Kako namestiti Instagram na računalnik: navodila in priporočila

S prihodom pripomočkov in drugih mobilnih naprav se je računalnik za mnoge uporabnike vrnil v ozadje. Računalniki se še vedno uporabljajo za delo, kar zahteva podporo za zmogljive aplikacije. Poleg tega nekateri ljudje samo težko opustiti stacionarni "železo" v korist majhnih naprav. Toda za mnoge uporabnike pametnih telefonov in tabličnih računalnikov so računalniki začeli iti mimo. Razvijalci različnih priljubljenih aplikacij naredijo veliko na mobilnih napravah in se ukvarjajo s spreminjanjem in ustvarjanjem mobilnih aplikacij. Eden takih je Instagram. Toda kako lahko uporabim podobne aplikacije za osebe, ki nimajo pripomočkov? Kako namestiti "Instagram" na vaš računalnik in kaj je aplikacija, bomo govorili v tem članku.


Instagram: zakaj ga potrebujete?

"Instagram" je našel svoje oboževalce med vsemi oboževalci, da se fotografirajo in delajo sephi. Predstavlja nekakšno fotogalerijo, ki si jo lahko ogledajo drugi uporabniki, za katere je vaš račun odprt. Mimogrede, lahko jo odprete samo za osebe, ki so naročene na vaše posodobitve, ali za vse. Po drugi strani pa se lahko naročite na posodobitve zanimivih uporabnikov, njihove nove fotografije pa bodo prikazane v vaših novicah. Poleg tega lahko naučite manjše videoposnetke ali posnetke, takojšnje fotografije. Naročnikom bodo na voljo v 24 urah, nato pa bodo brez sledi izginile. Instagram je odličen način za deljenje svetlih trenutkov življenja in zanimivih dogodkov. Velikosvetovne znane osebnosti uporabljajo to socialno mrežo, tako da lahko idoli sledijo svojim dejavnostim. Preprosto se prijavite: vtipkajte e-pošto in dobite geslo. Po želji lahko dodate na Facebook, če imate račun. Mobilna aplikacija je prosto dostopna in jo lahko brezplačno prenesete. Toda mnogi uporabniki se sprašujejo: Ali lahko namestim Instagram na svoj računalnik? Na žalost ni uradne aplikacije za računalnik, vendar obstaja več načinov za uporabo socialnega omrežja in računalnika.


Kako namestiti Instagram na računalnik

Prva stvar, ki mora biti pozoren na uporabnike prenosnih računalnikov, je Instagram verzija za brskalnik. Pojdite lahko na www.instagram.com in se prijavite v svoj račun. Vendar ima spletno mesto za socialno mreženje precej omejene zmogljivosti. Ogledate si lahko novice, se prijavite v profile drugih uporabnikov, pustite komentarje, ocenite fotografije in se naročite na druge račune. Vendar pa ne morete objavljati novih fotografij z različico brskalnika.

Računalniška programska oprema

Za dostop do vseh funkcij mobilne aplikacije boste morali prenesti dodatni pripomoček. Na primer, eden od najbolj priljubljenih programov je RuInsta. To je odličen način, da namestite Instagram v svoj računalnik v ruskem jeziku. S to spletno stranko lahko v celoti uporabljate to družabno omrežje, vključno z objavljanjem novih fotografij. Značilnost pripomočka je, da lahko sprejemate nova sporočila enako kotče ste uporabili pripomoček. Poleg tega lahko za uporabo »Orodne vrstice« v računalniku zaračunate še številne druge pripomočke in aplikacije. Nekateri vam omogočajo, da opravite vse enake manipulacije kot v mobilni aplikaciji, in nekatere omejene ukrepe.

Instagram s pomočjo emulatorja

Če želite uporabiti polno različico Insta, lahko namestite Instagram na svoj računalnik z enim dodatnim pripomočkom. Potrebovali boste emulator operacijskega sistema Android. Emulator je aplikacija, ki vam omogoča uporabo mobilnega OS samo na vašem računalniku. Obstaja veliko vrst programske opreme te vrste: Droid4x, Andy ali BlueStacks. Večina uporabnikov uporablja najnovejšo različico emulatorja. Ima zelo preprost vmesnik in je primeren tako za prenos kot za uporabo. Oglejmo si več o tem, kako namestiti Instagram na računalnik Windows 7 in druge operacijske sisteme.

Kako namestiti emulator Android v računalnik?

V ta namen pojdite na uradno stran programa in prenesite zagonsko datoteko. Nato, po vseh navodilih in navodilih, namestite emulator na računalnik. Ko govorimo posebej o BlueStacks, tak emulator ne zavzema veliko pomnilnika, njegova namestitev bo dovolj hitra. Toda na starih modelih računalnikov lahko BlueStacks upočasni ali popolnoma pokvari napake. Večinoma so takšni emulatorji potrebni za namestitev aplikacij in iger. Na enak način bomo namestili "Instagram".

Uporabite emulator za "Instagram"

To boste potrebovalina računu v Googlu, ga lahko že uporabljate ali takoj registrirate. Postopek je preprost: vnesite gmailov naslov in geslo. Nato morate vnesti podatke o plačilni kartici, kar bo potrebno v primeru nakupa vsebine. Po avtorizaciji lahko zaženete program za prenos. Namestitev Instagrama v računalnik je preprosta. Morate iti v Play Maket (Google Play je drugo ime za to). Ta aplikacija bo že vdelana v vaš emulator, zato je težko najti. Naprej v iskalnem polju vnesite ime želene aplikacije, v našem primeru, Instagram. Nato kliknite gumb »Namesti« in počakajte, da se prenos konča. Za tiste uporabnike, ki so že naredili podoben postopek s pripomočkom, bodo te manipulacije znane. Zdaj lahko v celoti uporabljate družabno omrežje v računalniku. Zdaj veste, kako namestiti Instagram na vaš računalnik. Uporabite socialno mreženje brez omejitev!

Sorodne publikacije