Download Master - Kako uporabljati ta program

Program Download Master je eden izmed najbolj priljubljenih menedžerjev za prenos in to ni brez dvoma. Konec koncev, ta program združuje vse najboljše - ogromen nabor orodij, enostavnost uporabe in visoke hitrosti nalaganja vsebin z interneta. Vendar pa je ne morejo vsi razumeti, nekateri uporabniki gredo mimo, ne da bi razumeli vse hobije programa. V tem članku je opisano, kako uporabljati Download Master, zato preberite ta članek do konca, tako da ne boste zamudili nekaj zanimivega.

Nastavite program

in zaženite nekakšen priročnik, kako uporabljati program Download Master, ki naj bo neposredno iz namestitve, saj boste z nastavitvijo vseh želenih parametrov v prihodnje bolj zadovoljni, ko boste uporabljeni.


Po namestitvi programa, ki je mimogrede zelo preprost in se ne razlikuje od drugih programov, morate vnesti nastavitve. Tam boste videli različne dele. Začnimo v redu - od splošnega. Splošne nastavitve
Ta meni je preprost - izbirate lahko med več možnostmi:
 • "Zaženi ob zagonu Windows". Program se doda zagonu in se samodejno odpre, ko se zažene operacijski sistem.
 • "Padec v pladnju pri zapiranju". Z nastavitvijo kljukice v tem elementu, ko kliknete križ na oknu, se program ne bo zaprl, ampak bo postavljen v opravilno vrstico v pladnju.tam se bo prikazala njegova ikona.
 • "Animacija pladnjev med nalaganjem". Pri prenosu katere koli vsebine prek ikone Download Master bo predvajana ustrezna animacija.
 • Preverite polja za predmete, ki jih potrebujete.


  Integracija Če ste se spraševali, kako uporabljati Download Master v operi, potem morate aplikacijo integrirati, da bi začeli, ta nastavitev je opravljena v tem razdelku. Tukaj morate namestiti kontrolne oznake pred tistimi brskalniki, s katerimi bo integriran Master Download. Prav tako v ustreznem polju za vnos skozi presledek vnesite končnice datotek (velike črke), ki bodo samodejno dodane v Download Master pri prenosu iz brskalnika. Povezava Odprite ta razdelek in določite samo vrsto in hitrost vaše internetne povezave. Tudi tukaj lahko nastavite omejevalnik hitrosti prenosa, tako da program ne porabi celotnega prometa. Download V tem razdelku je veliko možnosti, vendar je pomemben le en. Določite lahko mapo, v katero bodo privzeto prenesene vse datoteke. Avtomatizacija Tu lahko določite parametre, ki so odgovorni za avtomatizacijo dela - začetek vseh prenosov ob zagonu, zaustavitev računalnika po vseh prenosih, preverjanje posodobitev, samodejnih posodobitev itd. Upravljalec spletnih mest Vnesite poverilnice spletnih mest, ki zahtevajo začetek prenosa, sicer program ne bo mogel prenesti. Urnik Ta razdelek vam je dovoljenNastavite možnosti za prihodnost, tako da bo npr. Master nalaganja samodejno začel prenašati datoteko ob načrtovanem času. Vmesnik tukaj je samo personalizacija aplikacije, tako da nima posebne vrednosti nastavitve. Vtičniki V tem razdelku lahko dodajate dodatne programe (vtičnike) v program Download Master. Torej smo ugotovili nastavitve, zdaj pa gremo neposredno na način uporabe programa Download Master.

  Prenos datotek

  Govorimo zdaj o tem, kako uporabiti program Download Master za prenos vsebin z interneta. Če želite prenesti datoteko, morate narediti naslednje:
 • V programu kliknite gumb "Dodaj", ki se nahaja na zgornji plošči.
 • Odpre se okno, v katerega morate vstaviti povezavo do želene datoteke. Mimogrede, lahko ga vstavite samodejno, če ste v nastavitvah omogočili možnost prestrezanja odložišča.
 • Po potrebi spremenite pot do končne mape v ustrezno vnosno polje.
 • Kliknite gumb "Začni prenos".
 • Takoj ko to storite, se bo začel postopek prenosa datoteke. Lahko ga sledite v ustreznem oknu. Tukaj ste se naučili, kako uporabljati Download Master za prenos vsebine.

  Prenos datotek prek brskalnika

  Mnogi uporabniki lahko ugovarjajo, da nalaganje datotek na zgoraj opisan način ni povsem priročno, saj vsakič, ko morate kopirati povezave, vstopite v poseben menipritisnite veliko gumbov. In to je tako. Zato so razvijalci dodali možnost prenosa neposredno iz brskalnika, nato pa pove, kako prenesti Master, da izkoristi to priložnost.
 • Odprite brskalnik na mestu, kjer morate prenesti datoteko.
 • Kliknite PCM na povezavi za prenos.
 • Kliknite gumb "Prenesi z DM".
 • Odpre se okno, v katerem lahko izberete želene nastavitve.

  Prenos videa

  Download Master lahko celo prenese pretočne videoposnetke, ne pa datotek. To je lažje izvesti, dodati morate povezavo na spletno mesto, kjer je ta videoposnetek, v polje »Dodajanje« namesto povezave do datoteke. Program vam omogoča tudi izbiro kakovosti.

  Zaključek

  Tu smo tudi ugotovili, kako uporabljati program Download Master. Upamo, da vam bo ta priročnik pomagal pri učenju aplikacije.

  Sorodne publikacije