Asus N73S: specifikacije prenosnega računalnika, pregledi

Kaj naj bi bilo popolno delo in študij za prenosni računalnik? Seveda, močan, privlačen navzven, enostaven za uporabo, poceni. Model Asus N73S v celoti izpolnjuje ta merila. Podjetje "Asus" je že dolgo osvojil svoje občinstvo zaradi dejstva, da proizvaja visoko kakovostne in poceni naprave. Eleganten dizajn, kombinacija klasike in inovativnosti - to je tisto, kar loči linijo zvezkov N.

Oblikovanje

Asus N73S Notebook je stroga klasika. Vrstice in obrisi modela imajo podobnosti z dobro urejenim menedžerskim bivališčem, ki ni navajen na ustvarjalni kaos. Vse v tej napravi izgleda strogo in merjeno. Ohišje, zaslon, tipkovnica. Glavni namen prenosnega računalnika - zamenjava stacionarnega računalnika. Model je velik in zmogljiv, njegova elegantna oblika je statična in se popolnoma ujema z minimalistično notranjostjo. Ohišje je prekrito s poliranim aluminijem, proizvajalci pa so praktično opustili sijaj. Ta material je prijeten na otip in izgleda dostojno.
Telo je trdno in trpežno, ne bojte se, da se bo upogibalo pod pritiskom. Sijajni zaslon je varno pritrjen. Sledilna plošča je zelo udobna, ne drsi, prsti niso naveličani gibov. Tipkovnica je polne velikosti, tipke ne oddajajo glasno. Ko pritisnete gumbe v sredini, se tipkovnica lahko upogne. Na levi strani je tudi več gumbov. Model odlikuje odlična kakovost zvoka: velik zvočnik se nahaja med zaslonom in tipkovnico. Črna in srebrna barva ohišja dodata prenosnik strogosti in uradnosti.

Specifikacije

Model Asus N73S ima primerne tehnične lastnosti, ki seveda vplivajo na vašo izbiro. Naprava je opremljena z velikim 173-palčnim zaslonom visoke ločljivosti. Zaslon ima lep barvni prenos, širok kot gledanja, ustrezno svetlost in kontrast. Pokritost zrna zaslona, ​​sijaj, ki je značilnost proračunskih modelov te blagovne znamke. Proizvajalci so namestili quad-core procesor INTEL Core 72630QM z RAM-om do 6 GB v prenosnem računalniku, prostor za 2 trde diske in grafično kartico Nvidia srednjega razreda.
Posebnost je, da je model "Asus" dobesedno ustvarjen za ljubitelje glasbe. Kakovost zvoka je na višini. Prenosnik vključuje tehnologijo, ki je niz programov, ki so odgovorni za kakovost zvoka. Zaslon v napravi ima osvetlitev LED. Poleg tega je model opremljen z optičnim pogonom, deluje z operacijskim sistemom Windows 7 podpira Bluetooth, WI-Fi, visoke hitrosti interneta. Dimenzije naprave so precej pomembne: 426X29X38 mm, teža 34 kg Tukaj je dodaten operacijski sistem Asus Express Gate. Z njegovo pomočjo lahko brskate po spletu, poslušate glasbo, klepetate v Skype-u. Tako so Asusovi prenosni računalniki N73S popolnoma skladni s proračunsko ravnjo, kot tudi predstavljena postavitev.

Baterija

Za prenosni računalnik je značilno dobro samostojno delovanje. Z vklopljenimi brezžičnimi vmesniki, maksimalno svetlostjo zaslona, ​​brskanjem po spletu, model traja eno uro in pol brez dodatnih stroškov. Naprava je uspešno izvedenaTehnologija Nvidia Optimus, ki samodejno prilagodi parametre grafičnega podsistema in preklopi iz vgrajenega ekonomskega jedra v močno diskretno. To je potrebno, da se zagotovi optimalna zmogljivost in trajanje baterije. Če onemogočite nepotrebne vmesnike, zmanjšate svetlost in izvedete preproste naloge, lahko avtonomijo naprave podaljšate dolgo časa. Poleg prednosti samostojnega delovanja lahko namestite tudi gonilnike Asus N73S sami; Najnovejši vgrajeni procesor zagotavlja visoko zmogljivost in energetsko učinkovitost. Od objektivnih prednosti prenosnika: revolucionarni zvok, kakovostna slika, zmogljiv računalniški vir.

Uspešnost

Prenosnik ima dobre rezultate, kar dokazuje hitrost dela, pomanjkanje "zavore". Prenosni računalnik se dobro pokaže tudi v običajnih navadah (pisarniške naloge) in v igrah. Model ne bo zadovoljen le s preprostimi igrami, temveč tudi zahtevnimi. Naprava deluje z grafičnimi aplikacijami, kot je "Photoshop", zato mnogi uporabljajo prenosni računalnik Asus N73S. Bios (programska oprema, ki konfigurira posamezne komponente sistemske enote) vam omogoča, da naredite potrebne nastavitve, vključno z operacijskim sistemom in drugimi pomembnimi parametri. Na splošno je to visoko zmogljiv prenosnik, čeprav spada v proračunski segment.

Cena

Strošek Asus N73S je odvisen od konfiguracije. Povprečna cena je v razponu od dvajset do trideset tisoč rubljev. Kljub proračunski vrstici je pozicioniranjenjegov proizvajalec, veliko kupcev si ne more privoščiti računalnika za takšen denar, ampak ga kupi za nekdanje uporabnike ali preprosto konfiguracijo - da. Danes nekatere trgovine prodajajo zvezke, ki že imajo uporabnika.

Mnenja

Prenosni računalnik Asus N73S, glede na povratne informacije uporabnikov, uravnotežen prenosnik. Ima vse, kar potrebujete za sodobnega uporabnika: lep dizajn, dobre tehnične lastnosti, dostojno avtonomijo, nizko ceno. Prednosti naprave je mogoče pripisati številnim uporabnikom prijaznim funkcijam, enostavnosti, odličnemu zvoku, velikemu zaslonu, zmogljivosti, optimalni vrednosti za denar. Od slabosti so mehka tipkovnica, ki se upogne, ko pritisnete tipke v sredini. Strošek naprave je užitek za nekatere uporabnike, vendar za mnoge ta prenosnik ni v segmentu, ki je na voljo.

Sorodne publikacije