Finska Luna in Skyrim: opis, potrdilo, aplikacija

Finski Lunah v Skyrimu je igralni element, ki lahko izpolnjuje vsakega igralca. Ampak kje ga dobiti? Kako uporabljati? Zakaj sploh potrebujete to orodje? Da bi razumeli vse to in ne samo, bomo poskušali nadaljevati. Pravzaprav je vse lažje, kot se zdi.

Opis

Finska Luna v Skyrimu je predmet iskanja. To je navadna osmoseminska lutnja. Prej je instrument pripadal bardu po imenu Fin. Omenjeni predmet je prva lutnja z osmimi rogovi. Je zelo cenjen v svetu "Nominacije".
Poleg predmeta se lutnja Finna imenuje isto iskanje. Gre za iskanje dragocenega instrumenta za stražarje.

Kje iskati

Kje najti Finsko lutnjo? Ukradli so jo tatovi. Najdete ga v jami Stone Strum. Orodje je shranjeno v prsih blizu vodje tolpe. Naloga opravi profesor na kolegiju bardov, če je igralec zadolžen za "Burn!". Igralec mora govoriti z Eagleom in poiskati dragocen instrument. Kdo bi dal lev Finna v Skyrimu po malem potovanju in boju s tatovi? Morate se vrniti na Iglus v samoti. Vzela bo orodje in kot nagrado dvignila eno točko spretnosti.

Kako priti brez težav

V "Skyrim" lutnji Fin lahko sprostite s pomočjo igralne konzole. To je hitra odločitev, da opravite iskanje. Če želite uporabiti sprejem, je predvajalnik:
 • Odprite konzolo "Skyrim" s klikom na "~" ontipkovnico
 • Print player.additem 000DABAB 1.
 • Kliknite na gumb "Enter" na tipkovnici.
 • Po ukrepih, izvedenih v popisu znaka, se bo pojavil 1. februarja. Nima nobenih posebnih veščin.
  Tu so značilnosti, ki se pripisujejo orodju:
 • teža - 4;
 • cena - 25 kovancev.
 • Kot je bilo že omenjeno, se postavka uporablja za opravljanje istega iskanja. Pomembno: da ne bi umrli med bitkami v "Skyrimu", lahko vklopite "Božji način". V ta namen morate v konzolo napisati TGM. Ekipa izključi stroške življenja, manije in vzdržljivosti v igri.

  Sorodne publikacije