Starejši Scrolls IV: Oblivion. Sistemske zahteve in kratek pregled serije

Staranje klasike serije Elder Scrolls navdušuje in preseneča celo po eni uri. Sistemske zahteve za Oblivion niso visoki standardi leta 2018, vendar se ljubitelji klasike vračajo v igro. To bo obravnavano v članku.

O igri

Projekt je razvila in izvedla Bethesda, tako kot drugi izdelki serije Elder Scrolls. Igra je izšla 20. marca 2006, prva dva tedna pa je postala uspešnica, v nakladi 3 milijone izvodov. Tok pozitivnih recenzij več kot 50 iger na srečo je privedel do tega, da je projekt našel dva uradna dodatka: "Trembling Islands" in "Knights Nine". Izdelek je prejel pozitivne ocene za ploskev in nizke sistemske zahteve.


Oblivion je bil ponovno izdan leta 2007 kot različica igre leta, ki vključuje oba dodatka. Razvijalci pod pogojem, da navijači z osmimi majhnimi plugins za projekt, doda v igro nalogo, videz in lokacijo. Obstajajo različne vrste orožja, oklepov, čarobnih šol, popravljalnih veščin in alkimije. Igralec lahko osvoji subjekte in jim da dodatne sposobnosti. Morrowind je imel tri vrste bolezni, v Oblivionu pa je bil le en vampirizem. To je začetek stranskega prizadevanja za okrevanje in je le ozdravljen z napitki.

Zgodba

Uporabnik, katerega osebni računalnik ustreza zahtevam sistema Oblivion, bo cenil avtorjevo idejo. Igra je nadaljevanje The Elder Scrolls III: Morrowind - dogodki, ki se odvijajo v Sibiriji, ki je bila izpostavljena napadom mitov na kultno kulturo Mythological Dawn. Med incidentom je cesar Tamriel poginil in je odvisen od protagonistaposlanstvo, da najde naslednika, ki je sposoben zadržati zemljo pred razpadom in zaščititi kraljestvo pred invazivnimi demonskimi entitetami iz Obliviona. On je naslednik Martina, ki mora zažigati Zmajev plamen v imperialnem mestu.


Glavni junak opravlja nalogo, ki v končni fazi vodi do kraje kraljevega amuleta in preganjanja kultivatorja v Oblivionu. Ko se je vrnil v resnični svet, se je izkazalo, da je Merounes Dagon vstopil v Tamriel v svojem pravem obrazu in naredil kaos. Duhovnik Martin je prisiljen razdeliti amulet, da bi se povezal z zmajem v času Akatoša in postal njegov inkarnacija. Kača vstopi v bitko s Princem Uničenja in se vrne v Zavest, nato pa se spremeni v kamen. Usoda Tamriela v rokah protagonista.

Osnovne sistemske zahteve

Elder Scrolls IV: Oblivion se ne more primerjati s sodobno "težko težo", kot je "Witcher 3". V daljnem letu 2006 je vsak drugi fan užival v igri z maksimalnimi nastavitvami grafike, medtem ko so vsi ostali zadovoljni z minimalnim in povprečnim. Projekt ni tako "drzen", da denar za "železo". Za TES 4: Oblivion so sistemske zahteve:
 • operacijski sistem Windows XP ali 2000;
 • Intel Pentium procesor z urno hitrostjo 2 gigaherca;
 • RAM 512 megabajtov; do najnovejše različice in namestite najnovejšo posodobitev operacijskega sistema
  .

  Nadaljevanje serije

  Treba je omeniti, da se je večina igralcev naučilao obstoju vesolja "Starodavni meči" v igri "Skyrim". Po tem, ko se je tako veliko zanimalo za druge projekte in željo po Morrowindu, Daggerfallu, Areni in Oblivionu. Sistemske zahteve za zvitke The Elder Scrolls se sčasoma povečujejo. To je logično glede na vse hitrejši tehnološki napredek. Poleg tega se na računalniku, ki ustreza zahtevam za vožnjo Skyrim-a, igra z lahkoto zažene. Težko bo le dojemati grafiko preteklih let, vizualno primerjati z naprednejšimi izdajami.

  Razsodba

  Sistemske zahteve za Oblivion je točka, zaradi katere je projekt javna že dolgo časa. Iz višine 2108 se zdi grafika "Oblivion" nerodna, nejasna, moralno in vizualno zastarela. Brez skrbi, če imate željo opustiti nostalgijo ob večerih in zaobjeti načrte nezemeljskega sveta, porazite Merounes Dagon in ponovno poiščite Amulet kraljev. Številni igralci iger so se naučili o obstoju drugih iger iz serije The Elder Scrolls zaradi hype okoli "Nominacije". Prav ta projekt je ustvaril ogromno število modifikacij ventilatorjev, ki so spreminjali proces prehoda. Zahvaljujoč modu lahko izdelate orožje, oklep, edinstvene pakete oklepov, nove čarobne palice, dodajte gostje, lokacije, satelite in nasprotnike igre. Poleg tega spremembe vam omogočajo, da letite na zmaju in celo dobite svoja krila.
  Poskušali so se preoblikovati oboževalci projektov "Morrowind" in "Oblivion", vendar so bili zaradi slabe kakovosti dela deležni številnih negativnih ocen. Tekstura je bila podvrženaspremembe so se vizualno izboljšale, vendar so besedilne komponente ostale na ravni iz leta 2006. \ t Pisma v igri so težko prebrati, obdana z grafičnimi "smeti". Da bi ozdravili napisano, morate pozorno pogledati in napeti oči. To so običajni meniji, ne monumentalni ali monolitni napisi. Še vedno je treba upati, da bodo po izdaji The Elder Scrolls VI razvijalci izdali Redux netočne klasike "Ancient Swords". Sistemske zahteve za Oblivion bodo rasle, vendar je igra vredna sveč!
 • Sorodne publikacije