Kako prenesti brezplačne igre na PS4? Pregled iger PS4

Razvoj internetnih tehnologij je povzročil nastanek velikega števila raznolikih vsebin. Za navadne uporabnike je takšen pojav zagotovo koristen, zlasti za igralce. Če pred nekaj leti, da preizkusite celo najbolj grozno igro, je bilo treba kupiti (ali vsaj izposoditi kopijo v eni), zdaj je situacija veliko lažja. V današnjem članku bomo obravnavali temo, kako razvijalci poskušajo privabiti svoje zainteresirane uporabnike.

Sistem svobodnega igranja

Ideja, da je denar mogoče pridobiti ne samo z enkratno prodajo igre, ampak tudi z izvajanjem različnih notranjih mikro prenosov. Kaj je plus? Mnogi ljudje uživajo v tem pristopu, ker imajo priložnost poskusiti brezplačno igro. In če želite nove funkcije ali dodatne stvari, lahko vedno plačate dodatno. Takšen pojav je znan kot "donates".


Vendar pa obstaja še ena stranka, ki prinaša opazno neravnovesje v igranju. To se lahko zgodi zaradi pretirane gorečnosti nekaterih razvijalcev, ki pogosto žrtvujejo funkcionalnost in jo močno zmanjšajo. Posledično morajo igralci, ki želijo zaslužiti en ali drug element, večkrat opraviti iste naloge. Projekti, ki ustrezajo zgoraj opisani kategoriji, se imenujejo preprosto - prosto za igranje. Playstation Network, kot tudi številne podobne digitalne platforme, vključuje seznam takšnih brezplačnih iger. Kljub temu, da je dostop doveljajo za "pogojne", poskusite igro brez dodatnih stroškov. Danes bomo govorili o tem, kako brezplačno prenesti igre na PS4, vendar se dotaknite te teme malo kasneje.


Realizacija

Kot smo že povedali, je glavna značilnost takšnih projektov "formalna razpoložljivost". Za ustvarjanje dohodka so razvijalci ustvarili posebne premijske račune, s katerimi lahko pridobite dodatne izkušnje in virtualno valuto. Še en vir dohodka je izmenjava različnih igralnih objektov, ki vplivajo na izgled junaka. in njihovo prodajo. Ko govorimo o posebnem primeru, se je treba spomniti priljubljenega Dota 2, ki še vedno drži svoj položaj na račun trgovanja z vsemi vrstami "ojačevalcev" in oblačil za znake. Toda nazaj na temo, kako prenesti brezplačne igre na PS4. Dejstvo je, da vsi lastniki te konzole ne kupujejo žepa vsake video igre, ki je tam predstavljena. V tem primeru se pojavi vprašanje, ali je možno brezplačno prenesti igre na PS4? Samo za te namene obstajajo projekti Free to Play. Seveda, njihovo število ni veliko plačljive vsebine, vendar se bo situacija sčasoma spremenila.

Kaj pa "jailbreak" za PS4?

Razbitina prejšnje velike konzole družine Playstation, PS3, se je zgodila v najkrajšem možnem času. Od situacije z njenim naslednikom? Govoriti o natančnih datumih možnega odmora je še vedno težko. Obstaja veliko govoric in komentarjev uporabnikov spleta, ki delijo svoja mnenja o tej temi. Medtem ko so natančni predpogoji za lomljenje in temu ustreznoZa PS4 ni predvideno nobeno prosto igranje (kot je navedeno zgoraj). Za to obstaja veliko razlogov, med katerimi je seveda omenjena tudi izboljšana zaščita same konzole. Nekdo predpostavlja, da se bo dolgo pričakovano zlo zgodilo naslednji generaciji, ki bo sovpadala s potrebo po povečanju celotne prodaje.
V vsakem primeru lahko le upamo na boljši rezultat in počakamo na trenutek, ko bo na PS4 mogoče prenesti brezplačne plačane igre. Kako hitro bo - odvisno od mnogih dejavnikov. V naslednjem delu članka bomo govorili o projektih Free to Play. Za začetek pa je vredno odgovoriti na še eno: Pogosto zastavljena vprašanja so: kje je brezplačen prenos iger na PS4? Če želite to narediti, se morate prijaviti pod vašo prijavo v digitalno trgovino - Playstation Store. Naprej lahko poiščete igro po njenem imenu v iskanju ali pojdite na poseben razdelek, ki se imenuje - Free to Play. Spodaj smo zbrali nekaj najbolj priljubljenih brezplačnih zabav, ki so trenutno na voljo v sistemu PS4.

