Kako prenesti nakit v "VV"?

Nakit v "VVV" se nanaša na glavne dejavnosti. Ta precej priljubljena zasedba lahko heroju prinese veliko zlata. Nakit, ki ga pogosto imenujejo tudi igralci "yoya", se je pojavil v glavni igri, skupaj z dodatkom The Burning Crusade.

Osnovne informacije

Igralec bo kot draguljar vedno sposoben zagotoviti potrebno količino zlata. To povpraševanje poklic je vredno poskusiti vsaj eno od junakov. Preučevanje nakita vam daje posebne bonuse za vse lastnosti - ta učinek se doseže s posebnim nakitom. Ta poklic je na voljo za študij absolutno vseh razredov in vseh specializacij. To je mogoče sprejeti tako za glavnega lika kot za dodatno, tako imenovano "svetlobo".


Če se igralec odloči, da se bo boril na strani zavezništva, je vredno pogledati draeneje, saj ima ta dirka poseben bonus za spretnosti "navijanja po kamnu".

O virih

"VVV" kot glavna sredstva v nakitu posluje s kovinami, rudami in dragimi kamni. Na začetku zasedbe dobi igralec spretnost "sejanje", ki pomaga pri iskanju dragih kamnov v različnih vrstah rude.
Dobljen po "sejanju" bo kamen in ne prah (redki primer) imel določeno raven. Na primer, če je bila v procesu uporabljena bakrena ruda, je malo verjetno, da bi igralec lahko dobil vzorec modrega ali epskega kamna. Prav tako je idealen »par« za draguljarski poklic rudarska spretnostima v lasti vse, kar je vpleteno v proizvodnjo vseh potrebnih sredstev. Tekočine iz rude omogočajo pridobivanje rude, enostavnih in dragih kamnov. Del rude se uporablja pri taljenju, del - pri predelavi; kamni nadaljujejo z ustvarjanjem posebnih kipov, ki bi lahko bili koristni med bitko; V primeru dragih kamnov se uporabljajo pri izdelavi lepih kostumov.


Zelo pogosto za ustvarjanje katerekoli stvari potrebujete nastavitve, ki jih naredijo sami igralci ali pa jih kupite v posebnih NPC. Trgovci te vrste so skoraj vedno v stiku z učitelji nakita "VVV".

Glavni proizvodi, ki so jih pridobili draguljarji

Igralec, ki je izbral ta poklic kot glavni poklic, lahko ustvari različne stvari. Večinoma so draguljarji specializirani za naslednje izdelke:
 • Obroči - imajo veliko različnih značilnosti.
 • Kroglice - imajo tudi veliko različnih lastnosti. Med ogrlicami so tudi tiste, ki pomagajo uresničiti celotno skupino naenkrat (ob upoštevanju omejenega števila dajatev).
 • Druge vrste okraskov - lahko zavzamejo preostale reže. Od drugih predmetov jih odlikuje odsotnost učinka "oklepa" (npr. Okraski na glavi itd.).
 • Kipi - vsi imajo isti namen: igralec jih uporablja, materializirajo se in opravijo hilling, ki traja določeno časovno obdobje. Kipi najboljših kategorij nudijo junaku boljšo kakovost zdravljenja.
 • Dodatki (nakit) so običajno osnova njihove podobeslike različnih živali ležijo. Takšne nakit so obdarjene z različnimi lastnostmi, na primer, dodatek v obliki hlačk uspe dvigniti stat "Izogibanje".
 • Dragulji /kamni - z njihovo pomočjo lahko dvignete različne izdelke. Takšni dragulji so vstavljeni v druge dokončane predmete, ki imajo na njih učinek. Njihova produkcija postane mogoča šele potem, ko igralec v nakitnem podjetju "Vvv" ravni 300.
 • Dodatni proizvodi

  Poleg nakita, ki smo ga že opisali v prejšnjem oddelku, se lahko igralci ukvarjajo tudi z ustvarjanjem:
 • orožja - vsak draguljar se nauči ustvarjati orožje za določen razred;
 • gore - ta vozila lahko vozijo tako njihovi ustvarjalci kot drugi igralci;
 • sateliti - po dodajanju "Pandaria" so draguljarjem dali možnost, da ustvarijo lastne satelite, ki bi jih lahko kot darilo predali drugim igralcem;
 • ljubitelji stvari - ta kategorija vključuje vse tiste predmete, ki nimajo "teže" v igri, ampak samo zaradi "oboževalca".
 • Upoštevajte, da je to samo kratek seznam tega, kar lahko ustvarijo nadarjeni čarovniki. Dejstvo je, recepti za nakit poslovanja v "VV" je veliko več.

