakajo na vsakem koraku.


Kar zadeva vlogo vloge, je tudi na najvišji ravni. Ja, igralci računalniških iger imajo na voljo veliko možnosti za razvoj svojega junaka, odločitve, sprejete med tečajem, pa imajo velik vpliv na svet igre.

Trilogija BioShock

Odlične elemente streljaškega žanra z RPG in znanstveno fantastiko. Akcija prvih dveh iger serije se odvija v podvodnem kompleksu Capture, tretji del pa igralcem ponuja priložnost, da obiščejo leteče mesto Kolumbije.
V BioShocku je seveda na prvem mestu parcela in strelec. Kljub temu pa je razvijalcem uspelo pravilno sestaviti vse to z dobro vlogo. Glede na vaše želje bo protagonist prejel določene nadnaravne sposobnosti, ki resno vplivajo na igro in vam omogočajo, da greste skozi določene lokacije na različne načine.

Serija Borderlands

Odlični strelci z RPG elementi na PC-ju, Xbox 360 in PlayStation 4. Tukaj boste našli zanimive posnetke, odlično vlogo in seveda zanimivo zaplet. Poleg tega igra lahko igra tako sama kot v podjetju s svojimi prijatelji.
Ko govorimo o vlogi, je v klasičnem slogu. Z izpolnjevanjem različnih nalog vaš junak pridobi izkušnje, za katere je potrebendvig ravni. To vam daje priložnost, da pridobite nove sposobnosti, ki nekako vplivajo na igranje.

Sorodne publikacije