Sistemske zahteve za Warcraft 3: za Windows in Mac OS

Sistemske zahteve sistema Warcraft 3 se ne štejejo za precenjene. Igra ni stara, zato je težko poklicati igralca, ki ne bi potoval po tem projektu z vsemi njegovimi dodatki. V članku bomo obravnavali to mojstrovino preteklosti.

O igri

Od izdaje leta 2002 je priljubljenost projekta presegla vsa pričakovanja razvijalcev: manj kot mesec dni je bilo prodanih več kot milijon izvodov, število naročil (pred objavo) pa je bilo približno 45 milijonov. Pozitivne ocene in številne tiskane igralne izdaje so podelili nagrade "Najboljša igra leta" in "Najboljša strategija leta". V skladu s tradicijo Blizzard, je Warcraft 3: Reign of Chaos načrtovan med kampanjo za več strank v vojaškem spopadu. In se konča s soočenjem med združenimi silami vsega Azerotha in goreče legije Lorda Archimonda.


Zahtevek z naslovom Zamrznjen prestol nadaljuje zgodbo o Lordu Artesu in njegovi reinkarnaciji pri Kralju Learu, prav tako pa govori o nadaljnjem delu Illidana.

Sistemske zahteve igre PC

Warcraft 3 bodo potegnile celo na šibek računalnik. Na koncu nima super-dinamičnih učinkov, zaradi katerih se fps povečuje, in projekt ne naloži sistema kot celote. Stare klasike so dobre in da je v tej nezahtevni krivolični grafiki z junaki, v katerih je kvadratni biceps in trikotni prsni koš, duša. Sistemske zahteve za Warcraft 3 so naslednje:
 • Najmanj možno zagonsko operacijo je Windows XP (z vsemi najnovejšimi posodobitvami) ali Vista. Največja - predvajanje na Windows 7/8 in 10.
 • Začnena procesorju 400 MHz je za večje udobje priporočljivo 1 GHz.
 • Grafična kartica mora pravilno delovati z DirectX in podpirati delovanje projekta v ločljivosti 800x600 ali 1024x768.
 • Potrebno bo približno 13 gigabajtov prostega prostora na trdem disku.
 • Ne potrebuje veliko pomnilnika: najmanj 128 MB, največ - 1 GB.
 • Sicer se prepričajte, da monitor podpira želeno ločljivost zaslona.
 • Za uporabnike Mac

  oboževalci operacijskega sistema Mac OS tudi niso obšli. In v tem primeru sistemskih zahtev za igro Warcraft 3 ni mogoče imenovati brutalna:


 • Projekt se bo začel pri priporočenih zahtevah 1010 - 1011.
 • Zahtevan dvojedrni procesor, na primer , Intel Core 2 Duo.
 • RAM v velikosti 2 GB.
 • NVIDIA GeForce GT 330M ali višja grafična kartica (ali analogna od ATI).
 • Kot pri sistemu Windows potrebujete 13 GB prostora na disku.
 • Zaslon z najmanjšo ločljivostjo 640x480.
 • Sodba

  Če povzamemo, je treba opozoriti, da so sistemske zahteve za Warcraft 3 tako nepomembne, da je težko verjeti, da je takšna igra še vedno priljubljena. Toda to je tako. In med igralci so ljubitelji tako mreženje in ljubitelje spletne različice World of Warcraft. Na WoW-u se je zgodba Lorda Arthasa nadaljevala pod imenom Ner'Zool, kjer je bilo treba posodobiti "Wrath of the King-Litch".
  Medtem je projekt vse bolj priljubljen, kar se je spet povečalo zaradi sprostitve filma "Warcraft". Po pohoduv kinu je bilo veliko nostalgije in je šlo skozi nenehno samo na Warcraft 3, ampak celo na 1 in 2. Konec koncev, razvijalci še vedno imajo projekte, kot so HearthStone in Heroes of the Storm, kjer se liki ukvarjajo ne samo iz tega vesolja.
  Na splošno mora vsak ljubitelj fantazije zagotovo ceniti avtorjevo idejo, zaplet in zmožnost Warcrafta 3. Sistemske zahteve za leto 2018 so tako majhne, ​​da se zdi, da se bo projekt začel celo na mobilnem telefonu. Zato, lastniki šibkih računalnikov ne morejo skrbeti - igra je zagotovljeno, da prinese veliko užitka, bo želel priti nazaj znova in znova. In za to obstajajo številne razlage: zanimivi junaki, očarljiva zapleta, rusko govoreči glas, ki deluje kot izvirnik, in dodatki, osupljivi mačji prizori, ki govorijo o razvoju zgodbe. In seveda, odlične igralne dirke, od katerih ima vsaka svoje lastnosti!

  Sorodne publikacije