  Več o kamnih

  Skoraj vsi igralci na visoki ravni potrebujejo kamne, ki so glavni produkt vsakega draguljarja. Skupaj z Burning Crusade dodatki razvijalci so se trudili, da bi dodali edinstvene stvari v igro z majhnimi luknjami (vtičnicami). Igralcem je bil dovoljen dostop do takšnih predmetov šele po doseganju 60. stopnje in so biliIzumil posebej za tiste, ki so želeli obvladati nakit poslovanja ("Vvv" 335 in starejše posodobitve).
  V poglobitvi (ali vtičnicah) lahko poveljnik vstavi kamne, ki so jih ustvarili in ustvarili. Seveda obstajajo tudi drugi načini za pridobivanje draguljev, a najbolj zanesljiv je še vedno razvoj zlatarskega poklica. Kamni se odlikujejo predvsem po barvi: glavna barvna shema jih barva v rdečkastih, modrikastih in rumenkastih odtenkih, dodatno (dobljena s kombinacijo) - vijolično, zeleno in oranžno. V zvezi z vdolbinami na predmetih jih je mogoče razdeliti v tri osnovne barve. Da bi dobili poseben bonus, mora igralec vstaviti ustrezne vtičnice - rdečo do rdečo, rumeno do rumeno, vijolično do rdeče in modro itd. Kljub temu so gemi uspeli obdržati povpraševanje uporabnikov, ki so jih še naprej uporabljali na obstoječih izdelkih.

  Meta-kamni in prizmatični dragulji

  Edinstven videz kamnov, imenovan "meta-kamni", si zasluži posebno pozornost. Njihova glavna razlika je, da se ujemajo s posebnimi metanestami, ki so nameščene na površini čelade. Poleg tega ima aktiviranje takšnega kamna nekaj dodatnih zahtev. Ena od teh zahtev, na primer, pomeni, da mora lik imeti več drugih dragih kamnov, ki bodo del aktivne opreme. Pridobivanje bonusoviz te vrste kamnov se lahko izkaže za zelo težko nalogo.

  Nazadnje je treba omeniti obstoj prizmatičnih draguljev in vtičnic. Takšni albumi so poslikani hkrati v modri, rumeni in rdeči barvi.

  Kamni pri obnovi "padca kralja-liča"

  Možnost ustvarjanja takšnih draguljev se je pojavila v zlatarjih s sprostitvijo dodatka Wrath of the Lich King. V tečaju je bila tema "Eye of the Dragon", s katero bi lahko izdelali nakit in epski nakit. Ta sestavina ne spada v kategorijo "osebnih", zato jo je mogoče zlahka kupiti na kateri koli dražbi. Kar se tiče samoizkopavanj, lahko to storijo le oblikovalci nakita, o čemer bomo podrobneje razpravljali v naslednjem poglavju.

  Nasveti za ekstrakcijo prizmatičnih kamnov

  Skupno lahko določite 3 načine, kako pritikatne dragulje priti v nakit. Hyde pri "Vvv" 335:
 • Pojdimo v Dalaran do Timothyja Jonesa, da opravimo vsakodnevne nakitne naloge. Če opravite eno takšno iskanje, nagradite igralca Dalaran z znakom zlatarja, ki ga lahko zamenjate za zahtevano "Eye".
 • Množice, ki živijo v Nordscoolu, gledamo - včasih po smrti zavržejo nekatere poškodovane kroglice. Upoštevajte, da kljub dejstvu, da ta stvar pade na junake kateregakoli razreda, jo lahko uporabljajo samo draguljarji. Lastnik ogrlice odpre dostop do posebnega potovanja, imenovanega "Tuning Necklace" - po njegovem prehodu lahko postaneš lastnik drugega Dalarana.znak
 • Med novimi recepti, dodanimi v glavno igro, skupaj s "padcem kralja-liča", je mogoče razločiti "ledeno prizmo". Poleg tega, da preoblikujejo zelene dragulje v modro barvo, ta recept daje draguljarju možnost, da prežene eno "zmajevo oko".
 • Kako prenesti nakit iz "VVV"?

  Ukrepati v črpanju tega poklica, bodisi vzporedno z junakom, bodisi na višjih ravneh. Na precej priljubljen način (čeprav drago) je obisk tematskih dražb, ki prodaja različne dragulje in rude.
  Drugi večji poklici, uporabniki pogosto izberejo rudarstvo ali šarm (predenje). Rudarstvo pomaga pri stalni proizvodnji rude - potreben vir za črpanje zlatarja, medtem ko se predenje ukvarja s "škropljenjem" tistih predmetov, iz katerih se igralec ne more znebiti dražbe. Do nekaterih receptov lahko dostopate šele po vsakodnevnih opravilih. Kot nagrado je igralcu dodeljenih nekaj "znakov nakita" - neke vrste igralna valuta, ki se uporablja za nakup potrebnih. Tudi te ikone je mogoče plačati za edinstvene dragulje. Seveda je črpanje nakita primerna in težka naloga, stroka pa resnično stane vse stroške in se v prihodnje povsem izplača.

  Kako zaslužiti draguljarja za poklic? Mnogim pripomočkom za nakitno poslovanje pri VVV se pogosto priporoča, da se ukvarjajo s prodajo najbolj iskanih kamnov, ki jih lokalno občinstvo zelo zanima. Kakšno blago bo ustrezalo junakomsamo nekateri razredi, ki so primerni za vse, medtem ko so univerzalni. Takšni univerzalni kamni imajo standardne lastnosti, zahtevane vedno in povsod - gre za moč, spretnost, inteligenco, vzdržljivost in duh.
  ​​Prenos našega poklica v projekt odpira dostop do različnih tem in kot smo že povedali, se lahko veliko teh postavk proda na dražbi. Posebno povpraševanje po takšnih ukrepih je uporaba posebnih reagentov, ki se pridobivajo s "škropljenjem" in prodajajo na povsem enak način kot drugi proizvodi.

  Sorodne publikacije