Kako priti do Twitch Prime? Free Twitch Prime

Vsako leto v podjetniškem svetu potekajo združitve in partnerske simbioze. V čast tega se nekatere korporacije odločijo, da bodo svojim oboževalcem izdale nekaj novega. Torej, lansko leto so uporabniki znanega spletnega mesta za pretakanje videa odhiteli na internet z vprašanji o tem, kako dobiti Twitch Prime.

Site

Za tiste, ki ne razumejo, o čemer se razpravlja, je na kratko treba pojasniti. Twitch.tv je priljubljen vir s prenosi v živo. Pred nekaj leti so bile tukaj prikazane le računalniške igre, zdaj pa upravljanje spletnega mesta dodaja vse bolj raznoliko vsebino.Tako je bilo mogoče pokazati recepte kuhanja jedi v živo, igrati glasbene instrumente in v celoti pokazati svoje talente. Vse je prišlo do tega, da obstajajo navadni pogovorni pogovori, na katere se bodo ljudje sporazumevali. Toda glavna vsebina vsega je tudi predvajanje video iger in prenosov v živo na tekmovanjih v kibernetskem športu. Do leta 2013 je občinstvo 45 milijonov ljudi. Ta številka je zdaj večkratna.

Sporočilo

"Twitch" je postalo platforma za komunikacijo. Seveda obstajajo tisti, ki pridejo sem, da se naučijo igrati igre ali gledajo prehod novih izdelkov. Nekdo ima nekaj zanimivega. To je posledica dejstva, da je na tej strani začel zbirati priljubljenih predstavnikov računalniških iger. Vse to je še bolj razširilo občinstvo. Priljubljeni strežniki so dobili svoje gledalce. Kdaj redno oddajati eno oseboprihaja z enakim številom gledalcev, vir sklene partnerstvo z njim. Od tu se začne druga zgodba, ki je natančno povezana z Twitch Prime.


Zaslužek

Po partnerju ima vodja priložnost zaslužiti. Če pride do neznanega kanala, ga lahko uporabnik zavede. Nič mu ne bo stalo, vendar bo napoved začetka oddaj s tega kanala prišla v posebnem razdelku. Če želi uporabnik finančno podpreti strežnik, mu lahko uredi plačano naročnino.
Stane 5 evrov. Vodja sam prejme le polovico, ostalo gre v vir. Streme lahko zaračuna denar za ogled oglasa na svojem kanalu. Za plačane naročnike je v klepetu nekaj lepih "šopkov". Za 30 dni dobi priložnost, da uporabi dodatne samylyas, kot tudi za komunikacijo, tudi če je vključen "submod". Seveda so privilegiji vprašljivi, vendar se pogosteje dogaja, da preprosto podprete svojo najljubšo streno.

Inovacije

Oktobra lani je bil Twitch Prime obveščen o novem načinu naročanja na Twitch. Podrobno je bilo opisano, kako priti do njega, vendar o tem malo kasneje. V letu 2014 je vir kupila vsaj znana družba Amazon. Dve leti kasneje je bilo odločeno, da bo to sodelovanje označilo inovacijo. Seveda, o njem so razmišljali že prej, vendar je bilo mogoče realizirati le v letu 2016. Po mnenju vodstva, so mislili veliko o tej temi: kaj bi morali videti in delati vsi. Načrtovali so in oblikovali projekt v dobroskupnosti Namen vira je bil, da se nekateri uporabniki počutijo kot elita, ko vstopijo v klepetalnico.

Kaj je to?

Zato je Twitch Prime nova premija, ki je del Amazon Prime. Vsakih 30 dni so vsi, ki so povezovali to funkcijo, v različnih igrah prejeli zanimiva darila.
Takoj, ko uporabnik poskuša povezati svoj račun z Amazon Prime, ne bo več zahteval obveznega oglasa, lahko uporablja posebne emoticons, in nasprotno, njegov vzdevek je posebna ikona. Vse to dopolnjuje dejstvo, da lahko uporabi eno plačano naročnino na katerem koli kanalu popolnoma brezplačno. Ne skrbite, sama vrvica bo dobila tudi denar za vašo podporo. Vprašanja so se pojavila, ko je postalo jasno, da Amazon Prime ne deluje v državah SND. To pomeni, da rusko govoreče občinstvo te funkcije ni bilo mogoče uporabiti.

