HellGate: London - kode in trener

Na splošno so računalniške igre razburljiv proces, v katerem igralec čuti veliko čustev, kot veseli, da preide določeno stopnjo, in izkušnje, če gre kaj narobe. Omeniti je treba, da je večina obstoječih projektov goljufije, ki vam omogočajo, da poenostavite postopek prehoda in podate določene ugodnosti za igre na srečo.

Hellgateova kratka zgodba: London

Akcija Hellgate: London se razvija v daljni prihodnosti. Mesto London je bilo žrtev vdora demonov iz pekla. Zlo in kaos vsepovsod in ustaviti njegovo širjenje s protagonistom bosta skupaj z majhno skupino preživelih.
Vredno je reči, da je igra zasnovana dolgo časa, zato morate imeti potrpljenje. Poleg tega je kompleksnost takoj preplavljena, zato mnogi igralci iščejo kode za HellGate: London, ki bodo pomagali v začetnih fazah.


Tako se dejanje začne na lokaciji Russell Square, kjer se povezava s protagonistom izkaže nekomu, ki prosi za pomoč. Ko je pomagal nesrečnemu, se znajde z njim na postaji podzemne železnice, kjer je v resnici varno območje. Mimogrede, premikanje po lokacijah poteka izključno v podzemnih predorih in le v nekaterih primerih s površine. Igralci čakajo na 5 razburljivih dejanj, na tisoče različnih pošasti in seveda na glavnega šefa, do katerega lahko pridete samo v pekel.

Potreba po kodeksih

Da, za HellGate: London, goljufije so res potrebne. Za to obstaja veliko razlogov. Na primer, z odkritjem novih lokacij v igri bo potrebno vrtenjeopremo, nadgradnje. Poleg tega bo junak moral redno dvigovati svojo raven na uroke in spretnosti, ki so povzročile čim več škode.


Takoj, verjetno bi morali vznemiriti občudovalce hitrega prehoda - za to igro ni takšnih šifrirnih kod. Druga možnost za njih je tako imenovani trener - poseben program, ki poteka skupaj z igro. Zakaj uporabljati kode za igro? Odgovor je zelo preprost - v njem je skupaj 6 razredov znakov, in če obstaja želja, da se prenesejo do največjega števila vsakega od njih, vendar ne želijo zmešati s podaljšanim prehodom muke, so kode za HellGate: London (ali bolje, izdajalce) najboljše sredstvo za uresničitev zamišljenega. .

Kaj so prehodi za Hellgate: London in kako jih uporabljati

Pravzaprav je vse zelo preprosto, sledite preprostim navodilom:
 • Na internetu najdemo in prenesemo delujočega trenerja.
 • Razpakirajte ga v mapo z igro (samo tako, da se vse datoteke trenerjev nahajajo v korenu igre).
 • Zaženite trenerja.
 • Začnite igro.
 • Med igro morate klikniti na ključe, ki so napisani v trenerju, in vse - brez kod za HellGate: London. Toda njihova, pravzaprav, in ne, na žalost.

  Kakšne so prednosti igranja goljufij kod trenerja?

  Kaj igralcem od samega začetka potrebujejo računalniško igro? Seveda v finančnem in igralnem znanju. Torej, v trenerju, obdržim kodo za HellGate: London za denar, vendar z opozorilom, ki pošteno zasluži vsaj enkrat, ko bo morala biti valuta igre. Po prejemu prvega dobička v znak v inventarjubo največja dovoljena količina denarja.
  Na voljo je tudi kode na izkušnjah. S pritiskom na določene gumbe in po usmrtitvi prva pošast igralec prejme znesek izkušnje, potrebne, da bi dobili na naslednjo stopnjo. In tako lahko protyskuvaty v nedogled, dokler lik doseže najvišjo, stopnjo 70. Poleg teh dveh, morda najbolj priljubljenih goljufa je igra HellGate: London kode za vse spretnosti značaja, izpolnjevanju življenjskega standarda in Mana, hitro izboljšuje. Toda uporaba kodeksov Trainer igralno sama postane dolgočasno in hitro. Če povzamemo, moramo priznati, da je RPG-akcija Hellgate: London res težko igre, ki ne mine samo od sebe ni za vsakogar. Tak dolg in težaven prehod zdi zgodbo akcije. Tako lahko trenerji uporabo in celo nujno.

  Sorodne publikacije