Podrobnosti o tem, kako postaviti emotikone v Instagram.

Danes bomo opisali, kako postaviti emotikone v Instagram. Socialno mreženje ima številne funkcije. Ne gre za kompleksnost, ampak za dodatne možnosti. Instagram se bistveno razlikuje od drugih projektov, tako da imajo lahko novi uporabniki različna vprašanja glede upravljanja. Poleg tega je rešitev vprašanja, kako postaviti emotikone v "Instagram", odvisna od uporabljenega operacijskega sistema. V vseh teh razlik bomo poskušali ugotoviti zdaj.

Katere možnosti so na voljo

Preden se lotimo neposrednega razmišljanja o tem, kako postaviti emotikone na Instagram, bi morali povedati nekaj besed o predlaganem izboru teh elementov. Podobne slike poudarjajo intonacijo, izražajo čustva, pogosto celo nadomestijo besedilo. Nastavite jih lahko na klasičen način - s kombinacijo ločil. Emoji in narisani čustveni simboli so videti bolj izraziti. Paleta simboliziranih čustev je v tem primeru veliko širša kot v običajnih variantah. Število "virtualnih nasmehov" je danes tako veliko, da jih lahko razvrstite po videzu, izvoru in distribuciji.

Navodilo

Zdaj v praksi razmislite, kako postaviti emotikone v Instagram. Uporabljajo se lahko v podpisih in komentarjih. Druga besedilna polja v tem projektu niso na voljo. Izjema je profil uporabnika, ki se izpolni med registracijo, vendar ga lahko kadarkoli urejamo.Po potrebi lahko tudi osebnemu profilu dodate nasmeh. Ko nalagate videoposnetek ali fotografijo, lahko v opis preprosto vstavite »nasmeh« skupaj z besedilom in oznakami. Upoštevati je treba, da ta sistem ne zaznava elementov, ki nas zanimajo, kot oznak, zato jih ne smemo uporabljati za ta namen.

Emoji

Zdaj bomo podrobno opisali, kako emoticons namestiti v Instagram na iPhoneu. Začnimo z dejstvom, da imajo operacijski sistem iOS 3.0 in novejše različice te platforme vgrajeno emoji tipkovnico. To je niz grafičnih čustev. Med drugim se lahko Emoji uporabljajo v Instagramu. Aktivirajte tipkovnico z čustvenimi simboli. Gremo na glavne nastavitve iPhonea. Izberite element, imenovan "Tipkovnica". Tam bomo iskali možnost "International". Nato pojdite na »Novo« in vklopite aplikacijo Emoji.

Bodite pozorni na virtualno tipkovnico, ki se je pojavila na zaslonu. Ima možnost preklopa postavitve na dodatno polje. Na voljo so razpoložljivi smeški. Veliko jih je. Če naprava iz nekega razloga nima nabor grafičnih čustvenih simbolov, jih prenesemo v aplikacijo AppStore s pomočjo zahteve za emoji. Po prenosu tega programa ga aktiviramo po zgoraj opisani metodi. Ne smemo pozabiti, da se nasmeh Android in iOS razlikujejo. Tako uporabniki drugega operacijskega sistema morda ne bodo videli vseh uporabljenih »nasmehov«. Dodatna konfiguracija lahko reši tudi ta problem.

Android

Zdaj bomo pogledali, kako postaviti emotikone v Instagram na Androidu. Razvijalci tega operacijskega sistema nisoza grafične elemente, podobne zgoraj opisanim. Vendar pa so te pomanjkljivosti določili avtorji mobilnih aplikacij. Zahvaljujoč temu lahko brezplačno prenesemo Emoji tipkovnico v Trgovini Play. Nato ga lahko uporabite v vseh razpoložljivih besedilnih poljih, vključno z Instagram programom. Samo pojdite na Google Play in vnesite iskalni niz: prosti čustveni simboli za tipkovnico. Lahko prenesete kateri koli predlagani sistem programov, saj je v teh orodjih več avtorjev. Predogled recenzij pred prenosom programa vam bo omogočil, da vnaprej spoznate nepooblaščene izdaje, spore in napake.

Sorodne publikacije