Kako odpreti orožje v bojnem polju 1: osnovne podrobnosti

Kako odpreti orožje v bojišču 1? Da bi odgovorili na to vprašanje, je dovolj, da skrbno razstavimo celoten sistem, ki je bil v nasprotju z deli prejšnjih iger ponovno obdelan. V njem ni nič nenavadnega in lahko hitro ugotovite nianse. Glavna stvar - biti pripravljeni na dejstvo, da bomo morali igrati dobro in nenehno prizadevati za veliko količino izkušenj. Ne skrbite, podrobno vam bomo povedali vse elemente in do konca boste dobro seznanjeni s tem procesom.

Kaj je ta igra?

Preden natančno pogledamo, kako odpreti orožje v Battlefield 1, morate pogledati igro. Ta strelec prve osebe ima visoko stopnjo priljubljenosti med igralci, ki so srečni, da tekmujejo na bojiščih in pokažejo svoje znanje. Že dolgo časa DICE pozdravlja ljubitelje izboljšane grafike, nova bojišča in ponuja posodobljena časovna obdobja.


Tokrat se morajo igralci z nekaj odstopanji potopiti v okolje prve svetovne vojne: na primer, ženske z vsadki bodo sodelovale v vojni, kar že vodi v zanimive misli. V vsakem primeru bo zabavno in zabavno igrati.

Vrste orožja v igri

Nedvomno je najbolj zanimiv element igre, kot v vseh prejšnjih delih serije, orožje. Izveden je, edinstven in praktično popolnoma skladen s kanonskimi različicami. Res je, da uživate v njem, morate ugotoviti, kako odpreti novo orožje v Battlefield 1. Sistempojavile so se nekatere spremembe, zdaj pa si morajo uporabniki veliko bolj prizadevati za dostop do celotnega arzenala.


Velike izboljšave so bile narejene v razredih vojakov, od katerih ima vsak več vrst splošnega orožja in desetine edinstvenih modelov. Obstajajo celo ekskluzivne možnosti, ki se izdajo samo po opravljenih nalogah in testih, o tem pa se bomo še pogovarjali. Najprej bomo analizirali osnovno dejavnost, ki je potrebna za pridobitev cenjene nagrade.

Kako dostopati do novega orožja?

Zdaj razmislite o vprašanju, kako odpreti orožje v Battlefield 1. Načeloma ni nič zapletenega glede tega, dovolj je le, da nenehno igrate za določen razred in prenesete oceno. Da bi to naredili, se morate boriti, uspeti in zaslužiti izkušnje. Z vsako novo stopnjo boste dobili dostop do posodobljene oblike arzenala, vendar takoj uporabiti vse dobro ne bo izšlo, saj bo treba plačati posebno valuto - obveznice. Na drugi strani pa zasluži podobno na bojiščih. Res je, da je njegov znesek veliko manj izkušen, in da bi zagotovili popoln arzenal, bo moral trdo delati.
Priporočamo, da obveznic ne zapravljate takoj, temveč jih založite. Takoj, ko dosežete visoko stopnjo razvoja profila, boste morali skrbno preučiti značilnosti vsakega orožja in šele nato morate vložiti denarno igro za novo opremo. Samo zapomnite si, da nekateri modelibodo takoj na voljo vsem vrstam vojakov, druge sorte pa lahko vzamete samo na določen značaj, večinoma to velja za univerzalne granate, rudnike, težko orožje in pištole za blizu.

Nagrade za naloge

Zdaj veste, kako odpreti orožje v bojnem polju 1, vendar ne smemo pozabiti na izključno orožje. To lahko vključuje kakršne koli nominalne redke pištole, pogosto ponujajo izboljšane možnosti za že obstoječe modele igralcem itd. Da bi jih dobili, morate vložiti dodatne napore in opraviti številne obvezne naloge.
V bistvu vam bomo ponudili, da boste oborožili nekatere vrste orožja, ubijali nasprotnike in opravljali dodatno nalogo (naročila za vrnitev, kopičenje točk itd.). Ko bo vse narejeno, boste lahko dobili redke obveznice za obveznice. Zdaj imate informacije o tem, kako odpreti orožje v nalogi Battle for 1, kar bo vaša prednost. Te vrste orožja so resnično izboljšane, kar bo odločilno v bitki. Battlefield 1 je ambiciozen strelec prve osebe z velikim potencialom. Igra se postopoma napolni z vsebino, ponuja številne igralne načine in se še naprej izboljšuje. In da bi bil uspešen igralec v njem, morate nenehno izboljševati veščine in razumeti nianse igranja. Na primer, danes ste se naučili, kako odpreti orožje v bojnem polju 1 in z opremo zagotovo ne boste imeli težav. Še vedno je treba upoštevati prednostne modele orožja.

Sorodne publikacije