Kako zadržati PS4 brez kartice za zajem

Nekateri uporabniki PS4 se morda ne zavedajo očitnih funkcij PSN - prenosov v živo. Kako lahko začnete oddajati svojo najljubšo igro in kaj je treba storiti? Na splošno obstajajo 2 načina za napenjanje skozi PS4: prek lokalne funkcije in prek zajemne kartice. Danes bomo govorili o prvi poti, saj je brezplačna in bo ustrezala skoraj vsem.

Kako zavirati s PS4?

Vse je zelo preprosto. Za začetek morate najti gumb za skupno rabo na igralnem zaslonu.
Nato izberite element, imenovan »Prikaži igro«. Po kliku boste videli 3 storitve, prek katerih je možno pretakanje v živo: Twhich, YouTube, UStream. Nastavitve v njih so zelo podobne, zato izbiramo tiste, ki jih potrebujemo. Po tem moramo vnesti ime oddaje, kakovost (odvisno od kakovosti internetne povezave). Nato izberite želeno nastavitev in kliknite »Začni prikazovati«.


Po vseh teh manipulacijah se bo predvajanje začelo, lahko nadaljujete z igranjem.

Kakšne so prednosti in slabosti te metode?

Od prednosti:
  • Cena. Ni vam treba kupiti hitre kartice za zajemanje, kar pomeni, da boste na zaslonu porabili manj denarja.
  • Preprostost. Vse nastavitve so precej preproste in ne zahtevajo znanja ali posameznih videoposnetkov za nastavitev oddaje.
  • Med minusi:
  • Ne moremo zadržati vsega, kar želimo.
  • Če izidemo iz igre, se oddaja ustavi, kar pomeni, da ne boste mogli nastaviti svoje hitrosti, kot se vam zdi primerno: dodajte donate, besedilo,spletno kamero in še veliko več, kar je mogoče storiti s kartico za zajemanje, ki odpira velike prostore za pretakanje fantazij.
  • Sklep

    Seveda imajo vsi svoje minuse in pluse, in pretakanje mu ni odvzeto. V današnjem članku smo podrobno pogledali, kako ohraniti PS4 brezplačno. Upoštevali so očitne slabosti in prednosti take funkcije. Vendar pa je najboljša rešitev za kakovostno stomp bila in ostaja kartica za zajem, ki bo izboljšala vaš zaslon in dodala nov funkcionalnost, ki bo privlačna za gledalce.

    Sorodne publikacije