Kako spremeniti številko na MTS - podroben vodnik

V postopku uporabe mobilnega telefona lahko naročnik doživi situacije, v katerih je potrebno spremeniti številko. Na primer, lahko mu pomaga znebiti se stalnih klicev ali promocijskih sporočil SMS, ko standardna orodja, kot je izdelava črnega seznama, ne pomagajo. Upravljavec MTS svojim naročnikom ponuja takšno zamenjavo, s čimer je ta storitev hitra in priročna.

Načini zamenjave telefonskih številk MTS

Prej, da bi dobili novo številko MTS, je bila ena rešitev - nakup nove SIM kartice. Ta možnost je danes v povpraševanju. Poleg tega je enostavno izvedljivo: kupite lahko novo kartico SIM v razstavnem prostoru in drugih prodajnih mestih.


Vendar to ni zelo racionalno - ker nova sedem-kartica pomeni izgubo različnih nastavitev, bonusov in shranjenih na njej podatke o naslovnikih telefonskega imenika. Zato bo koristno za naročnike, da ugotovite, kako spremeniti številko na MTS, tako da zapusti nekdanjo kartico SIM. Naročniki so danes na voljo naslednje možnosti:
 • obisk salona MTS;
 • Pokličite klicni center.
 • V obeh primerih bo osebje naročniku zagotovilo vse potrebne informacije, kakor tudi obvestilo o ceni storitve. Veliko naročnikov zanima vprašanje, kako spremeniti telefonsko številko MTS z uporabo spletnega mesta na internetu (na primer prek kabineta na mestu mobilnega operaterja). Kljub udobju in hitrosti te metode je še vedno nemogoče. To je precej verjetnobodo lahko uporabljali goljufi.

  Obisk salona

  Če želite spremeniti sobo ob obisku salona MTS, se mora oseba z registrirano kartico SIM obrniti na urad operaterja. V tem primeru je lahko naselje kdorkoli in je primerno na poslovnem potovanju ali potovanju. Pisarniški delavec vam bo povedal, kako spremeniti številko na MTS, in sprejeli boste izjavo naročnika. Nato bo ponudil seznam razpoložljivih številk, od katerih lahko le ena izbere najprimernejšo kombinacijo.


  Za obisk urada MTS mora priti s potnim listom. Navsezadnje mora operater zagotoviti, da kartica SIM pripada naročniku, ki je zaprosil za izjavo. Poleg tega je zaželeno, da imate pogodbo za nakup kartice SIM z vami: identifikacija bo hitrejša.
  24 ur po vlogi za zamenjavo je treba telefon ponovno zagnati, da sim kartica začne delovati na novo številko. Mimogrede, za naročnika drugega operaterja je zelo enostavno prenesti številko na MTS, ker je za to dovolj, da obiščete salon s potnim listom. Nekaj ​​minut kasneje bo izdal novo sedem kartico. Povezana bo s številko, ki jo je pred tem uporabil naročnik.

  Klic v klicnem centru

  Če zaradi nekega razloga ni primerno obiskati pisarne, lahko obstoječo številko spremenite tako, da pokličete servisni center. Med pogovorom z operaterjem bo potrebno podati podatke o potnem listu in pogodbi. Če se želite povezati s klicnim centrom MTS, je dovolj, da pokličete naročniško območje na mobilni telefon 0890. Zapokličite naročnike drugih operaterjev ali z običajnega telefona, morate izbrati to kombinacijo številk v mednarodnem formatu: 8 (800) 2500890.
  Ko pritisnete "0" na tipkovnici, se bo zgodila povezava. Na začetku pogovora bo operater izvedel identiteto naročnika in preveril njegove podatkovne dokumente s tistimi, ki so vključeni v bazo podatkov. Potem, tako kot ob obisku salona, ​​razložite, kako spremenite številko na MTS. Nato se naročniku ponudi izbira več digitalnih kombinacij za zamenjavo. Morate se zadržati samo na eni od njih. Ta nadomestna metoda bo prihranila čas in za mnoge je bolj sprejemljiva.
  En dan po zdravljenju je treba tudi izklopiti in ponovno vklopiti napravo. Od zdaj naprej bodo vsi klici in sporočila narejeni iz nove številke.

  Stroški zamenjave številke

  Nadomestna storitev bo naročniku MTS stala precej poceni, le 75 rubljev. Stroški izbire med predlaganimi kombinacijami številk so nekoliko dražji. To je odvisno od regije prebivališča, in od njihove pripadnosti seznamu "lepih številk" na MTS, na primer "zlato" ali "platina". Za Muscovites, storitev izbire najljubših številk bo stalo v višini 750 rubljev. Za prebivalce drugih regij je ta znesek veliko manjši. Tarife se lahko spremenijo, zato je vprašanje, koliko je zamenjava, bolje postaviti operaterja med klicem ali obiskati kabino. Na ta način lahko dobite najbolj zanesljive informacije in najdete odgovore na vsa vprašanja.

  Kako ugotoviti številko MTS?

  V nekaterih primerih naročnik pozabi številkotelefona Z lahkoto se ga bo spomnil z eno od naslednjih možnosti:
 • tipkanje na svojem telefonu * 111 * 0887 # in "Klic";
 • na tipkovnici vtipkajte številke * 111 #, nato pa - klicno tipko (s priključenim elektronskim "pomočnikom" in z uporabo pozivov lahko najdete številko);
 • v programu "My MTS".
 • Za naročnika je primerno, da se ne skrbi za območje njihove lokacije, saj je na ta način mogoče najti njihovo številko MTS v vseh regijah in na potovanjih v tujini. Če se nahajate v Moskvi in ​​Moskvi, lahko številko poiščete s klicem 0887.

  Kako spremeniti število MTS v nekdanji

  Obstajajo situacije, ko mora naročnik številko zamenjati s številko pred zamenjavo. Na primer, morda bo potrebno, če so mu bile priložene bančne kartice ali kartice z diskontnimi trgovinami. V tem primeru se je treba čim prej prijaviti v vsak salon MTS. Vendar pa je zelo verjetno, da se je prvo število že izkazalo za novega lastnika. V tem primeru ga ne bo mogoče vrniti. Zato je bolje, da pred odločitvijo predvidimo takšne nianse.

  Sorodne publikacije