Blacklight: Retribution

Začnimo s pregledom iger PS4, ki so razdeljene v souporabniškem slogu. Razvoj projekta pripada ekipi "Zombie Studios", ki je poudarila multiplayer komponento procesa igre in njegovo stalno "črpanje". Uporabniki dobijo dobro motivacijo, da gredo skozi eno misijo in sčasoma zaslužijo novo orožje ali drugo koristno točko. Stvari, ki jih dobite, so dobra pomoč med spletnimi bitkami.
Če pogledate posnetke zaslona, ​​bo postalo jasno, da Blacklight: Retribution ni nekakšna brezskrbna igra, ampak projekt,čigar grafika in način izvajanja lahko tekmujejo z drugimi svetlimi predstavniki sodobnih strelcev. Edina stvar, ki je vredna pozornosti pri prenosu in možnih donatih, je tehnični problem B: R. Večina od njih se kaže pri povezovanju s strežniki, skoraj vedno se konča z neuspehom.

DC Universe Online

Preden se je ta igra pojavila v prostem seznamu PS4, je bila distribuirana kot "klasična" MMO za vse osebne računalnike. Sprva je bilo plačilo izvršeno za vsak mesec - taka naročnina, vendar so na koncu vsi nakupi postali popolnoma neobvezni. DC Universe Online je eden redkih predstavnikov žanra MMO, edini pa je prost.
Igralci so vabljeni, da igrajo za najljubše junake vesolja DC, ki jih je treba črpati na vse možne načine. To naredite s pomočjo posebnega urejevalnika, ki vam omogoča ustvarjanje najbolj nenavadnih in edinstvenih slik. Zaradi tega odtenka so črpanje in prilagajanje zelo razburljivi.

War war

WT se je preselil v PS4 neposredno iz osebnih računalnikov, kjer je že pridobila veliko popularnost med uporabniki. Zdaj pa so imeli konzole tudi priložnost, da sodelujejo v spektakularnih bitkah tako na tleh kot v zraku. Nova različica programa War Thunder je prinesla številne izboljšave: tako grafične spremembe kot nove fizike ter različne druge "čipe", katerih cilj je, da igralci uživajo v estetskem užitku. WT se uporablja brezplačno, vendar zagotavlja notranje možnosti plačila. S pomočjo pravega denarja tukajkupil posebno valuto premije. Če ste zbrali dovolj "zlatih orlov", potem obstaja možnost, da postanete zmagovalec premium računa s posebnimi privilegiji.

Warframe

In končno bomo govorili o drugem produktu shareware. Warframe je dokaj zanimivo dejanje, čeprav nekoliko povprečno, kar postane jasno.

Drugi načini za pridobivanje iger

Poleg ponudb, ki so razdeljene v okviru brezplačnega igranja, je na voljo še več načinov za brezplačne igre. Eden od njih je nakup naročnine Playstation Plus Plus, ki vsak mesec distribuira več iger. Prednost te metode je, da lahko igralci dobijo projekt AAA-razreda, katerega začetna vrednost je več tisoč rubljev. Poleg tega lahko prenesete in zanimive dve igri na PS4, ki sta ponavadi razdeljeni v kategorijo Free to Play.

Perspektive

V tem članku smo govorili o najbolj zanimivi in ​​vredni vsebini za PS, ki jo je mogoče dobiti brezplačno. Pravzaprav je še več, toda nekatere igre niso nič posebnega. Da, konzole imajo priložnost, da uživajo "klasični" fliper in več strategij, bolj kot mobilne vsebine. Kakšne so možnosti za prihodnost? Verjetno bo Sony kmalu razvil brezplačno platformo in katalogu dodal nove igre. Ker je tak sistem zelo priljubljen na osebnih računalnikih, je treba pričakovati tudi takšen napredek tudi na drugih sistemih.

Pričakovane igre PS4

Ni treba prezreti prihodnjega leta 2018, ki obljublja, da bo prinesel veliko zanimivih projektov.Večina jih ne uporablja brezplačno, če pa ste zadovoljni lastnik PS4, vam ne priporočamo, da preskočite nove igre.
Torej, kaj pričakuje sistem "Playstation" v bližnji prihodnosti? Prvič, to je dolgo pričakovano nadaljevanje mojstrovine Naughty Dog - Last of Us: Part II. Vendar pa ni znano, ali ga bo PS4 obiskal leta 2018 ali odložil izdajo 2019. Drugi napovedani projekti so: Detroit: Become Human, Bog vojne, Red Dead Redemption 2 Days Gone in drugi. Ne pozabite na tiste igre, ki vam niso vedno na ušesu. Govorimo o napovedani akcijski igri "Gridfol", katere parcela se hkrati gradi na misticizmu, magiji in legendah. Igralci se bodo znašli na otoku, kjer potekajo krvave bitke med naseljenci in domačini. Na splošno, veliko zanimivih, tako singla kot igre za dva na PS4 se pripravljajo za javnost. In lahko samo počakamo, da bodo dolgo pričakovani projekti končno prišli v prodajo.

Sorodne publikacije