Nihče ne živi večno: Kate Archer in njene pustolovščine

No One Lives Forever je priljubljena serija akcijskih video iger o vohunu po imenu Kate Archer in njenih vznemirljivih dogodivščinah v različnih delih sveta. Igra, ki so jo razvili razvijalci studia MonolithProductions, je bila prvič izdana leta 2000 s strani FozInteractive. Nihče ne živi večno je kultni projekt v 3D akcijskem žanru, s spretno ustvarjenim ozračjem šestdesetih let XX. Stoletja in vohunskim okoljem.

O igri svetu

Keith Archer v igri - luštna mlada deklica z modnim slogom las v 60-ih. Ona dela za britansko organizacijo Unity, katere glavna dejavnost je protiterorizem. Po načrtu igre so bili agenti Unity razglašeni za pravi lov. Domneva se, da odgovornost za to temelji na nekakšnem Dmitriju Volkovu in močni teroristični organizaciji pod kodno kratico HA R. M.


Skupaj s Kate moramo začeti s preiskavo tega skrivnostnega primera in obsoditi pravičnost vseh storilcev.

Igranje

Med igro upravljamo s posebnim agentom Kate Archer. Prehod je razdeljen na več nalog, od katerih lahko vsak igralec deluje tako, kot sam želi. Z drugimi besedami, v igranju No One Lives Forever obstaja relativna svoboda izbire: opraviti moramo določene naloge, vendar hkrati lahko določimo, kako bomo dosegli svoj cilj. Kate lahko izbere taktiko napada in ustreli vse sovražnike na ravni, ali uporabi taktike prikrite in stavi na svoje.tajnosti Druga različica misije je posebej zasnovana za ljubitelje vohunske zvrsti - v kateri bo Archer lahko uporabljal posebne spyware, ki ne bo samo pomagal preprečiti streljanje, temveč bo tudi igralcu omogočil, da se počuti kot pravi skrivni agent.


Dogodki za igro bodo Kate pripeljali v različne dele sveta: v Maroko, Zahodno in Vzhodno Nemčijo ter v druge zanimive kraje. Standardne misije, ki se pojavljajo v praktično vsaki akcijski igri 3D, so spretno razredčene z dokaj netipičnimi nalogami. Kaj pa skok iz letala brez padala? In če dodate prosti pad na razburljivo streljanje s sovražnimi agenti? Recimo ena stvar - s tem presenečenjem, No One Lives Forever niti ne razmišlja o končanju.

Nekaj ​​zanimivih dejstev

  • Prototip za značaj Kate Archer je ustvaril več resničnih žensk naenkrat, vendar je junakinja največja podobnost z modelom Mitsa Martin. Igralke glasu v obeh delih igre so drugačne.
  • Polno ime glavne vohunke je Catherine Ann Archer. Njen kraj rojstva je Škotska. Znano je, da je Kate, preden je začel služiti v enotnosti, sodeloval pri kraji. Spreminjanje dejavnosti, ki jo dolguje Brunu Lowryju, agentu organizacije, ki je uspel prepričati dekle, da zapusti nekdanjo "službo".
  • Nobena od iger ne pojasni dešifriranja okrajšave HARM
  • Z nekaterimi znaki v prvem delu serije se igralci ponovno srečajo v No One Lives Forever 2.
  • Če med Katejinimi rokami opica bo umrla, potem se bo igra štelanaloga ni uspela in igralec bo videl poseben napis, ki nakazuje, da se te živali ne morejo dotakniti.
  • Sorodne publikacije