Darila

Kot smo že omenili, je gledalec po ogledu dveh računov prejel dodatna darila. Obstaja veliko vprašanj na internetu: kako priti do Frost Prime preko Twitterja? Vir je sklenil sporazum s to igro. Po naročilu je bila priložnost pridobiti novega junaka in sklop modsov. Da bi to naredili, je bilo potrebno opraviti mahinacije, o katerih bomo razpravljali še naprej, in po prejemu Twitch Prime, da povežemo račun Warframe. Samodejno darilo se zaračuna igralcu. Potrebno je bilo le potrditi ponudbo Twitchu.

Povezava

Torej, smo se približali, kako dobiti "Twitch Prime" brezplačno. Ker Amazon Prime ne deluje v Rusiji in državah SND, je priporočljivouporabite brskalnik Google Chrome. To je najlažji način za iskanje razširitve VPN. Ko se vaša navidezna lokacija spremeni v ZDA ali kateri koli drug seznam, se lahko začnete registrirati.
Pojdite na stran z novo funkcijo. Samodejno bo zaznal, da ste v Ameriki. Nato morate izbrati 30-dnevno poskusno obdobje. Toda preden ustvarite račun na Amazon, drugače ne boste mogli razumeti, kako priti do Twitch Prime.
Nato povezujete oba računa. Potem morate izpolniti obrazec za registracijo. Namesto prave bančne kartice, bolje vstopite v virtualno kartico. Če ga nimate, ga lahko ustvarite v poljubni vrsti QIWI ali Yandex.Money. Če ne morete povezati virtualne kartice, lahko povežete pravo kartico, vendar ne pozabite prekiniti povezave z vašim računom, sicer boste v mesecu plačali 11 $. Naslov si lahko zamislite sami ali pa uporabite generator. Ko je postopek registracije končan, začnite prejemati darila.

Vprašanje

Konec koncev se vse bolj ukvarjamo s tem, kako dobiti Twitch Prime brezplačno, pojavijo se številna vprašanja. Odločiti se morate za tiste države, ki podpirajo funkcijo brez uporabe VPN. Med njimi so: ZDA, Velika Britanija, Kanada, Nemčija, Francija, Italija in Španija. Možnost je postala plačljiva pozneje. Po 30-dnevnem poskusnem obdobju, če želite nadaljevati, bodo vsi plačali 11 evrov. Če naredite naročnino za eno leto - 99 $. Kot veste, je bila podobna možnost že prejimenovano Turbo. Njegovo bistvo je približno enako, vendar je bilo veliko tistih, ki so bili povezani s tem zapisom, zbudili. Toda razvijalci ga niso znebili.
Poleg dejstva, da so uporabniki želeli vedeti, kako dobiti "Prime" v "Warframe", je "Twitch" ob zagonu pripravil nekaj "grozdov". Vsi, ki so želeli dobiti novega junaka v Hearthstone, Streamline igrače in artefakte za SMITE in Paladins. Nova darila je mogoče prejemati mesečno, ob upoštevanju obnovljene naročnine.

Sklepi

Ne moremo reči, da je občinstvo pozdravilo tako presenečenje. Še posebej kritične so bile same streme. Dejstvo je, da tisti, ki imajo več kot 500 sabanov na kanalu, radi uporabljajo poseben način v klepetu. V tem načinu ljudje z brezplačno naročnino tam ne morejo pisati. To se stori, da bi komunikacija postala bolj prijetna in do neke mere izrinila neobdelane ljudi. Od trenutka, ko so vsi razumeli, kako priti do Twitch Prime, so nezadostni gledalci začeli brezplačno naročati naročnine, kar je privedlo do grobe komunikacije. Pravzaprav je stremec prejel tudi svoj denar in v resnici bi lahko trajal mesec takšne "groze". Mimogrede, bolj zadržani gledalci so lahko dobili kul darila.

Sorodne publikacije